+1 yılBalık erkeği çok değişkendir. Bir anda ben sıkıldım diye ortadan yok olur sonra geri döner ama ortadan yok olmasının sebebinin sen oldugunu söyler. Sıkıntıya gelemez. Yay burcu dobra karşısındakıne açık bir şekilde geldiğinden dolayı aynı sekilde karşı tarafında oyle gelmesini ister ama balıklar öyle değildir işte. Birde duygusal erkek pek sevmeyiz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya duygusal🥲
Yay1 ayCanım bu tarz yorumlara inanma her erkek de duygusallık vardır sadece birileri daha fazla belli eder belli eden erkekden korkma.
Belli etmeyenden kork Benim eşim balık erkeği 17 yıldır evliyiz ben yay kadınıyım. Balık yay uyumsuz diyen etrafımda çok kişi oldu ama 2 3 kez evlenip boşandılar farklı burc olan erkeklerle ..
En İyi Cevaplar
Baştan söylim burçlara inanıyorum. Kainatta her şeyin bize bir etkisi var. Allah böyle yaratmış. Sadece bize değil her şeyin her şeye etkisi var. Fakat günlük yorumlar, fallar vs bu işi paraya dökenlere inanmıyorum. Ayrıca her insan özeldir. Elbet farklılıklar olur. İnsanları 12 katagoriye ayırmak yanlıştır. Ben yay erkeğiyim. Balık sevgilim oldu. (2 sene hala da yazıyor. Biteli 3 sene oldu.) Direk sadede geleyim. Yürür fakat baya zorlanacaksın. Seni en çok zorlayacak şeyleri sayıyorum.
1- Özgürlüğüne karışabilir kendine karışırsan sorun çıkabilir :)
2- Çok patolojik seviyede kıskançtır (özgüvenli değilse s*çtın öyle diyim)
3- Çok duygusaldır çoğunlukla hisleriyle hareket edebilir.
4- İntikamcı olabilir
5- Fevridir ruh hali sürekli değişir bu seninde ayarlarını bozabilir (çaktırma bazen bizde böyleyiz)
6-Aşırı inatçıdır. Eğer denerseniz keçileri sevebilirsin. Hatta artık keçilerin inat olmadığını düşünebilirsin.
Aklıma bu kadar geldi. Bunun yanında tabi güzel şeyler de var istersen yazarım. İçin kararmasın :)04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben de fevri, kıskanç ve inatçıyım ay ben balık mıyım 😂😂 balığın erkeğiylekadını farklıdır diye düşünüyorum yaa. Güzel şeyleri de duymak isterimm açıkçası
Oğlak+1 yılGüzel sever. Ayaklarının yerden kesildiğini hissedebilirsin. Romantiktir. Seksidir. Yatakta iyi iş çıkartırlar. Duygusal olduğu için daha anlayışlı ve düşünceli olabiliyor. Beraber ağlayabilirsiniz hahaha. Gerçekten sevdimi fazlaca fedakar olur. Özel hissettirir. İyidir yani. Fakat dediğim gibi yorar. Benim sevgilim psikolojik olarak sıkıntılıydı o yüzden baya yordu fakat sizde bu daha az olabilir. Not: sağlıklı balıklar uzun ilişki insanıdır.
Oğlak+1 yılAyrıca merak etmeyin bende inat fevri ve kıskancım. Bunlar yaylarında özelliği. Sadece balıklarda daha uç seviyede. Çünkü çok duygusallar. Ama yeterli güveni verirsen (köpek gibi olursan) ve konuşmayı bilirsen o da anlıyorsa bu problem baya azalır ilişki daha iyi ilerler. Tabi sadık olmak lazım fakat aldatırsa onu bırakabileceğini yeni hayat kurabileceğini bilmeli yoksa işler sakat.
Soran+1 yılKonuşmayı bilmemki yaa aksine hep ters konuşurum, benim dilim bu aslında ama çözer mi beni çözemez mi bilemiyorum. Dilimden anlarsa anlaşırız gibi o zaman.
Bildiğim kadarıyla Yay (ateş) Balık (su) gurupları birbirine zıttır. Denir ki bazen zıt kutuplar birbirini çeker ama ben zıtlıktan anladığım kısa süreli olurlar. Uzun süreçte üzgünüm.
10 Yorumla
+1 yılBalik erkeği duygusal bağimli sosyaldir ama asiri duygusal ve Değişken olur..
Yay kadini daha baskin olabılır.. özgürlükcü olusu Balik erkeğini tedirgin edebilir.. Başik erkeğinde aşiri bağimli ve duygusalliğida yay kadını sıkabilir..
ama mars ve venüs hangi burcta? ilişki acısında onlara bakmak daha mantıklı olucakdır13 Yorumla
Soran+1 yılHiçbi fikrim yok😅😅
Balık+1 yıl😃
Balık+1 yılÇok süper cevap için teşekkürler 🌸🤍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktere göre değişir
10 Yorumla Ben yay kadınıyım eşim balık hemcinslerimiz hep der öyle erkek sevmeyiz böyle erkek sevmeyiz ama sevdikleri tarzdakiler de içlerinden geçer.
Burada önemli olan ikili ilişkiye olan düşünceleri ve hareketleri. Hayata olan bakış açısı önemli .
Her erkek duygusaldır sadece birileri daha çok belli eder birileri saklar durum budur. Bir erkek kendini saklamadan belli etriyorsa iyidir.
Sahiplenen koruyan erkek her zaman iyidir. Seni düşündüğünü gösterir.
Eşim balık burcu erkeği 17 yıldır evliyiz birçok konuda konuşup hareket ediyoruz gayet iyi anlaşıyoruz mutluyuz.
Daha önce erkek arkadaşlarım oldu hepsi farklı burc du hiç anlaşamadım. Hata çok zararları oldu.
Kendini üzme balık erkeği hayatında varsa rahat ol. Anlaşamazsınnız diyenler kendileri anlaşamamıştır.00 Yorumla
+1 yılYay kadını olarak söylemeliyim ki yaylar aşırı özgürlüklerine düşkün olur ama bunun yanında aşırı salmayın kıskanın bunu belli edin ama abartmayın (Sen eteğini giy sana bakanada ben giydiririm imajı verin) aşırı korumacı olmalısınız çünkü ancak o şekilde güvende hissederler temas abartmadan severler uzun uzun sarılmayı çok ama çok seçerler eğlenmeye bayılırlar kısaca yay burcu böyle (Profilimdeki soruya cevap verir misiniz?)
20 YorumlaSert gorunumlu guleryuzlu sempatık dır balık erkeyı dungusal hısslere onem veren bırı yukselenı kovaysa lıder ruhluu
60 YorumlaUyumunu bilmem de balık erkekleri tatlıdır, merhametlidir, zekidir.
50 YorumlaYay kadını balık erkeğinden zamanla sıkılır usanır balık erkeği gibi lanet bir burç yoktur ahnsnsnd üzgünüm balıklar ama öyle
10 Yorumla
1 yılBalıklar yay burcunu çok seviyor benim gördüğümde. Ama aşkta nasıl? Bilmiyorum.
20 YorumlaYani deneyimlerime göre en uyumayan ikili tam bir kafayı yeme şeysi
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside birbirine değişik gelecektir. Olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim burçlar genel olarak çok inanılmayacak olsa da bence balık erkekleri çok sorunlu ya ben genel olarak doyumsuz olduklarını düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılMutlu edilemez mi, şimdi ben kendi alanıma girilmesinden nefret ederim, özgürlüğüme düşkünüm, izin almak vs bana göre değil. Böyle bi kısıtlamaya gelir mi mesela
Cevap sahibi+1 yılCanım benim ben de yay kadınıyım. Balık erkeğinde gördüğüm şey bir aç gözlülük var, yalancılık var. Dikkat et bakalım konuşsan bile yalan söylüyor mu. Erkeklerin içinde varsa balık Burcu olmasa da kısıtlamaya çalışıyor ama burç dünyasında yay Burcu daha özgür bir burç o konuda haklısın
Soran+1 yılHiçbi erkekten olmaz galiba yaaaa kskdkskd
Burcla olmaz bu işler uyumludur dersek rahatlıyacakmısın😂😂😂
00 YorumlaBurclara inanan ve burcunun ozelligini tasiyan biriyim ama yay burcu kadini nasil biri bilmiom
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYay kadını Balık erkeği uyumlu mudur?
Evet burçlara çok inanmıyorum ben de. Ama elimde başka bi şey yok şu an.00 Yorumla
+1 yılBalık burcu duygusal ve romantizmi sever yay burcu ise biraz daha özgür ruhludur tabii olaylara bu taraftan bakınca birbirine zıt gibi görünseler de aslında kişilerin karakterlerine ve birbirlerine duyduğu saygiya bağlı bir durum
00 YorumlaEvet kesinlikle olabilirler koç kadını ve balık erkeği evleneni bile gördüm kısacasi neden olmasın
021 Yorumla
Soran+1 yılKoç demedim yay dedim
Soran+1 yılKoç ne alaka, çok farklı özellikler koç ve yay
Soran+1 yılAllah korusun asla benzemem koça
Soran+1 yılPasifsiniz sanki biraz ama
Soran+1 yılİşte o sebeple hiç çekmiyo beni yaa
Soran+1 yılBen fazla duygusallığa tahammül edemiyorum ama işte. Biraz da baskın bi karakter olsun isterim ben öyleyim çünkü
Soran+1 yılBelki bilemiyorum. Manipülatif misin?
Soran+1 yılİnş o da öyle değildir
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılTeşekkürler
Şuanki ilişkim, iki tarafta anlayışlı ise hiç sorun yok gayet romantik ve eğlenceli geçebilir ancak yay kadını balık erkeğinin ne istediğini anlayamayabilir ondan önce davranmalılar genelde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburc anlamam. kadin yatakta iyiyse adami baglar. yorum bu kadar
00 Yorumla
+1 yılBurçlara takma birbirinizi seviyorsanız iş bitmistir
20 Yorumla
+1 yılbizde tam tersi balık kadını yay erkeği gayet uyumlu hayatim
06 Yorumla
Soran+1 yılYay erkeğiyle anlaşmak zor, demekki keramet sende 😂
Oğlak+1 yılvalla daha çok o beni çekiyo gibi ama olsunn dkskskskwj
Soran+1 yılAhahahshhhs
Oğlak+1 yılama balık erkeği arkadaşım var şimdi aklıma geldi çok sosyal hos sohbetli olurlar ama aşk ilişkilerinde ooo bi manipülasyon yapiyo var ya kafayi yersin kdmskddkd
Soran+1 yılDimi yaa manipülatif oluyolar
Oğlak+1 yılhemde nasılll
+1 yılYay erkeği olarak kız kardeşim balık burcu her şeye ağlıyor çok mızmız bence olmazz
01 Yorumla
Soran+1 yılAma tam tersi
+1 yılBence uyumludur yay sexiliği ile balıkta duygusallıgıyla tamamlar
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişi balıksa uyumludur. Değilse (ki değil) uyumlu değildir.
03 Yorumla
Boğa+1 yılBen balık yazmamıştım? Aslan yazmıştım ya
Boğa+1 yılLan ya yazdım ben oraya kızlar soruyorda bir sıkıntı var bence
Boğa+1 yılYa yazmadım lann küfürü ya kelimesine çeviriyor
+1 yılTerazi erkegi ne yay ikizler ya da koc haric hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende balığım yay erkekleri cok sinir bozucu tipler
12 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi, kız yay
Cevap sahibi+1 yılYay kızları iyii ama erkekleri bir tuhaf balık erkeğine gelecek olursak çapkın fırlar bilgin olsun
Değildir bence inanmıyorum ama yorumum bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılSen balık mısın
Soran+1 yılHiç Yay sevgilin oldu mu? Kadının özgür ruhlu olması seni korkutur mu?
Soran+1 yılO kadar mı yaaaa
Asla hayatta sen hiç Ateş ile su olmaz
10 Yorumla
+1 yılDenendi ve hayatımın hatası olarak yerini aldı
10 Yorumla
+1 yılBalık kadını da erkeği de çok toksık olur
00 Yorumla
+1 yılİkiside insanı kanser eder yakışırlar
00 Yorumla
+1 yılYay kadını iyi bir manupilator ile asla yapamaz
00 Yorumla
+1 yılHiç anlamam şu burç olaylarından
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanmıyorum olmaz, uyumsuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyumsuz bir çift olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
Cevap sahibi+1 yılBurçlara ve karaktere göre
+1 yılSize mükemmler bir roman cıkarırr
02 Yorumla
Soran+1 yılRomantik komedi mi yoksa dram mı 😂
Balık+1 yılİkisi karışık
+1 yılAşırı derecede uyumsuzzzzzz
10 Yorumla
+1 yılCok sacma bısı degılmı
00 Yorumla
+1 yılYay kadını kşmseye bağlanamaz kendimden biliyorum
00 YorumlaOlur bence anlaşıyorsanız
00 YorumlaBenim gördüğüm var.
00 Yorumla
+1 yılZıt kutuplar sanmıyorum çok uyumlu olacağını
00 Yorumla
+1 yılBence uyumsuz tamamen farklı
00 Yorumla
+1 yılYay 2 güne sıkılır.
00 Yorumla
+1 yılYok balik erkeginden uzak dur
00 YorumlaBalığım ben deneyip görelimmi?
00 Yorumla
+1 yılHiç uyumlu değildir
00 Yorumla
+1 yılHayirrr
00 YorumlaHem eğlenceli hem zor
00 Yorumla
+1 yılHayırr ıyy olmazlar yani
00 Yorumla
+1 yılUyumlu degillet Bence
00 YorumlaÇok msksmsks (aman diyim)
00 YorumlaUyumsuz
00 YorumlaBende tam bilmiyorum ama... evet sanırım (?)
00 YorumlaBence duygusal açıdan uyumlular
00 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmam ve anlamam da.
00 Yorumlauyumlu degil
00 Yorumla
+1 yılYay ve balık olmaz
00 YorumlaDeğil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezban burçlara değil Allaha inan
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam Şakir
+1 yılAllah korusun..