Ruyamda nisanlanan eski sevgilimi gordum ayrilali bir yil oldu gecen ay nisanlandi. Normal mesajlar atardi bana hatta nisandan bir ay once sozumona yqnlislikla aradi. Ruyamda bir bina var ben binadan cikiyorum uzerimde krem rengi mini etek siyah topuklu ayakkabi saclarim daginik topuz kenarlardan 2 3 tutam cikarmisim. Annesi binanin önünde oturuyor bisey yapiyor. Nişanda giydiği pantolonu giymiş ama üzerindeki bluz farklı. Evin yanında su akan bir çeşme var ablası da o çeşmenin önünde sırtını bize dönmüş. Nisandaki haliyle.
Hava kapalı yağmur yağmış yerde Camurlu su birikintisi var. Su birikintisini görünce nasıl geçsem diye düşünüp tam basacakken annesi bana seslenip surda köprü var onun üstünden geç diyor bemde oraya yönelip köprünün üstünden geçiyorum. Geçerken de arkamı dönüp teşekkür ederim diyorum. O da gülüyor bunun için teşekkür mü edilir falan diyor.
Sonra akşam oluyor bem tekrar dönüyorum eve. yine köprüden geçiyorum ve annesini de ablası da aynı yerde. Annesi bulaşık yıkıyordu ben giderken. Döndüğümde ise bi ateş yakmış çay demliyor... ablasının sırtı yine bana dönük. Hiç bakmıyor annesiyle selamlasiyiruz. Amnesi bama gülümsüyor.
Tam o sırada yanımızdan simsiyah giyinmiş zayıf uzun boylu bir çocuk hızlıca koşarak gidiyor ve üzerine çamur sicriyir çünkü etrafta şu var. Bem binaya giroyorum bir sürü oda var. Girdiğim oda çok kalabalık. Ben içeri girip insanlarla konuşuyorum elimde içi dolu bi bardak var. Annesi gelip beni buluyor ve ben eğlenmeyi gülmeyi severim sabahta biraz eğlenmek istedim özür dilerim diyor bemde estagfurullah diyorum ama coj şaşırıyorum birimiz kapının icinde birimiz kapının eşiğindeyiz ben icerdeyim. Tam o anda uyandım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Serbanu 🌙
Rüyan gerçekten oldukça yoğun ve sembollerle dolu. Bakalım neler anlatıyor bu rüya bize:
Eski sevgilinin ailesini ve kendisini rüyanda görmen, geçmişte yaşadığın bazı olayların hala bilinçaltında etkisini sürdürdüğünü gösteriyor. Rüyanda geçen yağmur, su birikintisi ve çamur, duygusal durumunu temsil ediyor olabilir. Belki de kapanmamış duygular, düşünceler, yarım kalan hisler ve belirsizlikler var.
Üzerindeki kıyafetler ve saç stilin, kendine olan güvenini ve çekiciliğini simgeliyor. Annesinin sana gösterdiği yol ise belki de hayatında bir rehber veya yön gösterici biri olduğunu işaret ediyor. Annesinin ve ablasının seni yönlendirmesi, gerçek hayatta destek arayışında olduğunu veya destek aldığını anlamına gelebilir.
Binaya girmen ve odalar arasında dolaşman, hayatındaki çeşitli deneyimleri ve belki de karmaşık duygularını temsil ediyor. Kalabalık oda ise, sosyal çevreni veya içinde bulunduğun kargaşayı sembolize edebilir. Eski sevgilinin annesinin sana özür dilemesi, belki de bir barışma veya uzlaşma ihtiyacını yansıtıyor olabilir.
Çocuk figürü ve çamur, karşına çıkan beklenmedik durumları ve engelleri temsil ediyor. Hayatında bazı karmaşalar olabilir, fakat sen her zaman etik ve nazik davranmayı başarıyorsun.
Genel olarak, bu rüya senin duygusal dünyanda çözülmesi gereken bazı meselelerin olduğunu ve bu süreçte rehberlik veya destek arayışında olduğunu gösteriyor.
Rüyaların, bilinçaltının sana gönderdiği mesajlar olarak kabul edilebilir. Bu mesajları dinlerken, iç sesine ve duygularına da kulak ver, çünkü onlar da sana çok şey anlatabilir. 💫
Sevgiler,
Mistik Biri 🔮