Astroloji & Burçlar Yükselen burcunuzu biliyor musunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben az önce öğrendimYay mış yukselenim ve yükseleni yay olan kişilerin tüm özelliklerini barındırıyor 🥰 Yükselen burcunuzu biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl Yay biliyorum, hatta en iyi anlaştığım 2 burçtan birisi.. Pek inanmam ama bazıları da doğru çıkıyor.. 0 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% Yay +1 yıl Benim burcum yay ama yükselenimi bilmiyorum sanki bana başak gibi geliyor titiz olduğum için öyle yorumluyorum 0 0 Yorumla
HyperEnergyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% Boğa +1 yıl Nasıl öğreniyoruz bunu?hayatta inanmam burçlara da bir bakayım yinede 0 22 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Doğum saatini bilmen lazm biliyorsan bakabilrm senin icn Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl Yanlış hatırlamıyorsam 7 olması lazımdı Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Akşam sabah Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl Sabah Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Bide 7 den önce mi doğdun 7 yi geçerken mi Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl Önce Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Doğum tarihi ni soylersen bulucm yukselenimi😅 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Yukselenini Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl 10 Temmuz buradaki burç yanlış yengeç burcuyum normalde Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Burdaki burç yanls derkn Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl Boğa gözüküyorumda o yüzden dedim Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Yukselenin yengeç çıktı Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl Ya yengeç sal artık beni lütfen . Bu kadar uğraş sonucu yine aynısının çıkması üzdü. Yengeçception olduk. Teşekkürler baktığın için ✌️ Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Sn nedn yengeç olmasina isyan edion anlamadm Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl Bilmem yengeç olduğum için biraz farklılık bekledim. Bir de çok özelliğini yansıttığımı söyleyemem. O yüzden çok ilgim yok burçlara Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Hmmmm Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl Yükselenimin yengeç olması iyi mi oluyor peki? Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Yengeçler ilişkilerde iyi. Evlenilecek en iyi erkekler bu burç Muş Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl Yok ya yalan o Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Hmm bilemicm orasını. Oğlumun yengeç olmasını çok istemistm olamadı Yorumla HyperEnergyy Boğa +1 yıl boş ver yengeç veya herhangi diğer burç olması önemli değil. İyi insan olsun yeter. Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Aynen ole Yorumla
Azzy21 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% Kova +1 yıl Benim akrep, kova burcunun yükseleni akrep olanı da çok fena oluyormuş :D 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal burcum yay ama kime yükseldiğini bilmiyorum daha doğrusu unuttum 0 0 Yorumla
21can2121 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% Aslan +1 yıl Bende yay ım gel Bi konuşalım 😄 0 2 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Ahaha gerçekte mi Yorumla 21can2121 Aslan +1 yıl Evet genelde yay en iyi yay la anlaşırmış ondan dedim Yorumla
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% Terazi +1 yıl benim yükselenim aslanmış galiba. 0 0 Yorumla
FitFace Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Kova +1 yıl Yükselen burcum yay, ay burcum akrep. 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 Oğlak +1 yıl Ben burçlara inanmıyorum ya 0 4 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Nedn Yorumla Asi_kaptan1 Oğlak +1 yıl Bilmiyorum hiç inandırıcı gelmiyor bana Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Bazı özellikler tutuyor ama Yorumla Asi_kaptan1 Oğlak +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% Terazi +1 yıl ben balığımmmmm 0 5 Yorumla bilinmeyen1990 Oğlak +1 yıl Yerim seni balık Yorumla kizlaryardimedin01 Terazi +1 yıl @bilinmeyen1990 ahjacıuhcjıcskdcc ızgara da mı tavada mı Yorumla bilinmeyen1990 Oğlak +1 yıl Fark etmez Yorumla kizlaryardimedin01 Terazi +1 yıl @bilinmeyen1990 güldürdün sabah sabah Yorumla bilinmeyen1990 Oğlak +1 yıl ağlamandan iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yengeç burcu
Yay biliyorum, hatta en iyi anlaştığım 2 burçtan birisi.. Pek inanmam ama bazıları da doğru çıkıyor..
Benim burcum yay ama yükselenimi bilmiyorum sanki bana başak gibi geliyor titiz olduğum için öyle yorumluyorum
Nasıl öğreniyoruz bunu?
hayatta inanmam burçlara da bir bakayım yinede
Doğum saatini bilmen lazm biliyorsan bakabilrm senin icn
Yanlış hatırlamıyorsam 7 olması lazımdı
Akşam sabah
Sabah
Bide 7 den önce mi doğdun 7 yi geçerken mi
Önce
Doğum tarihi ni soylersen bulucm yukselenimi😅
Yukselenini
10 Temmuz buradaki burç yanlış yengeç burcuyum normalde
Burdaki burç yanls derkn
Boğa gözüküyorumda o yüzden dedim
Yukselenin yengeç çıktı
Ya yengeç sal artık beni lütfen . Bu kadar uğraş sonucu yine aynısının çıkması üzdü. Yengeçception olduk.
Teşekkürler baktığın için ✌️
Sn nedn yengeç olmasina isyan edion anlamadm
Bilmem yengeç olduğum için biraz farklılık bekledim. Bir de çok özelliğini yansıttığımı söyleyemem. O yüzden çok ilgim yok burçlara
Hmmmm
Yükselenimin yengeç olması iyi mi oluyor peki?
Yengeçler ilişkilerde iyi. Evlenilecek en iyi erkekler bu burç Muş
Yok ya yalan o
Hmm bilemicm orasını. Oğlumun yengeç olmasını çok istemistm olamadı
boş ver yengeç veya herhangi diğer burç olması önemli değil. İyi insan olsun yeter.
Aynen ole
Benim akrep, kova burcunun yükseleni akrep olanı da çok fena oluyormuş :D
Normal burcum yay ama kime yükseldiğini bilmiyorum daha doğrusu unuttum
Bende yay ım gel Bi konuşalım 😄
Ahaha gerçekte mi
Evet genelde yay en iyi yay la anlaşırmış ondan dedim
Terazi burcuyum yükselenim kim 🤔
benim yükselenim aslanmış galiba.
Balık burcum yükselenim akrep
Burcum akrep yükselen aslan
Yükselen burcum yay, ay burcum akrep.
Ben burçlara inanmıyorum ya