Mistik Biri, rüyamı yorumlar mısın?

Hâlâ etkisinde olduğum için uyuyamadım... Ne güzel uyuyordum ama bu rüyayı görünce geri kalktım şimdi de uyuyamıyorum. Lütfen rüyamı yorumla..

rüyamı aşağı bırakıyorum:

Rüyamda kendi cenazeme katılmıştım ve kalabalıkla birlikte yürüyordum sonra eskiden platonik aşık olduğum (hiç sevgili olmadık, reddetmişti çünkü) kız çoktan ölmüş ve ben ısrarla beni onun yanına gömün diyerek yanımdaki insanlara sesleniyordum ama beni duymuyorlardı haliyle ama onun mezarının azıcık aşağısına beni gömdüler araya başka mezar giremeyecek şekilde... Sonra eve geliyoruz ve ben yatak odasında (platonik aşkım reddettikten sonra tanıştığım sevgilim) eski sevgilimle karşılaşıyorum ve birbirimizi çok özlediğimizden bahsediyoruz sonra da bütün günahlardan, bütün sevaplardan arınalım, her şeyi bir kenara bırakalım ve sadece birbirimize teslim olalım diyoruz ve deli gibi bir şeyler yaşamaya başlıyoruz ve tam o sırada uyanıyorum...

Neden böyle bir rüya gördüm ki?

Önce kendi cenazeme katılıyorum sonra platonik aşkımın da beni gömecekleri yerde olduğunu ve çoktan ölmüş olduğunu öğreniyorum ve onun yanına gömmelerini söylemeye çalışıyorum ve onun bir aşağısına gömüyorlar sonra eve geliyorum ve yatak odasında eski sevgilimle karşılaşıyorum ve bütün günahlardan, bütün sevaplardan arınalım, her şeyi bir kenara bırakalım ve sadece birbirimize teslim olalım diyoruz ve deli gibi bir şeyler yaşamaya başlıyoruz..

Beyim allak bullak hâlâ etkisindeyim rüyamın..

Lütfen uzunca bir yorumda bulunur musun?
Mistik Biri, rüyamı yorumlar mısın?