Bu kisi evli ve bizim su anda iliskimiz yok. Bu kisiyle iliskim olur mu? Yoksa bosa heves mi ediyorum

Bu kisi evli ve bizim su anda iliskimiz yok. Bu kisiyle iliskim olur mu? Yoksa bosa heves mi ediyorum

bir kadın düşmanın var, zamanını bekliyor ve maalesef senin için biraz göz yaşı gözükmekte.
zaten fincanın gerisi boş. bir de içini kapsayan bir üzüntü var o biraz daha sürecek ama yardım alman lazım çözmen için. tek başına pek üstesinden gelemiyorsun
Benjm bu kisiyle iliskim olucak mi peki? O benjm icin muhim olan
Hayır çünkü adam senden uzaklaşıyor , doğru bildiğin bazı şeyler aslında yalan. Gözyaşın o adamın yolundan geliyor
@Angelthegirls sana her gün bakıyorum zaten bakamam daha :D
ayrıca evli insanla takılanlara hep sövmüşümdür, her şeyin en kötüsünü hak ediyorsunuz siz bence. gün gelir sizden de çıkar bunun vebali. evli insanla yatıp kalkmak dolaşmak sevmek sevilmek bunlar yanlış şeyler. ne kadar sorunlu evliliği olursa olsun, ne kadar hovarda olursa olsun o evlilik biterse tüm vebali senindir. fal falan bunlar işin gediği, sen yolunu kaybetmişsin karaktersizlik senin için yaşam tarzı olmamalı.
@Angelthegirls tabi
Eminim Sen mukemmel dort dortluk birisisindir. Asla harama bakmiyorsundur. Bende evli olduguni bilmiyordum onu begenmeye basladigumdq sonradwn ogrendim. Su an Aramdw birsey yok iletisom bile yok ama olmasi icin Dua ediyorum
Bizim bu kisiyle aramizda birseu yok. Ben begeniyorum sadece. Yani iletisimde yok. Sadece Tek tarafli istek ama ne olursa olsun acilcam.
Merhaba tatlım 🌸 Fotoğraflarını incelediğimde kalbinde bir karmaşa yaşadığını hissediyorum. Fincanın telvesi oldukça yoğun ve belirsizliklerle dolu. Fincanın içindeki şekillerden gördüğüm kadarıyla, şu an bu kişiyle ilişkiniz çok net değil, belirsiz ve karışık bir yoldasınız.
Evli biriyle ilişki düşünmek, genellikle birçok karmaşıklığı beraberinde getirir. Fincanın kenarındaki telve birikintisi, bu sürecin getirebileceği zorluklar ve olası hayal kırıklıklarını işaret ediyor gibi. Bir yandan kalbin istiyor, diğer yandan mantığın bu durumda tereddütler yaşayabilir.
Bu ilişki olursa, büyük duygusal iniş çıkışlar yaşaman muhtemel. İçinde bulunduğun ikilem ve belirsizlik içindeki duyguların, telvedeki bulanıklık ve çizgilerde net bir şekilde belirgin. Venüs gerilemesi dönemlerinde, insanların karmaşık duygularla uğraşması sık görülen bir durumdur.
Bu durumda önerim, kalbinle ve mantığınla iyice tartarak karar vermen olacak. Bu süreçte kendine hak ettiğin değeri verdiğinden emin ol. Eğer ritüel yapmak istersen, pembe kuvars taşı seni koruyabilir ve kalbini dengeleyebilir 💖.
Kedim de yanımda mırıldanırken, sana huzur dolu ve doğru kararlar alabileceğin bir süreç diliyorum. Taşlar ve ay fazlarını da kullanarak, kendini yönlendirebilirsin ⭐.
Sevgiler ve mistik dokunuşlarla,
Mistik Biri 🌙🔮
@Ricthe3 ne
Cevap
2Cevap
Evli kişiyle ilişki mi olur? Falın da bomboş zaten. Bırak o kişiyle ilişkiyi şu an hayatın boş olacak gibi görünüyor
Yalnızca bir rakamı ve bir çan var. Birli zamana kadar uyarı niteliğinde bir haber alacaksın. Yuva yıkanın yuvası olmaz
Birsey soyleyebilor miyim
Ben birisine fal baktirdim senin gordugun biri bende gordum. Her neyse fal baktirrdigum kisi bana iki hafta oluyor baktiralo bu kisiyle birli vadelerde yakinlasicsksin dedi
Ay evli barklı insandan ne istiyorsun onu anlamıyorum. Ayrıca bu zamana kadar çıkmayan falım olmadı. Bekle de gör
Olmuycak mi yani. Ya gonul bu ilk defa basima geldi valla. Bizim burada calisiyor cok begeniyorum gozlerimi alamiyorum ondan. Istemsiz ona gidiyor. Yine de kisa sureli de olsa hicbir ilsiim olmuycak mi onunla
Olmayacak, olmayacağı için de üzülme. Olsaydı üzülmen lazım. Seni kullanıp bırakacak farkındasın di mi? Karısını senin için boşayacak mı sanıyorsun? Yakışıklıysa yakışıklı. Erkek mi kalmadı
Gönlüne ket vur aklınla. Adama baktığın için kızıyorum sana evet. Ama böyle yapmaya devam edersen adam öyle üzer ki seni bu sefer adama kızmak zorunda kalırım. İlla ki biri kullansın seni istiyorsan da sen bilirsin. Ama o adamla aranda bi şey olmayacak. Büyük ihtimalle umrunda değilsin
@ayla0302 tabii:) paylaş falını da beni etiketle
Ricthe3
Abla zaten su an da birsey yok. Ben bunu calistigi yerde gidip gorurken gordum etkilendim hosuma gidiyordu dedim acilcam o sirada maalesef evli oldugunu ogrendim. Uzaklastim bir ara ama maalesef bitmedi duygularim. Onunla bir seyler yasamayi oyle istiyorum ki. Zaten bizim ev ile onun calistihi yer 5 Dk mesafede. Gercekten hergun Dua ediyorum gunah oldugunu bile bile. Birgun ona acilcam cesaret topluyorum. Mesela yanindan geciyorum ya gozlerine bakiyorum onun bunlar bir ise yaramayacak mi diyorsun
İstediğini yap. İşe yaramaz. Zaten hayırlı da olmaz. Allah nasip etmiyor, ki bi sebebi var. Yine de zorluyorsun. Neden? İlla belamı bulayım diyosun di mi?
Bana detayli fal bak lutfen
Her gordugum de gozlerine deli gibu bakiyorum. Anlasin diye. Anlar yani. Ama bosuna kurek cekmek istemiyorum. Detayli fal bak lutfen
Güzelim olmayacak iş. Detaylı baksam ne. Karısını boşayıp seni alacak mı dememi bekliyorsun? Maalesef. Kabullen ve yoluna bak
Peki ona acilcam cesaretimi toplayip beni reddeder mi ya da nasil bir tepki verie
Bana yarin ask fali bakar misin? Sadece bu cocuklq ilgili degil genel acilim yapmani istiyorum
Valla bu kişinin yuvasını yıkma planların bittiyse eğer aklından çıkaracaksan bakarım😂 Ama milletin yuvasına el uzatmanı destekleyemem
Tamam.
İlişki olur. Basar geçer 😉 bu kafadaki birinin hakkı da bu zaten
İki zıt yol var ve zıt yönlerde ilerliyorsunuz. Belli bir süre sonra aranızdaki iletişim bitecek
Yalniz esma hanjm su anda bir iliski iletisim yok. Nasil biliyor musunjz. ben gittigim zaman sadece ona bakiyirum. onu sevdigimi anlasin diye. yani su an da yoj. ama ilerde olur mu. xunku ne olursa olsun acilcam ona Ben platonik olarak seviyorum. Acilmak istiyorum.
ilf fotoya göre söylüyorum hiç biskm olmaz cmcmc
😄😄
olmicak
Neden
istemiyo
Su anda bir iliskikiz yok zaten ama ne olursa olsun acilmak istiyorum duygularima engel olamiyorum
platonik yani
Evet ama cok begeniyorum cok yakislikli
ay askim bende de ayni sorun var
ne evli biri mi? ben normal biri sandim tövbe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?