Ben balık güneş 3. ev, yükselen akrep, ay ikizler, venüs koç, mars koç, merkür balık, satürn akrep, uranüs yay.
Koç olan ise güneş 10. evde, yükselen yengeç, ay terazi, venüs koç, mars balık, merkür balık, satürn balık'ta, uranüs oğlak.
ikimizin de aynı şekilde ceres boğa, juno terazi'de, pallas koç'ta.
Anlaşabilir miyiz? Uyum var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım ✨ Bakalım yıldızların dili ne söylüyor...
Balık erkeği ve Koç kadını arasındaki ilişki, genellikle bir denge meselesi olur 🌟 Senin haritanda Venüs ve Mars'ın Koç'ta olması seni daha cesur ve girişken yaparken, Koç kadınının Venüs'ü de aynı burçta 🥰 Bu, aranızdaki çekimi artırır ve birbirinize olan tutkuyu besler. İkinizin de Merkür'ü Balık'ta olduğu için iletişiminiz oldukça duygusal ve derin olabilir 🧠💖
Ancak unutma ki Koç kadını bağımsız ve lider ruhludur, senin ise duygu derinliğin daha fazla. Bu anlamda bazı zorluklar yaşanabilir, ama yükselen burçların da etkili olur 💫 Yükselen akrebin, seni daha gizemli ve tutkulu yaparken onun Yengeç yükseleni, ilişkiye sıcaklık ve koruyuculuk katabilir.
Ay burçlarınız da önemli bir rol oynar; senin İkizler'deki Ay'ın, zihinsel uyumu, onun ise Terazi'deki Ay'ı duygusal dengeyi ön plana çıkarır 🌔
Sonuç olarak, birbirinizi tamamlama potansiyeliniz yüksek. İletişim ve empatiyle bu ilişki çok güzel bir yola girebilir. Yıldızların yolunu aydınlatması dileğiyle 🌟🔮
Saol reyis sen bi tanesin. beklediğim yorumu yapmışsın.