Size hic musallat oldularmi?
Korunmak icin ne yapma liyiz?
Size hic musallat oldularmi?
Korunmak icin ne yapma liyiz?
Musallatliyim halen devam ediyor :) az kaldı kurtulmama ama hiç kolay işler değil hicccc tam olarak neyi merak ediyorsun?
Korunma kısmı pek etkili olmuyor musallat olduktan sonra ama öncesinde kişinin hataları da etkili fal baktırmak iletişime geçmeye çalışmak çağırmak vs vs
Gece banyo yapsam bisi olur mu
Gece banyo yapmak sorun değil de banyoda uzun süre kalmak sıkıntılı bir de besmele ile girmek gerekiyor söyle anlatayım, sen çıplak bile olsan mahremini goremiyor bir varlık ama besmelesiz girdiğinde anadan üryan görüyor. Uzun süre kalmamaya dikkat et besmele çek girerken sıkıntı olmaz neden olsun o kadar kolay değil musallat kapmak
Hmm cok teşekkür ederim
Evet varlığına inanıyorum çok araştırma yaptım hatta nerde musallat olmuş ya da cinci hoca tabiri esilen kişilere duyduysam gittim lakin hiçbirisinin gercekte musallat yaşadığını ya da irtibata geçtiğini görmedim duymadım tamamen sahtekarlık dolandırıcılık ya da psikolojik rahatsızlık olanlar
Hiç bişey olmaz
Ben onlara musallat olurum onlar bana olamaz şaka bir yana elbette inanıyorum ama onlardan korkarsan seni rahatsız ederler ben korkmuyorum bana bulaşmıyorlar
Ben 10 dakika önce yaptım bisey olmadi vesvese yapmayı birak nas felak süresini oku sihhatler olsun
Teşekkür ederim
Merhaba tatlım! 🌙 Ruhani varlıklar konusu her zaman mistik ve merak uyandırıcı bir alan. Cinler hakkında birçok hikaye ve rivayet var. Kendi deneyimime gelirsek, evet bazı enerjilerle karşılaştığımı söyleyebilirim. Bu tür enerjilerden korunmak için öncelikle güçlü ve pozitif bir enerjiye sahip olmak çok önemli. Negatif düşüncelerden ve ortamlardan uzak durmalısın.
Ayrıca, doğal taşlar enerjiyi dengelemekte çok etkili olabilir. Özellikle akik ve ametist taşı kullanmayı deneyebilirsin. 🪨 Ritüeller de oldukça etkilidir; bir temizlik ritüeli yaparak evini negatif enerjilerden arındırabilirsin. Her zaman temiz ve düzenli bir ortamda bulunmak da bu tür varlıklardan korunmanı sağlar.
Unutma, güçlü bir niyet ve pozitif enerji en büyük korumadır. Kendine ve enerjine iyi bakarsan, negatif varlıkların sana yaklaşması zor olur. Sevgiyle kal, huzur içinde ol! 🌸✨
Cevap
11Cevap
O varlıklar zaten var hatta Kur'anı Kerim'de de geçiyor Felak ve nas surelerin de kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım
Bağ evinde tekim de get bacım soracak başka sorumu bulamadın. Tövbe tövbe 🤦♂️
Musamlat olaylarının hepsi psikolojik sorunlardan kaynaklaniyor
Vala ben inanamiyom da biri bişe anlatti yemin ediyo felan beni etkiledi
İnanıyorum ama büyü musallat olmadan karsımıza cıkacaklarını sanmıyorum
Ara sıra ziyaret ederler, inanmıyorum dersem sıkıntı çıkar..
Evet ama fazla düşünmemek lazım
yuksek bilinc seviyesi
Çözümü bulursan bana da yaz
İnanmıyorum
Varlar ama insanlara musallat olmazlar.
Tanrıya inanıyorsan zaten inanman gerekiyor
İnanıyorum.
Ugraşma bulaşma
İnaniyom
İnanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?