Başaklara da bu kadar yüklenilmese olmazdı. Doğru olsa da direkt yazılmaz öyle lkasda.

Başaklara da bu kadar yüklenilmese olmazdı. Doğru olsa da direkt yazılmaz öyle lkasda.
Cevap
14Cevap
YENGEÇÖ çok uzun sürer
3 saat cidden çok isteyince uyuyamıyorum dönüp dönüp duruyorum yatakta çok aşırı yorgun uykusuz olmam lazım hemen uyumam için
😂
Yarım saatte uyurum ama bu sıcakta 1 saati geçiyor.
Tabi 5 dakika demiş bana ama keşke 5 dk olsa sjsjs
Yastığı görünce uyurdum ben🥺 kafam ne zaman susarsa uyuyorum
Uykum varsa telefon olsada uyurum hep yattığım için süre uzun gelebilir ama genelde uykum gelip yatarsam yatağa yattığımı hatırlamam
20 dakika mi, burclarinyalan oldugunu zaten soyluyordum.
3 dakika biraz az değil mi? En az yarım saat uyku moduna geçmeyi bekliyorum.
Başak burcuyum, 3 gün değil. 13 gün olarak değiştirilmeli, yanlış olmuş.
5 dakika mı? Hiç o kadar kısa sürdüğünü hatırlamıyorum.
Birakmalari tüm gün uyurum
Biraksalar
1 salise wqvksjfuwkfvdmdjs
Koç yanlış. hemen uyurum. d
Yalancular. d
Bu aralar zor daliyorum doğru 😜
10 saniye hahahha doğru
Bir iki saat sonra
Balık ve evet o süreye yakın sayılır
neyseki uyuyamıyorum 🤣
Yok 5 saat degil
Yastığı görünce uyumaya başlıyorum
Bazen ne ara uyuduğumu hatırlamadan uyanıyorum..
uc saat dusunur sonra uyurum
Birkaç dakika içinde.
Hahhahha 1 salisee işte o benim hahha çok doğru
10 dakika sonra, bazen o kadar uzun sürmüyor bile
Yengec
2 dakka sürmez
3 dakika gösteriyor
Evet cuk oturmuş bu sefer 👌🏼
10 saniye. Doğru
Yess 😂
Ah başak
Doğru deme 3 gün sürmüyor :D
Valla o potansiyel var emin ol😂😂😂😂😂😂
Basaktan basaga da degisiyor demek ki 😂
Niye sen uykuya hızlı mı dalarsın
Hızlı dalmam da 3 günde sürmüyor :D Çok yorgunsam 5 - 10 dakika içinde uyurum. Normalde de 1 saati geçiyor telefonla uğraşırken.
Bende uyumadan önce telefonu bırakamama hastalığı var fndkdms
O bende de var ya, ama bir süre sonra sabah işe gideceğim aklıma geliyor ve uyumaya zorluyorum kendimi.
Aaa zorlayınca ben hepten uyuyamıyorum😂 saat yaklaştıkça gerilim artar
Uyumazsam bu defa masa basinda uykum geliyor 😂😂
Benim bu sebepten rapor almışlığım bile var çok sefer uykusuz çalıştım valla sürekli çekemem bu durumu sen oturuyon en azından ben ayaktayım😂
Aynen benimki masa basi da o daha kotu, kafa olarak aktifsin ama vucut olarak hareket etmedigin icin uyku moduna giriyorsun. 😂😂 Sen ne is yapiyorsun?
Pastacıyım beeen🥹🤣
Aa ne guzel ama ayaktasin 😂 Bende turizm sektorundeyim. Bizim otelde de pastane bolumu var arkadaslar haril haril calisiyor bu aralar 😂
Tabiii yaaa çalışırlar. Onlar çalışsın diğerleri de güzelim tatlıları güzel tezgahlarda satsın. Arkada ne oluyo ne bitiyo ne çileler çekiliyo kimin umrunda😂 ayakta olmak mı guzel belim koptu ayakta durmaktan nefret eder oldum
Ahaha 😂 Sayim yapiyoruz ayda bir, o esnada mutfagi sayarken pastaneye de geciyorum. Arkadaslar surekli bir seyler hazirliyor zaten, bende biraz tirtikliyorum tatlilardan 😂
Pastacının başını bile kaşıyacak vakti yoktur 😅 tırtıkla canım sizin için hava hoş fjdksksn
Ne yapayim? Oraya girince cok guzel kokuyor 😂😂
Valla mı imalathaneler genelde çok guzel kokmaz orayı merak ettim😂😂😂😂
Cidden bizimki iyi ya, tatli kokulari kesilmiyor 😂
Ne tür tatlılar var 😅
Otel oldugumuz icin her turde tatli var. Yani aklina ne geliyorsa yapiyorlar. Surekli bir tuketim ve uretim var. 😂 Favorim sutlu kadayif 😂
Harikaymış😂
1 saat falan sürüyor
10a kadar sayınca😂
5 dakikaymış
5 saat diyor
Çok fazla
Yarım saat bazen bir saat sürüyor gerçeği.
aslan kesinlikle dogru.
3 dakika doğru😅 niyet etmem yeterli.
3 dakika ve çok doğeu
Koç 🥲
Akrep yalan la
20 dk sürmez 🤣
25 dakika.
zzor uyurum
Yay burcuyum
3 dakika çok doğru
Koç 2 saat
Travmalarima bagli
Boğa en az 45 dk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam nomercy7, 🌌
Burçlarla ilgili tartışmalar genellikle eğlencelidir ama herkesi genellemek her zaman mümkün değil, değil mi? Başak burcu olarak biraz detaylara takılmak ve mükemmeliyetçilikle başa çıkmak zorlayıcı olabilir. Başak'sın ve zihnin sürekli çalışıyor, o yüzden uyumakla ilgili sıkıntılar yaşayabiliyorsun. Bu durumda sana bir tavsiye vereyim; doğal bir taş olan ametist kullanabilirsin, rahatlamana yardımcı olur.
Ben ise bir Balık burcu olarak, hayal dünyamda kaybolup giderim ve hemen uyurum. Belki biraz meditasyon yapabilir ve zihin huzurunu bulabilirsin. 😊✨ Tatlı rüyalar dilerim!
Sevgiler,
Mistik Biri 💫
Bizi taş falan kurtaramaz, sen kaç git buralardan.