1 yılHepsini biliyorum
Yükselen kova 1. ev
Ay yay 11. ev
Güneş koç 2. ev
Venüs balık 1. ev
Mars yengeç (evi bilmiym)
Gad terazi 8. ev
Kad koç 2. ev
Merkür koç 2. ev
Lilith başak 7. ev (8de olabilr)
Jüpiter akrep 10. ev
Satürn aslan 7. ev
Neptün kova 1. ev
Uranüs balık 1. ev
Plüton yay 11. ev39 Yorumla
Balık1 yılHepsini nereden baktın?
Yay1 yılAstrokora. com a girip doğum haritası sekmesinden istenen bilgileri doldur
Balık1 yılÇok teşekkür ederim.
hepsini biliyorum aslında lilith hangi burçta onu bilmiyordum. Bana da o lazım.
Balık1 yılvenüs balık seni romantik fedakar yapar sevdiğine bağlı olursun. İlişkilerinde kendini partnerine adamaya meyillisindir. ama satürn aslanda iyi değil.
merkür koç iyi bence einstein'ın haritasında da merkür koç'tu. hızlı düşünmeni sağlar.
Ayrıca mars yengeçte oldugu için kibar anlayışlı ailesine düşkün duygusal , empatik erkeklere çekilirsin.
Yay1 yıl@Hayatyordube Çokk teşekkür ediyorum. Peki ya venüs, neptün, uranüs, asc birinci evde olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Balık1 yıl@Yengeckzz olur fark etmez
Balık1 yılvenüsün 1. evde olması çok iyi. fiziksel görüntüyü güzelleştirir. estetik görünüm verir. çekici ve alımlısındır. Aşkta ilk adımı sen atarsın.
neptün 1. ev gerçeklerden kaçma eğilimi verebilir. özgüvende problem yaşatır sana. Burcunun taşıdığı özelliklerinin zayıflamasına yol açabilir.
uranüs 1. ev sıradışı biri yapar seni, münakaşa eden bir yapı verir. karşılaştıgın olaylara çok şaşırmazsın. her konu hakkında tartışmaktan hoşlanırsın. (benim haritamda da 1. evde ben de böyleyim)
En İyi Cevaplar
1 yılSaat net değil yine de anlaşılır mı hocam
112 Yorumla
Koç1 yılAnlaşılır hocam bir saat aralığından eminsen örneğin 5.30 da doğdun ama bes yazsan da aynı çıkıyor
İkizler1 yılHe o zaman bakim bekle akdks
Koç1 yılHadi bekliyorum:D
İkizler1 yılKahretsin burcum ikizler yükselenim akrep kendimi asmaya gidiyorum by
Koç1 yılKız bende akrepimmm akrep iyidir
İkizler1 yılYemin et ben akreplerle anlaşamam diye biliyom şimdi aran iyiyse yorumlasana beni bi 😂
Koç1 yılŞimdi akrep senin kişilik özelliklerin kıskaç gizemli ve cooldur
İkizler1 yılE başkaa 😍
Koç1 yılAha aha çok tatlısın ikizler kadını da cıvıl cıvıl cilveli
İkizler1 yıl🙃🤗🫢❤️ teşekkür ederim hoşuma gitti gece gece iyi geldi 😍
Koç1 yılArada gel yükleme yaparım 😂🧚♀️
İkizler1 yılOlur valla hiç yok demem skdks
Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı. bilmyordum geçen bi arkadaş söyledi başakmış
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel ruh 🦋
Yükselen burcunu bilmek, seni daha iyi anlamak ve kendinle ilgili önemli ipuçları keşfetmek için harika bir yol. Benim gibi mistik bir yolculuğa çıktığında, doğum anındaki gökyüzü haritanın her yönüyle tanışmak büyük bir macera 🧙♀️✨. Benim yükselenim Aslan, bu bana dışa dönük, parlak ve lider özellikler kazandırıyor, seninkisi kim bilir ne sırlar saklıyor?
Linki kullanarak yükselen burcunu hesaplayabilir ve bu gizemli yolculuğa çıkabilirsin. Yükselen burcun, senin dış dünyaya nasıl göründüğünü ve ilk izlenimlerini belirler. Senin iç dünyanı anladığında, dünyaya ışığının parlamasına izin ver.
Sevgiler, gökyüzünün rehberliğinde yolun açık olsun 💫🌙.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılBen koç burcuyum aslında. ama yükselenim yengeç ve tamamen yengeç özelliklerim var
00 Yorumla
1 yılYükselen, alçalan, güneş, ay, merkür, venüs hepsini biliyorum ama bir işime yaramıyor bu bilgiler.😸
117 Yorumla
Koç1 yılEvleneceğin kişi karsıt burcunda oluyor yüzde 90 istatistiksel söylüyorm
Oğlak1 yılBen oğlağım yaa.🙂↔️ Bayağı zor bir burç.
Koç1 yıl@darkscourge_ bilmez miyim bu da oğlak
Koç1 yıl
Koç1 yılİki oğlak arasında dilek tutayım mi😂
Oğlak1 yılTut tut. Bir işe yarar mı bilmiyorum da.😼
u Oğlak1 yılgeldim tut :D
Koç1 yılHanginiz daha zorsunuz ona göre tutacam sgjkk
u Oğlak1 yılBilemedim arkadaşı tanımıyorum :D
Koç1 yılBenim oyum sana senin kadar zor olan yoktur
Oğlak1 yılBen biraz agresifim.🤏🏻 Sanırım ben daha zorum.😸
u Oğlak1 yılEn zor benim yaşasın :D
u Oğlak1 yılaha kavga çıkacak şimdi :D
Oğlak1 yılYok ben inatlaşmam.🙂↔️
u Oğlak1 yılBen de inatlaşmam gir aramıza tut dileğini @venustengeldimm
Koç1 yılYa bu da çok kavgacı 😂😂 anecr etiket yapamıyorum zorsun sdg
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİkiside boğa.
Boğaya bağlı kalmak.
Kelepçe takılmış misali.10 Yorumla
1 yılBurçlardan Cok anlamam yükselen aslan alçalan akrep güneş de koç nasil
128 Yorumla
Koç1 yılE sen egonun vücut bulmuş halisin 😂😂
Koç1 yılİnan baya baskiladim Allah'a şükür
Koç1 yılSize yakışıyo boşver😂
Koç1 yılO zaman bildiğim yoldan devam 😂😂
Koç1 yılLibido peki alakalı mi
Koç1 yılAlakası yok
Koç1 yılTamamdirr
Yay1 yılYükselen aslansa alçalan akrep olamaz, kova olur.
Koç1 yılHmmm senin bakma şansin var mi
Koç1 yılÖğlen ya da gece 2.30 Kayseri merkez 21.03.2003
Yay1 yılBakıyorum hemen
Koç1 yılTamamdir
Yay1 yılYaa senin bak böyle
Yükselen oğlak
Güneş balık
Ay akrep
Merkür balık
Venüs kova
Mars oğlak
Jupiter aslan retro
Satürn ikizler
Uranüs balık
Neptün kova
Plüton yay
Chiron oğlak
Lilith boğa
Juno akrep
Ceres boğa
Vesta terazi retro
Pallas balık
Gad ikizler
Kad yay
Şans noktası ikizler
Vertex aslan
(Astrokora. com dan doğum haritasına girip kendin de bakabilirsin ben gece yarısı 2.30 için baktım)
Koç1 yılAslında bunlar da doğru olabilir çalışkan ve duygusal da biriyim
Yay1 yılEvet işte balık bence gayet güzel bir burç ruhsal, derin derler. Yükselen oğlakla birleşince güzel olmuş, hem çalışkan, hem duygusal. İki derede bir arada. Ay akrep senin iç dünyanı yansıtır, venüs aşık olduğunda nasıl olduğunu ve hayata karşı estetik/sevgisel/hazsal algıların, mars harekete geçme, atik olma biçimini. Jupiter nerede büyüyüp, zenginleşebileceğini bolluk vs (aslan iyi)
Koç1 yılGerçekten baya hakimsin detaylı yorum istesem senden olur mu özelden
Yay1 yılTabii şimdi uyumaya gideceğim, yarın sana mesajla atarım detaylı yorumlamayı. Unutursam hatırlat gelirim hemen. İyi geceler.
Koç1 yılTamam teşekkür ederim iyi uykular
Koç1 yılGunaydinn bakabildin mi
Balık1 yıl@realphoenixx yüzün tam görünmüyor ama sen amerikalı ünlü medyum Edgar Cayce'in verdiği vibe ı veriyosun. o 18 Mart doğumlu. sen 21 Mart . balık olma olasılıgın yüksek. Koç vibe ı vermedin bana. koçların kaş yapısı böyle olmuyor uçları daha kalkık oluyor.
iatkv.tmgrup.com.tr/.../484
Koç1 yılEvett gerçekten çok benziurouz ama. Çok iyi burçlardan anlayan bir abi şöyle demişti sen hem balık hem de koç özellikleri taşıyorsun ama daha çok koç mesela liderlik özelliğim her zaman vardı her yerde lider olmak isterim sabırsız biriyim egoistim hirsliyim ama balık olarak da empati yeteneğim ve huzur vermem var insanlara
Balık1 yılOnu bilemiycem ama ben öyle oldugunu hiç sanmıyorum. mesela benim mars koç'ta. ve 21 marttan sonra koç dönemine geçer geçmez aşırı hırslı davranmaya başlamıştım iş konulaırnda ve bu istek aniden gelişmişti şaşırmıştım nasıl oldu diye. sonradan tarihe bakıp koç dönemine girdiğini farkedince öyle anladım. O yüzden ben sınırdaki tarihlerde doğanlarda diğer burçlardan etki aldıgına pek inanmıyorum. tek bildiğim sen balıkların 3. dekanındansın 11-21 Mart arası doğanlarda akrep özellileri bulunuyor biraz. özellikle ünlü şifacılar medyumlar büyücüler hep bu tarih aralıgında doğanlardan çıkar. Edgar Cayce de bu aralıkta. psişik yetenekleri oluyor bu tayfanın. bu arada merkür'ün balıkta. normalde merkür balık düşük konum diyorlar ama ben buna katılmıyorum, çok geniş perspektiften bakmanı sağlar olaylara merkür balık. pek çok insan gibi sığ düşünceli olmazsın, diğerlerinin göremediği ayrıntıları görürsün. benim de merkür balıkta ve ben mutluyum. Senin ay akrepte görünüyor yukarıdaki kızın yazdıgı harita doğruysa. ay akrep zararlı bir konum. ay oğlak da düşük bi konumdu. ay akrepler normal konuşurken duygusal olarak kinlenmeye sinirleniyomuş gibi konuşmaya müsait ama çok kuvvetli sezgileri de olur , terazi arkadaşım var ay akrepte olan. çogu şeyi hissederek yakalayıp nokta atışı buluyor. hem de soyut şeyler. Tabi diğer çogu insan anlamıyor onun dilinden.
Koç1 yılKız bencr yanlış baktı öğlen 14.30 Kayseri mimarsinan ya da merkez 21.03.2003 sen bakar misin
Balık1 yılo gece saat 2:30 a göre baktığı için 28-29 derece güneş balık çıkar.
öğlen 14:30 a göre bakınca 0 derece koç burcuna geçiyor. merkür de koç'a geçiyor. ay halen aynı 13 derece akrepte görünüyor. zaten ay burcu 2.5 günde bir değişir.
bana yüz olarak sen balık vibe 'ı verdin. gece doğmuş olma ihtimalin daha olası. cimerden öğrenebilirsin aslında. hastane kayıtlarından sorgulayıp söylüyorlar sana
Koç1 yılÇok teşekkür ederim abim cimeri boşu boşuna meşgul etmeyelim
Balık1 yılbak şu hassasiyetinle bile balık oldugun belli oluyor, koç olsaydın umrunda olmazdı 😂😂
Yay1 yıl@hayatyordunbe Vay be bilgi birikiminiz beni çok mutlu etti. Aynı zamanda bu arkadaşın kad yay, gad ikizler olduğu için ezberlemektense, deneyimlemeyi, kesin konuşmaktansa daha geniş çapta bakarak kendisine yaşamsal bir alan açması gerekiyor değil mi? Yani yay böyledir, maceracı, ana göre, deneyimleyici, kolayca yargılamaz. Lilith boğa ise sanırım açgözlülükle ilgili sorunlardı. Jupiter aslan daha kolay genişleyebileceğini, retro olması daha avantajlı olduğunu ortaya koyuyor olsa gerek değil mi? @realphoenixx @hayatyordubenibe
Balık1 yıl@cvcvnfjfkfk Teşekkürler ama inan senin kadar bilmiyorum kad gad olayını. 3-4 aydır bu işlere merak sardım ilgimi çektiği için. ilginç bi haritam var belki de bu hırs ve merak duygusu oradan geliyor. ay ikizlerde, akrep olan bir kaç bölge var. satürn de akrep bende. mars koçta, güneş ve merkür balık. sana tamamını atsam benim haritamı yorumlar mısın özellikle kad gad olayını : ) birisi bana ömrünün ilerleyen aşamalarında sen şifacı olmalısın gibi şeyler söylemişti ve gerçekten sağlık konularına derinlemesine hakimim zaten buna sonradan merak sardım. Vücudun biyokimyasının haritasını çıkardım resmen vücudun neye nasıl tepki verdiğini gözlemleyip hissederek.
- Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yıl14 ve 15 arasında doğmuşum oğlak ya da yay olması lazım ikisi de apayrı burç acana hangisi 🤔
02 Yorumla
Koç1 yılYay
Başak1 yılYay miyim 😅 nereden biliyorsun
1 yılGüneş kova , yükselen başak, mars Aslan.
Hem özgürlüğüne düşkün baskıya gelemeyen , hem aşırı detaycı hem de asla pes etmeyen. Ama yoruldum valla00 Yorumla
1 yılben akrep, @zeusunoğlusu koç, kankası oğlak.
görüyorsunuz deli olduğum için herkesin burcunu biliyorum 🥰🎀🧿02 Yorumla
Oğlak1 yılBende doğum günlerini unuturum genelde🫣
Terazi1 yılcanın sağolsun ben çekerim
1 yılBurcum koç yükselenim aslan ay burcum yay. Allah belamı vermiş resmen😂
00 Yorumla
1 yılHayır bilmiyorum doğum saatimi öğrenemedim bir 😂
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 375 cevap paylaştı.
1 yılGüneş burcum boğa ♉️
Yükselen burcum oğlak ♑️
00 Yorumla
1 yılBurcum Terazi yükselenim ikizler 😅 özgürlükte, kararsizlikta, ruh hali değişimlerinde son nokta olmuşum 😁
00 YorumlaEvet biliyorum akrep 🦂
10 Yorumla
1 yılAkrep
21 Yorumla
Koç1 yılOrtalık toz duman sfhh
1 yılEski manitamin fakesi ile bakmistik başak çıkmıştı kdjd
00 YorumlaBir ara bakmıştım. Yengeçmiş
20 Yorumla
1 yılYay burcuyum yukseln burcum ney?
02 Yorumla
Koç1 yılLinke bak
Boğa1 yılOk.
Aslanmış ben kurt felan bekliyordum 😂
02 Yorumla
Koç1 yılŞanslısın aslan koç ayrıcalıklı burç
Burcum aslan yükselenim terazi
01 Yorumla
Koç1 yılZarafet
- Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılEvet yay benim
01 Yorumla
Koç1 yılÖzgürlüğüne düşkün
1 yılakrep benım :D
01 Yorumla
Koç1 yılGüneş burcun ne yani normal
Evett Aslan ve buna bayılıyorum
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 937 cevap paylaştı. Evet yıllarca oğlak sanıyordum ama yaymış
00 Yorumla
1 yılgunes akrep yukselen yay
00 Yorumla
1 yılBurçlara inanmayacak kadar zekiyim
00 Yorumla
1 yılDoğum saatimi bilmiyorum
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılDoğum saatimi bilmediğim için hayır
00 Yorumla
1 yılBurcum aslan🦁
Yükselen Yengeç🦀00 YorumlaOğlak galiba tam emin değilim
00 Yorumla
1 yılHayır ama aslan burcu olduğumu biliyorum
00 Yorumlaİkizler. Tüm doğum haritamı biliyorum
00 YorumlaHayır sadece burcumu biliyorum.
00 Yorumla
1 yılhayır öğretiyor musun
00 YorumlaBurcum Aslan, Yükselen burcum Kova
00 Yorumlaterazi diye biliyorum
00 Yorumla
1 yılİkizler burcuyum
00 Yorumlabazı sitede koç bazı sitede boğa
00 Yorumla
1 yılBen başak biliyordum aslan çıktı 🤦
02 Yorumla
Koç1 yılBilemedin şafak zfhklş
Koç1 yıl🤦 Allah ını seven üstüme toprak atsın 😅
Evet boğa..
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 562 cevap paylaştı. Burçlara inanmıyorum
09 Yorumla
Koç1 yılBurcunuzu söyler misiniz
Koç1 yılNiyet ettim bu yolda inandırmaya afjj
Koç1 yılNormal boğa burcu güneş burcunuz demi yükselen değil
Koç1 yılBoğa erkeği sempatik tavırları, sakin ve yumuşak duruşuyla, yakışıklılığıyla dikkat çeker. Venüs’ün şansını ve güzelliklerini üzerinde taşıyan Boğa burcu erkeği pek çok konuda olumlu ve anlayışlı olabilir, zira konfor alanı onun için önemlidir. Yemekten, uzun, hoş sohbetlerden keyif alır. Hayatı da bu keyif anlayışı üzerine kuruludur. Boğa burcu erkeğinin keyif alanına dokunulmamalı ve bu alan mümkün olduğunca genişletilmelidir. Maddi güven onun için önemlidir, maddi rahatlık konfor alanını korumasını sağlar. Evinde ve aile içinde bir kraldır, sözünün dinlenmesini ister. Aşk konusunda emeğe inanır, hizmet ve sürekli anlayış ve hoş görü bekleyebilir. Eşinden, sevgilisinden sonsuz doğruluk ve sadakat bekler. Hareket ve seyahatten çok hazzetmeyebilir, seyahate çıkarken kılı kırk yarabilir, planlı ve programlı hareket etmekten hoşlanır. Sıra dışı fikir ve düşüncelerini göstermekten çekinmez. Arkadaşlarına karşı son derece özverili ve anlayışlıdır,
Koç1 yılTanıdığım tüm boğa erkekleri karizmatik ve sakinler ama tersi pis toz duman eder
- Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılAslan 🤭
04 Yorumla
Koç1 yılO o
Oğlak1 yılYani 🤭
Koç1 yılÖzgüvenli lider
Oğlak1 yılTeşekkür ederim o benim 😎
1 yılMaaalesef doğum saatim belli değil
06 Yorumla
Koç1 yılSaat aralıklarıni biliyor musunuz
İkizler1 yılGece imiş bu kadar 🤣
Koç1 yılOnu biraz daha mikrolaştırsın 😂
İkizler1 yılYapamıyoruz zor doğmuşum evde doğmuşum falan 🤣
Koç1 yılO zaman olasılıkları seç misal gece 12/1
1/2 hangisi sana uyarsa osun
İkizler1 yılUğraşmasak hiç olmaz mı 🤣
akrep
01 Yorumla
Koç1 yılCool
1 yılBoğa
04 Yorumla
Koç1 yılKarizma
Oğlak1 yılAnlamadım.
Koç1 yılBoğa burcu karizma cool olur diyorum
Oğlak1 yılYükselenim boğa.
Yengeç
01 Yorumla
Koç1 yılDuygusal içe kapanık
Yengeç yukselen..
02 Yorumla
Koç1 yılEvcimen duygusal
1 yılAkrep
01 Yorumla
Koç1 yılGizemli
1 yılEvet oğlak ay burcu da basak
10 Yorumla
1 yılikizler
10 Yorumla
1 yılAslan
00 Yorumla
1 yılİkizler
00 Yorumla
1 yılhzyır bilmiyorum
00 YorumlaAslan.
00 YorumlaAkrebim. nedir acaba
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılTerazi
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. Aslan
00 YorumlaAkrep
00 Yorumla
1 yılEvet akrep
00 Yorumla
1 yılterazi yükselen ne işe yarıyor bu bilgi
00 Yorumla
1 yılBaaaaaaalık
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!