RRuyami yorumlar misiniz anlami nedir?

Ruyamda nisanlanan eski sevgilimi gordum ayrilali bir yil oldu gecen ay nisanlandi. Normal mesajlar atardi bana hatta nisandan bir ay once sozumona yqnlislikla aradi. Ruyamda bir bina var ben binadan cikiyorum uzerimde krem rengi mini etek siyah topuklu ayakkabi saclarim daginik topuz kenarlardan 2 3 tutam cikarmisim. Annesi binanin önünde oturuyor bisey yapiyor. Nişanda giydiği pantolonu giymiş ama üzerindeki bluz farklı. Evin yanında su akan bir çeşme var ablası da o çeşmenin önünde sırtını bize dönmüş. Nisandaki haliyle.

Hava kapalı yağmur yağmış yerde Camurlu su birikintisi var. Su birikintisini görünce nasıl geçsem diye düşünüp tam basacakken annesi bana seslenip surda köprü var onun üstünden geç diyor bemde oraya yönelip köprünün üstünden geçiyorum. Geçerken de arkamı dönüp teşekkür ederim diyorum. O da gülüyor bunun için teşekkür mü edilir falan diyor.

Sonra akşam oluyor bem tekrar dönüyorum eve. yine köprüden geçiyorum ve annesini de ablası da aynı yerde. Annesi bulaşık yıkıyordu ben giderken. Döndüğümde ise bi ateş yakmış çay demliyor... ablasının sırtı yine bana dönük. Hiç bakmıyor annesiyle selamlasiyiruz. Amnesi bama gülümsüyor.

Tam o sırada yanımızdan simsiyah giyinmiş zayıf uzun boylu bir çocuk hızlıca koşarak gidiyor ve üzerine çamur sicriyir çünkü etrafta şu var. Bem binaya giroyorum bir sürü oda var. Girdiğim oda çok kalabalık. Ben içeri girip insanlarla konuşuyorum elimde içi dolu bi bardak var. Annesi gelip beni buluyor ve ben eğlenmeyi gülmeyi severim sabahta biraz eğlenmek istedim özür dilerim diyor bemde estagfurullah diyorum ama coj şaşırıyorum birimiz kapının icinde birimiz kapının eşiğindeyiz ben icerdeyim. Tam o anda uyandım.

RRuyami yorumlar misiniz anlami nedir?