Mistik Biri, rica etsem rüyamı yorumlar mısın?

Rüyamda okulda sınav kağıtları dağıtıldı sonra çıktık (bu arada okulda ilk günüm ama aslında okul biteli çok oldu) ve ben giderken, ortaokulda arkadaşım olan bir kız ”Senin ne işin var okulda, okul bitmedi mi?” diye sordu, ben de cevap verdim sonra yanlış anlaşıldı ve onun yanında oturan bir çocuk geldi beni köşeye çekti ve benimle artist artist tehditvari konuştu, ben de ”Abi aslında şunu demek istedim” diyerek böyle baya eğilip büzüldüm... Aslında tam tersi bir karaktere sahibim; değil benimle artist artist konuşmak, lanlı munlu bile konuşmaya cesaret edemezler... Ama rüyamda tam tersi bir karaktere sahiptim; alttan alan, korkan, abi çeken bir karaktere... Ve ara ara böyle rüyalar görüyorum... Geçen bir rüyamda bu sefer kendimden yaşça küçük (14-15 yaşlarında) çocuklardan bile korkuyordum... Neden rüyalarımda herkesten korkan, ezik, alttan alan, abi çeken birine dönüşüyorum. Hayır yani gerçek kişiliğimi saklamak için böyle cesur davranıyorum, korkulan biriyim diyeceğim ama öyle değil, çocukken de böyleydim ben... Hâlâ çözemedim bu olayı... Ve çok canımı sıkıyor bu... Uyanınca o rüyamda ki kişiyi bulup t*kme t*kat dövmek istiyorum... Çünkü gerçekte yüzüme bakmaya korkacak kişiler, rüyamda bana artistlik yapıyorlar ve ben de ”Abi şöyle, abi böyle” diyerek kendimi açıklamaya çalışıyorum korkarak ve bu daha da sinirimi bozuyor... Rica etsem hem rüyamı, hem neden tam tersi davrandığımı, hem de neden böyle rüyalar gördüğümü anlatır mısın?
Mistik Biri, rica etsem rüyamı yorumlar mısın?