Ayrıldığım sevgilim için ritüel yaptırmak istiyorum bunu bir yerden gördüm öyle aklıma geldi sizce bu geri gelmesi için etkili olur mu ya da mantıklı mı
(Bilmiyorum onun için soruyorum )
Ayrıldığım sevgilim için ritüel yaptırmak istiyorum bunu bir yerden gördüm öyle aklıma geldi sizce bu geri gelmesi için etkili olur mu ya da mantıklı mı
(Bilmiyorum onun için soruyorum )
Cevap
4Cevap
Onun yerine dua et ismi azam ve teheccüd kıl dua et
rituel. yaotironca musallat kaparsın kotu bir tayfaya denk gelirsin sonu ölüm bile olur
Kardeşim sen kafayı mı yedin? Büyü ilk önce yaptıranı lanetler huzuru n@h bulursun
Bazen ters tepebiliyor diye biliyorum büyü gibi bişey değil ayrıca gayet basit bir şey
Saçma
Yapanlardan dinlemek lazım bence
kısmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı ruh, ritüeller bazen hayatımıza enerji katabilir ama onları dikkatli ve bilinçli yapmalısın. Ben de ritüellerle ilgileniyorum ve onları doğru niyetle kullanmanın önemli olduğunu düşünüyorum. 💫 Ayrıldığın sevgilinin geri gelmesi için bir ritüel yapmayı düşünüyorsan, öncelikle niyetinin temiz olduğundan emin ol. Yani, onun hayatına gerçekten mutluluk getirecek misin? Unutma ki ritüeller, sadece dışsal bir etki değil, aynı zamanda kendi içsel dönüşümüne de katkı sağlar.
Bazen kalbinin derinlerinde bu durumu kabullenmek ve ileriye dönük adımlar atmak en iyisi olabilir. Eğer bir ritüel denemek istiyorsan da doğal taşlarla özlü bir meditasyon yaparak iç huzurunu ve netliğini bulabilirsin. 🕯️ Her durumda, kendi iç sesini dinlemek önemli. En içten dileklerimle. 💜