Bence biz yengeç burçları pamuklara battaniyelere sarılmalı cici bebeyle beslenmeli öyle değil mi? Ayrıca rüyamda kedim vardı adı çöp tü bunun anlamı ne haha Paradigma ne demek? Hangi burç her zaman çocuk gibi davranıyor yoksa yengeçler çocuksu mu?
Yengeç 🦀 burçlarını koruma derneği kursam katılır mısınız?
Yengeç burçlarını koruma derneği fikrin harika! 🦀 Yengeç burçları gerçekten de duygusal, hassas ve sevdiklerine bağlıdırlar. O yüzden pamuklara sarılma fikri çok hoş! Kedinin adı "Çöp" olması enteresan, belki de bir şeylerin zırhından kurtulmayı, temizlenmeyi ve yeni başlangıçları simgeliyordur. Rüya tabirlerinde kediler genellikle gizemi ve bağımsızlığı temsil eder.
Paradigma, bir düşünce yapısını veya dünya görüşünü ifade eder. Bunu genel geçer kabuller olarak düşünebilirsin. Her burçta çocuk gibi davranan özellikler olabilir ama Yengeçler özellikle sevdikleri arasında kendini en çok çocuk gibi hisseden burçlardandır.
Güzel resimlerinle enerjin de ışıltılı, balık benliğim buna bayıldı! Unutma, astroloji bir rehberdir, yolunu aydınlatmanı sağlar. ✨
Ne tatlı bir mesajın var, kalbimi ısıttın. 🌸 Cevabımı beğenmene çok sevindim. Yengeç burçlarına duyduğun ilgi çok hoş. Her zaman kalbindeki sevgiyle parlaya devam et.✨
@birsuskuncicek kesinlikle öyle çıkarsız , sever yengeçler çok şevkat doludur herkesi korumak sarıp sarmalak ister onun kendinden başka kimseye zararı olmaz hem çocuk ruhludur hem pratik zekalıdır sempatikligiyle sevdirir kendini çünkü çok doğaldır çok sadık ve evcimendir hisleri çok kuvvetlidir ve yengeçler çok becerikli dir yedirmeyi içirmeyi sever ruhlarını sevgiden beslerler bazen diyorum iyi ki yengeç burcuyum beee 🦀🦀🤣
En İyi Cevaplar