İllaki görmek, hissetmek şart mı varlıklarına inanmak için. Tanıkların söyledikleri, kitaplarda yazanlar. Ya da farklı kaynaklar yeterli olmaz mı?

Ewet inanıyorum hatta bir odada tek olduğunda veya duş alırken gece karanlıkta görmesemde yanımda birileri var diye düşünüyorum şimdi burdalar mi acaba birgün bana görünürler mi diye düşünüyorum ama bunlar sadece çinden ibaret değil melek şeytan hatta bilmediğimiz bir çok ruhani varlık görmesemde olduğuna inanıyorum
İnanıyorum, dinimden ötürü, yaşadıklarımdan ötürü. Normalde çok rüya görmem, görsem de çok anlamlandıran biri değilim fakat o dönem için sürekli aynı rüyalar görmek ve uyandığımda sürekli sabah ezanına denk gelmek. Uykumda garip bir ton şey yaşamak vs. zaten inanıyordum fakat bunlardan dolayı daha fazla araştırdım, daha fazla iç içeydim…
Bende aynısı
Olabilir ama olmayabilir de belki biz olayı yanlış anladık belki cahilliğimizin sonucu olarak oluşan bir kültür. Belki bilmediğimiz bir varlık türü. Bilmiyorum dedim.
İnanıyorum evet ama bizden güçlü bizi ele geçirebilecek varlıklar olduklarına inanmıyorum, çünkü benim inancıma göre Allah'ın yarattığı en güçlü varlık insandır.
Cevap
16Cevap
Görmesemde inanıyorum.
Allah'ı ve Muhammed peygamberi (s. a. v.) ❤️❤️görmeden seviyoruz. Ne güzel hisstir görmeden sevmek... Görmeden bağlı kalmak... Her kes anlayamaz böyle kalpten bağlılığı maalesef...
İslam dini ne güzel din'dir böyle yüce Allah'ım!!! Allah nasip olmayanlara nasip eylesin böyle güzel dini yaşamak , İnşaAllah...☺
Ruhani diyemem ama başka varlıkların olduğuna inanıyorum. Bu evrende yalnız olmamız mantıklı değil.
Neden mantıksız peki

tarlada izi olmayanın uzayda yüzü olmaz...
Inanmıyorum, ayrıca onları kullandığını iddia ederek yapılan büyü muska ritüel tarzı uygulamalara da inanmıyorum
aynen
Gizemli varlıklara karşı hep bir merakım olmuştur o yüzden inanırım evet.
İnanıyorum şimdi inanmıyorum desem yarın öbür gün korkuturlar beni mazallah dmdkkdkdldld
Gelecekten haber veren herkese inanırım. Ve normal hayatında dürüst olan ve dürüst bilinen birine. Muhammed peygamberime bu yüzden inanıyorum. ❤
inanıyorum ve gördüğüm bazı şeylerde oldu paranormal olaylar vs. benim dışımda görenlerde oldu birebir tarif eden
Önceden de inanıyordum, yaşadıktan sonra da inanıyorum.
Bazı Ayetler de bahsediliyor.
ne yaşadınız?
ben inanıyorum zaten benim böyle olaylarım falan var inanıyorum bence gerçek
Duâ kolyesi olan biri olarak kesinlikle inanırım.🐝
Evet inanıyorum
Ayrıca iclerin de dolaylı yoldan bulundum
Arkadaşımın vasıtasıyla
Ben inanıyorum.. Ama bunu saplantı haline getirip hastalıklı düşünceler içerisine girmiyorum.. Keyifli geceler..
bazı anlatımlar gerçekken farazi oluyor , ruhanı varlıklar ıstedıklerı zaman ıstedıklerı kişilere görünebiliyorlar
Sadece içimizde bir ruh olduğuna inanıyorum o kadar in cin falan masal geliyor
İnanıyorum. Kuran'ı Kerim de gerçek olduğuna dahi ayetler var zaten.
Evet inanıyorum. Bazen yanımdalarmış gibi hissediyorum ve birazda görüyor gibi olduğumda olmuştu.
ben şahsen inanıyorum. ve başıma gelen garip olaylar da cabası
İnaniyorum diyip konudan uzaklaşıyorum😂
İnanıyorum ve korkuyorum
İnanıyorum
Evet inanıyorum ama korkmuyorum
İnanırım. İşaretlere filan da inanırım.
evet gece ziyaretime geliyorlar
Nasılsınız peki iyi anlaşıyor musunuz nsnxnxnnxnxn
@matmazel_1 napalım iste gecinmeye çalışıyoruz
Dini olarak hiç birşeye inanmam
Allah'a inanan onlara da inanır zaten..
Evet onlar var ve bizimle birlikte yaşıyorlar
Ben inanıyorum, hatta bazen bir tanesinin varlığını hissediyorum odamda.
Elbette ben biriisiyle seks bile yaptım...
inanıyorum herşey mümkün
İnanıyorum
İnanıyorum
İnanmıyorum.
Evet inanıyorum.
Tabikide inanıyorum 👀
Hayır
İnanmıyorum
İnanmıyorum.
off hiç bişiye inanmıyonn
ne ben haklıyım
peki
İnanıyorum
İnanıyorum
İnanıyorum
Kedimin tavana bakakaldığı günden beri evet
Evet, inanıyorum.
İnaniyorum
İnanıyorum
Hayır
Cinler var
İnanıyorum
Allah'ın yaratmış olduğu herşeye inanıyorum.
İnanırım
Hayır
İnanıyorum
İnanıyoruz
inanıyorum
İnanirim
evet inanıyorum
Evet inaniyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?