Güncellemeler
+1 yıl
Aslan önde gidiyor 😂😂Harbi cevap bu bence
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En toksik partneri seçiyoruz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Toksik olmadi hic izin vermedi en azindan
aslan erkeği %100. Sana evlenilecek mükemmel kadınsın çok iyi anne olur diyip içince sen evlensen kocanı boşarsın hemen dedi. kanka ex sevgilim
GGGÖÖÖTTTLLLEEEKKKEX sevgilim demiştim kanka demiş
Kini duruyor hala o kadar o derece bence de kanka 😂😂 kgahajahahdj
Burçla alakası yoktu bunun. Çünkü aynı burcu taşıyan başka insan da girince hayatına anlıyorsun sorunun burç değil harç olduğunu.
Terazi diyenlere kızasım var ama hak veriyorum yine de teraziden asla uslanmam asla asla asla, bir koç olarak asla uslanmam.
niye terazilere çekiliyon sen? koçların pek ilgisini çekmez terazi erkekleri normalde.
Çekildiğim bir terazi var ve o tüm bu terazilere bedel. Aslında bakarsan tam olarak terazi erkeği, yani burcuyla öyle bir etkileşim altında ki... Ayrıca evet koçların pek ilgisini çekmez, zıt kutuplar birbirlerini çeker de derler gerçi. Burada asıl önemli olan, bu adamın benim ayarlarımla oynamış olması o yüzden pusulam nereye dönersem döneyim tek kişiyi gösteriyor, bende kafa kalmadı.
sen aşık olmuşsun
Yaa evettt
vay beee
Oglak akrep aslan erkegi secim bile yapamadım hepsi zirvedeeeee
oğlak erkeğinin dürüstlüğünü mü kaldıramadın ne gibi toksikti ki?
Akrep erkeği. Lider ruhlu. İlla ne isterse o olucak. Üstüne söz söyleyince laf ediyor.
İlişkim olmadı konuştuğum biri vardı akrepti nefret ettim
Yengeç erkeğinin manipülasyon becerisinin bu dünyada canından bezdiremeyeceği kimse yok ama her firavunun bir musası var bu işin musası da firavunu da koç erkeğidir feci fecaat bir burç koç kadınıyım ama koç erkeğine asla tahammül olmaz
yengeçler ağır manipülatif, sinsi kurnaz. çekilecek çile değiller. ben balıgım
Kesinlikle ağır ruh hastası doğuştan yengec, bir insan ne kadar cirkefelesebilir merak ediyorum, sinsi kurnaz yalancı manupülatif, haksız olduğu halde kendini haklı çıkartmak için her iftirayı atabilecek kadar pislikler. Yıllarca beni hergun milim milim duygularımı ruhumu yaşama sevincimi aldı. ALLAHA havale ettim. Yengec yükseleni terazi erkeginden uzak durun.
Oha ya resmen aynısı aynısı kendimden hayatımdan nefret ettirdi bana her dakika nakış nakış işleyerek Allahından bulsun hepsi
@konuşkızlavi. Kendini sürekli suçlu hissedersin, eksik hissedersin seni sürekli suçlar, eleştirir, ne ye nasl tepki vereceğini bilmezsin, terk edilicegini anlayınca, kanserim yalanını bile soyleyebilecek kadar , sana iftira atabilecek kadar aciz ve pislikler.
Sürekli vicdanini merhametini kullanırlar, Allah böyle insanlardan uzak etsin,
@fesfs Evet haksız oldukları halde üste çıkmada üstlerine adam tanımam. yengeçler suçluyken ne yapar eder seni suçlu düşürürler şaşakalırsın. sırf bunları bildiğim için bana yürümeye çalışan yengeç kadınlarından uzak durdum hep. erkekleri daha beter. bir de balıkla yengeç iyi anlaşır diyorlar. bunu diyenler gram anlamıyor astrolojiden. yengeçlerde aşagılık kompleksi çok var sen onlardan daha iyi bilemezsin. Bildiğini belli edersen kıskanmaya başlarlar ben zaten biliyodum sen beni mal mı sandın tarzı konuşurlar :D akrepler bunlardan bin kat daha iyi en azından dobralar. böyle saçma canım yalanları yok. tek kötü yanları gizemli, sırküpü kinci ve toksik olmaları. akreplerde kurnazlık sinsilik yok. daha iyimserlerdir. balıklar da öyle.
sen koç burcu musun? eğer koçsan yanlış seçim yapmışsın.
@hayatyordubenibe Başak burcuyum
Evet kesinlikle, her hata kendilerinde olmasına rağmen seni suçlarlar, çok karaktersizler ama dışarıya harika insan modundalar , bu yüzden asla kendini ifade edemezsin,
@fesfs Hepsinin farkındayım. çocukluk arkadaşım yengeçti. sonradan birsürü yengeç daha tanıdım hepsi ruh hastası gibiydiler. şu darbeci general kenan evren yengeç mesela. belli değil mi arızalıgından :D elon musk denen itici de yengeç :D
@fesfs ay inanmıyorum AYNISI AYNISI o yalanlar kendini acındırmalar kendi yalanlarına inanıp ağlamaktan pert olmalar tam ruh hastası hepsi ben hala psikolojik tedavi görüyorum o devam ediyo hayatına
@konuşkızlavi Eşekten düşenin halini eşekten düşer anlar, maalesef öyleler ve işin kötüsü dışarıya öyle bir imaj çiziyorlarki, sen soylesen bunları inanmaz lar sana, çünkü çok iyiler dışarıya, ama icindekine hayatı zindan ederler.
kimse inanamıyor zaten yaptıklarına masum yüzlü şeytan işte
@konuşkızlavi sen koç musun
evet ben koçum
geçmiş olsun. koç kadınları yengeçlere nası baktı yav normalde bakmazlar bile
çevremde ki herkes hem estetik özelliklerden kaynaklı hem huy ve yaşam tarzından kaynaklı aynı yorumları yapıyordu ama ben aşık olmuştum bi kere canım gibi çocukluk işte Allah kurtardı sonunda 🍃
neyse geçmiş olsun tekrar. ben yengeç kadını görsem anında uzaklaşıyorum. biliyorum çünkü sinsi olduklarını ve başıma bela alacagımı. evci menlik falan hikaye. yengeç kadınları da erkekleri gibi narsist
uzak durmak en iyisi senin burcun ne
benimki balık ama ateş elementi de var haritamda mars koç'ta
Bana kimse toksiklik yapamaz. Rencide ederim, ötekileştiririm, cimere şikayet ederim, yağmurlu havada su vermem, selamını almam ve daha bir sürü şey.
Hiç kimse toksik değildir olaylara tarafsız bir bakış açısıyla bakıyorum artık ☺kimseyi yargılamıyorum ego yok saf duygular içerisindeyim ve huzur içindeyim şükür hayata sevgi ile bakıyorum
Koçlara tahammülüm yok ama ne hikmetse hep koçlara çekim duyuyorum. Bir oğlak olarak.
ben de öyle. koç ve terazi.
Kesinlikle eski erkek arkadaşım koçtu aman yarabbii
@onedo nasıl biriydi ve siz hangi burçsunuz
Ben oğlak burcuyum casanova narsist biriydi ama kadınına değer veriyordu değişikliği yani
@onedo ne tesadüf bende oğlak ve onu unutamıyorum o da bunu biliyor ve narsistliği özgüveni tavan
@onedo tamam normal genelde kare açı yaoan burclar birbirini çeker Oğlak Koç ve Teraziyle anlaşamasada en tutkulu ilişkisini bu iki burcla yasicak
İletişim diyelim Yay yay yay balık yengeç yay
Akrep yengec balik erkeği kadar toksik görmedim bende uzak dursunlar amann
Başak burcuyum ama sinirdayim 20 eylül doğum günüm
Balık ben dahil bütün arkadaşlarım bu burçtan çekti. Aşırı manipülatif ve benciller
hiç olmadı ama aslanlar çok toksik diye biliyorum
Burçlara bakmıyorum kişisel özelliklere bakarım
#Hükümdar
Her burcu söyleyen. var oğlak diyen. beddua etmiş la. ne. etti bu oğlaklar size
Koç burcuydu. Okadar sinir etti ki beni anlatamam. Allah belasını versin.
Genel olarak ilişkilerim toksikti ama en toksik olan akrep burcu idi.
toksik şeylerle burç arasında bağlantı kurulmaz
boga burcuyum en kotusu yengecti asla katlanamiyorum yengec erkegine
Uyumlu aslında yengeç burçları 🤔
Niye nolmuski
cok manipulatif konusmaya calisip insani cileden cikariyolar sanki ben malim anlamiyorum senin oyunlarini evlat diye ayrilmistim
Genelde yengeçler kolay manipüle ediliyor ama
Evet onun o yönü var ama diğerleri gibi pislik dusuncelri yok bence
Bende boğa burcuyum bide Aslan burcuyla tanış her günün bı macera olur 😁
@ladycurio Aslan oda arkadaşım vardı. Aslanın hakkından dişi aslan geliyor başka counteri yok
Ne üstesinden gelmesi var bildiğim birbirlerini yiyip oturuyorlar bir millete rezil ettiler kendi kendilerini..
@ladycurio benim arkadaşta öyleydi ne bilim
Ne yaptık niye
Umursamaz olması kadar toksit birsey yok yemin ederim ki s.. i.. k.. ine takmıyor minnacik bir şeyi bile
Ben hepsiyle problem yaşıyorum hehahabahc
Kendi burcunu yaz kanka
ikizler ya da yay seçilmeli yaaa
Aslan burcu, ya ne sanıyorsun sen kendini gerçekten aslan falan mı!
İkizler diyenin, kafasına kuşlar sıçsın
Asil toksikler
Diğer kalan 10 burçtur
Terazi yay aslan koç ikizler kova😒 burçtan ziyade karakter meselesi düşüncem
geriye ne kaldı be
@hayatyordubenibe ama devamını da oku🙂
haklısın kişi kendini iyi yönde geliştirirse burçların etkisi törpüleniyor
@hayatyordubenibe kesinlikle mesela ben yay burcuyum törpülemesem kötü huylarım var soğutan eden ama hallettim
Önemli olan dürüstlük farkındalık
Bunu başarabildiysen ne mutlu sana. normalde yaylar çok patavatsız umursamaz olur. hiç kin yok, kötülük düşünmezler. ama biraz yalan da var sanki yaylarda.
@hayatyordubenibe teşekkür ederim.. Negatifler mevcut bende ama beğenmedim attım çok şükür. İtiraf edeyim bu yalan konusu da kişisine göre değişir beni kandıranı bende kandırırım
seni kandırıranı sen de kandırırsan o kişiden bir farkın kalmaz ama.
Aslan erkeğinden kaçın arkadaşlar
Vallaha kadınıda erkeğide aynı uzak kalsınlar
Çok merak ettim burcun ne?
@Mali4234 benim mi
Senin burcunu sormam mantiksiz olurdu demi benim burcum aslan ama beni bir zamanlar yildirmis bi burc var karsi cinste o yüzden soruuorum şu aslandan kacin aman uzak durun diyenlere
Kesin katılıyorum kanka
toksik iliskim olmadi
Başak ve İkizler burçları düşman başına
Aslanlar size ne etti herkesin bi acısı var belli hahahaha :D
Oğlak burcu kadını.
Seni hatırlıyorum 😂😂
Daha önce burçta yazmıştın. Yorum yaptı bildirimini gördüğüm an anladım bu yorumu 😂
🤣
ikizler demeye geldimmm
Balık ve Kova erkeği Aman aman aman 😵💫
niye ne kötülüğünü gördün balıkların
Balık ve Oğlak 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Anlaşamaz bu iki burç zaten
Aklımda var ama söylemiycem
Oğlak aslan ve başak bunlar net
Valla bilmiyorum 3 ay sürmüştü çünkü o ilişkim.
burcla alakalı degıldı bence
Başak burcu...
Aslan burcundan beterini tanımamm
Çok merak ettim senin burcun ne?
Kova
Dinimize kfreden musluman olsa ya bari
Ne varmış Kova burcunda?
Bi ikizler bi kova oykkk ama ozellikle ikizler
Burcunuz Aslan mı sizin
Benim burcum aslan hadi sen soyle aslanin neyi varmis
@Mali4234 her yere bulaşıyorsun burada bile iticisin 😂 bir de soruyorsun
Tanıdığım Aslanın egosu çok yüksekti bana göre, burcunuz Aslan diye bu kadar savunmaya gerek yok.
Yoook bence zaten burclarla bi alakasinin oldugunu hic sanmiyorum tamamiyle karakteristik kovayla bi iliskim olmadi olan bi arkadasim vardi ordan biliyorum cokta burca inanmam ayni burcun ustunden 2 lemedim hic ama eger burc diye bisey varsa ikizler allahin belasidir
Doğrudur burçla pek alakası olmayabilir soruda burç dediği için böyle cevapladım
Allah belasını versin
😂😂😂 Aslan mı
Burcunu Bılmıyorum ama hayatımda bu kadar taş kalplı birine daha denk gelmemiştım
Oğlak
Mesela neyi 😂 oğlağım da merak ettim
Bende balığım mesela alışkanlık oluyo kopamiyoruz kavga edip edip yine barisiyoruz Aralık oğlagi o
Oğlak zor vazgeçer.
Sevmemiş olsa bilemi?
Sevmediği ilişkide durmaz ve geri dönmez. Yüzünü görmeye tahammül etmez
Vallaa 2 senedir beraberiz bi ayrı bi barışık gidiyoruz bakalım ama kavgaları genelde ben çıkarıyorum cikarmasam belki toksik olmazdık
Gurur ve inat nedeniyle o da kestirip atıyor gibi yapıyor 😂
Oğlak erkeklerinde gurur olur mu acaba bide şeyi çok merak ediyorum utangaç çekingen oluyolarmis
Başarısızlık hissim gibi oluyor ilişki olayı da. Rezil olmak istemiyor bence. Evet öyle oluyor gurur var canım😂
:) peki yorumların için teşekkür ediyorum canim benim
Oğlak ve Balık hayatta anlaşamaz bir Oğlak olarak söylüyorum
Koç burcu, çok manipülatifti. Katlanılmaz gercekten
Ben olabilirim. Daha az önce 3 tabak yedim. Çok tokum, benden daha tok yoktur
Toksik ilişki o nasıl bir şey anlatır mısın?
Allah belasını versin dedirten cins 😂 bıktıran
O zaman g jop s boş yani odun herzaman odundur
Oğlak kızlarından uzak durun...
Neden
Anlatılmaz yaşanır...
Yengeç koç bunlar hep toksik
Yengeç burcunun neyi var
Çiçek
Suçumuz ne
Kesinlikle ikisiyle de ilişki yaşadım
Çünkü ben de yengecm
Burcunu bilmiyorum ama aslan olabilir