Merhaba ,
Ben eşimden 8 aydır ayrıydım Tiktok'ta birisine Tarot baktırdım , söyledikleri doğru çıkınca Ritüel yaptırdım 10 gün gibi barışma olur dedi 8. günde aile büyükleri araya girdi 12. günde barıştık üzerinden 6 hafta geçti ve biz tekrar ayrıldık.
Daha öncede aile büyükleri araya girmişti fakat barışmamıştık ben bunun Ritüelin etkisi ile olduğuna inanıyorum ama kalıcı olmadı.
2 çocuğum var küçük bebeğim var ne yapmalıyım
eşimle barışmak istiyorum bu ritüel kalıcı olmaz mı hocaya falan gitmek istemiyorum korkarım öyle şeylerden yapan kişi Ritüel enerji çalışması dedi muska büyü falan değil dedi
Tecrübesi bilgisi olan var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boyle fallara hocalara inanmak yerine, eşinin istediği gibi biri olup, sonrada eşini kendi istediğin gibi biri haline getirsen hos olmaz mi?
Eşinin istediği gibi biri derken eşim ben hamile iken başka birisini buldu aslında biz severek evlendik 2. çocuğuda eşim çok istedi ama ben hamile iken başkasını buldu.
4 aylık bebeğim var ve bebeğim prematüre doğdu annem vefat etti baba evine dönemem çocuklarla üvey anne yanında sığdırmazlar beni. Çalışsam çocuklara kim bakacak şimdi kayın pederimin evinde oturuyorum onlarla beraber yiyip içiyorum ama kocan evde yokken olmuyor
kayın pederim kayın validem yanımda beni destekliyor ama kocam maalesef hayatında başka bir kadın var ve eve gelmiyor. Kayın validem gidersen bizde destek olmayız diyor ama bu şekilde nasıl yaşanır
Çocuklarını dahi gözü görmüyor
Evet haklısın zor bir durumdasın ama kuş bir kere uçmuş kafesten ve bir daha geri gelcegini dusunmuyorum. Bu arada baban için basın saolsun. Açıkçası şu an kalbinle değil mantıkla hareket etmelisin. Büyü ile kimse sana tekrardan gelmez. Onara belkide diğer kişiyle tartıştı bisi oldu dondu. Yani adam bir kere yapmış yapacağını, daha uslanirnmi sanıyorsun. Tam detay hayatını bilmiyorum. Ama düşüncem, çocuklar için 1 2 sene daha kayinpeder de kalman, sonra iş bulup ayrı eve tasinman. Cocuklari kayinpederlere birakman. Çocuklara yakın bir ev tutman. Ve sonra da çocuklar büyüyünce de tamamen alman. Her zaman el evinde yaşayamazsın. Laf söylerler bisi derler. Canın çok sıkılır kendini sıkıntı hissedersin. Ama dediğim gibi daha sığ bir tavsiye bu. Yasantinin detaylarını bilmiyorum
tavsiyen iyi teşekkür ederim ama insan çaresiz ne yapacağını bilemiyor kayınvalidemler buradan gidersen sana destek olmayız diyorlar Allah hepimizin hakkında hayırlısını verisin inşallah
Dua et. İsmi Azam dualarıya Allahtan yardım iste. Gerekirse ilişkiniz için analiz yaptır sorunlar nedir masaya koyalım. Halledelim.
Benimkinide analiz ederimisin
Abla ritüeli kime yaptırdın?
Olmaz
Geçici olabilir
Bilmiyorum