Rüyamda ilk kez gördüğüm birisini aynı günün sabahı gördüm?

Gene her zamanki gibi duş alıp yattım çok sık rüya gören birisi değilimdir ona rağmen bazı rüyalar gördüm ve sonra net hatırladığım bir rüya görmeye başladım babam turizmde çalışıyor ben ise yardım ediyorum normal hayatta çalıştığı yerin karşısında bir süs havuzu var orada otururken bir kızla tanışıyorum yabancı olmasına rağmen Türkçe konuşuyor bir süre konuştuktan sonra ondan hoşlanmaya başlıyorum sarı saçları olduğunu hatırlıyorum ve benle hemen hemen aynı boyda bir süre sonra aynı rüyaya tanıdığım farklı kızla devam ettiğimi görüyorum ama bu durumu uyandığımda hatırlıyorum asıl olaylar bundan sonra başlıyor normalde halasının yanına şehir merkezine gidecek olan arkadaşım arıyor bizimkiler gece geç saatte gideceklermis diyor arkadaşımın ailesi bı anda fikir değiştirmişler ilk duyduğumda sevindim ve dışarı çıkmak için anlaştık ve sahaya gitme fikri geldi top oynamak için normalde çağırsak gelmeyecek olan arkadaşımızı görüyoruz ve çağırıyoruz garip bir şekilde kabul ediyor biz sahaya gidiyoruz sahanın orada oteller var turizm otelleri kızlar hakkında konuşurken bı anda önümüzde kız olduğumuzu farkediyoruz önümüzdeki kız gece rüyamda gördüğüm kız oldunu farkedip önceden rüyamı bahsettiğim arkadaşlarıma söylüyorum aynı sarı saçları görüyorum benimle hemen hemen aynı boyda evet oydu rüyamda gördüğüm kız onu ilkdefa gerçek hayatta görmüştüm ama neden görmeden önceki gece rüyamda görmüştüm lütfen yaşayanlar varsa bilgilendirebilirmi

Rüyamda ilk kez gördüğüm birisini aynı günün sabahı gördüm?