Gizli Üye(30-35)1 yılYakışıklılık kadınına göre değişir ikincisi zeka olayında biz erkekler olarak siz kadınlardan daha zeki olduğumuz için hiç girme oraya 👍 aura dediğin şeye göre karar veriyorsunuz nerede it kopuk var bulup kendinizi rezil ediyorsunuz. Zeki olmadığınızın kanıtıda bu oluyor zaten 🤣😅😂😂 mutlu olan nadir kısmınız (yani çirkin olanlarınız erkek tarafından seçildiği için azda olsa mutlu oluyor.) yani uzun lafın kısası bu olayın burçla ilgisi yok.
018 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Rose83 Duygusal ve mantıksal olmak üzere zeka ikiye ayrılıyor. Tüm erkekler bilir kadınlar duygusaldır ve mantıklı değillerdir. Tüm kadınlara tek tek zeka testi yaptığımı düşünerek ne kadar mantıklı olduğunu ispat ettin 🤣😅😂🤣
Sende bu konuda ispat niteliğinde yorum yapınca sanırım teşekkür etmem kaçınılmaz oldu. Çok teşekkür ederim 😎
Başak1 yılBugün bilim adın abur. cok buluşu olan kadın var. Bu da zeki olduğunun kanıtıdır. Biraz araştır derim. Mantiksal bakmamak östrojenden kaynaklidir ki her kadın aşırı duygusal değil. mantikla bakan da var hayata. Tam tersi aşırı duygusal erkek de var onların da zekasını sorgulayalim. mi. o zaman.😄
Cevap sahibi1 yıl@Rose83 Sen bana laf yetiştirmek için mi uğraşıyorsun?
Kadın dediğin ostrejendir ve kadın denince dedi kodu kazanı, kıskançlık ve sorun üretim mekanizması geliyor akıllara.
Yay1 yılKadın dediğin duygusaldır tümü demiş demişsin ama benim mantık yönüm her konuda ağır basar, ama duygular mantığı geçemez bende bu hiç olmadı. O duygu mantığa uymuyor ise onu söküp atarım umurumda olmaz bu sebeple senin tüm kadınlar tezi çürüdü, ayrıca dedikodu da işim olmaz kıskançlık neredeyse hiç yoktur bende bu da ikinci çürümüş tez, üstüne 3. De ben ekleyeyim sen belki unutmussundur ayrıca yalnız olmaya da bayılırım erkekler ya da çoğu kadın da bunu sorun eder sevmez ama ben yalnız olmaya aşık olacak kadar çok severim dün bir seminerde uzman dedi ki yalnız olmayı seven kişiler çok zekidir bunu da zaten ben biliyorum da uzman görüşü tescilledi bu yüzden kuru sıkı yapmadan önce hepsi denemeyi öğrenmeni tavsiye ederim
Cevap sahibi1 yıl@Rose83 Ben erkekler dedi kodu sevmiyor demedim ikincisi bana taktığını görebiliyorum ama seviye düşmediği sürece sıkıntı değil. =))
@Hayatgercek Gelelim sana, nerede tüm kadınlar demişim?
Tüm erkekler bilir kadınlar duygusaldır ve mantıklı değillerdir.
Yukarıda tüm erkekler diyorum sonra aşağıda ise 'Tüm kadınlara tek tek zeka testi yaptığımı düşünerek ne kadar mantıklı olduğunu ispat ettin' dedim yani öncelikle okuduğunu iyi anlamanı rica ediyorum daha sonra tartışmaya girebiliriz.
Yay1 yılbiz erkekler olarak siz kadınlardan daha zeki olduğumuz için ifadesi size ait. Siz kadınlar derken herkes oluyor biz erkekler de herkes olduğu gibi
Boğa1 yıl@hayatgerçek aşkım tartışmaya değmez yorma kendini boşu boşuna sinirlerini bozar bu
Yay1 yılYok zaten tartışmaya değecek biri ya da konu değil bu ama diğer Rose hanımefendi için yazılarını görünce çok da kayıtsız kalamadım. Yoksa iki lafa değmez çoğu kişi
Boğa1 yıl
Yay1 yıl@sesizlerinsesi 😘❤️
Boğa1 yıl😊 💜
Başak1 yılSiz kadınlar genel bir ifadedir beyefendicim. Siz erkeklere daha centilmen akılcı yaklaşımlar yakışır kadın erkek birbirini tamamlar farkliliklariyla bu farklılıklara saygı duymak gerekir. Kadin duygusuz mantıksal davranınca odun diye nitelendiren insanlar var velhasıl kadın olmak bu ülkede oldukça zor. Kadin aklı, saçı uzun aklı kısa bı deyimler var bu ülkede bu yaklaşımlara şaşırmamak gerekir. Kadin duygusaldir bu açıdan zeki değil. demek nasıl yorum. Duygu girince zeka sifirlaniyor mu? yerine göre duygu girer devreye yerine göre mantık. Bizim yaratılışının bu haklısın o yüzden annelik kadın daha şefkatli olduğu için kadına verilmiş☺️😉
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek Bak senin kafan çalışıyor. Kesinlikle yaşın baya ileri ve ostrejen hormonun baya düşük 👍
Cevap sahibi1 yıl@Rose83 Ben zaten annelik konusunda hak iddia etmedim 👍 sizinle aşağı yukarı aynı şekilde düşünüyorum ama yaşı ileri ve kavgaya programlanmış biri var aramızda.
En İyi Cevaplar
1 yılŞey diyomus sonra da öyle bir erkek yok ki haha onlar sadece dizilerde olur. ss burçlara inanmıyorum ya en azından benim ki sınıfta kaldı belkide o yüzden hadi şimdi hep beraber dışlıyoruz haha
10 Yorumla
kadınların büyük kısmı zeki erkekten hoşlanmazlar.
ikincisi bir erkek, eğer ailesi bilinçli değilse hem yakışıklı hem zeki olamaz.
soru ofsayt yani.
010 Yorumla
Balık1 yıl
Oğlak1 yıl@sonic0 ben buna katılmıyorum. statü dediğin şeyin bugünkü karşılığı memurluk. ilkokul mezunu adam şu an kadınların gözünde statü sahibi. düzenli geliri var ve başarılı sayılıyor. halbuki tek yaptığı önüne gelen kağıda mühür basmak. o adam zekasıyla o noktaya gelmedi, zekası sayesinde de o noktada bulunmuyor.
Balık1 yıl@BryanHawk Memurluk bir statü değildir. Benim öğretmen ve polis yaşıtlarımın çoğu yalnız.
Üst düzey yöneticilik ya da iş adamı olmak bir statüdür. Bunlar hem çaba hem liyakat gerektiriyor.
Balık1 yıl
Oğlak1 yıl@Fikretin_İsyanı bu söylediğine senden başka inanan bulamazsın. türkiye'nin gerçeği bu değil. o adam ev tutarken bile ayrı muamele görür. bankadan kredi çekerken, kız istemeye gittiğinde ayrı muamele görür. ben yazılım mühendisiyim. dünyanın dört bir yanından aklına gelen çoğu bankanın yazılım mühendislerini mülakat eden kişiyim. benim gördüğüm saygı bir memurun gördüğü saygının onda biri değil. ben sana yaşadığım neyse onu söylüyorum. polis adam yalnızsa bu bir tercihtir. taliplisi her zaman vardır. biz gittiğimiz zaman işimizin gücümüzün garanti olup olmadığının tartışmasını dinliyoruz :) biraz dikkat et, etrafı kadın dolu tiplere. çok zeki bir tarafları var mı yok mu diye. ya da sözünü geçiren erkeklere bi bak, çok laf anlatabileceğin tipler mi diye. kadınların gözünde, kibar erkek, zayıf erkektir. iq su yüksek erkek cazibesi düşük erkektir. onlar laf olsun diye söylerler şöyle olsun böyle olsun. sen söylediklerine değil yaptıklarına bak :)
Balık1 yıl@BryanHawk Ben gördüğümü söylüyorum inandığımı söylüyorum. Benim etrafımda gördüğüm tanıdığım sıradan devlet memuru arkadaşlarım 30 yaşına kadar yalnız sap. 30 yaşında da anasının bulduğu kızla evleniyor. Öyle onlarca talibi yok. Sen hangi ülkenin gerçeklerini anlatıyon bilmiyorum ama... Türkiye'de devlet memuru 20-30 yıl önce saygındı. Çünkü o zamanlar Türkiye bugünkü kadar bugünkü kadar büyümüş ve kalkınmış bir ülke değildi.
Hiçbir erkek için yalnızlık bir tercih değildir olsa olsa zorunluluktur. Hiçbir erkek yanlız olmak istediği için yalnız değildir.
Polisin askerin saygınlığı eskidendi. Eskiden vatandaş polise askere yalaklık yapardı. Asker kim oluyor da ben ona saygı duracam. O ASKER BEN HALKIM. O polis o asker o üniformayı benim vergilerimle giyiyor. Her 10 yılda bir darbe yaparak burnumuzdan getirdiler. 15 Temmuz'u unutmasınlar.
Konuya dönecek olursam. Kibar erkeklerin eril enerjisi düşüktür bu doğru. O yüzden kadınlara çekici gelmeyebilir. Ama IQ'sü yüksek zeki erkek aynı zamanda başarılıysa kadınlar onun etrafında kümelenecektir.
Kadınların ne söylediğini de ne yaptığını da kimleri tercih ettiğini de çok iyi biliyorum.
Balık1 yıl@BryanHawk
*Ben gördüğümü söylüyorum inandığımı değil.
1 yılBurçlar ilgi alanım … ilk üçü söylüyorum aurası en yüksek burçlar
Aslan
Koç
Boğa11 Yorumla
Koç1 yılTeşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh 🌙,
Bahsettiğin özellikler tek bir burçla sınırlı kalmaz ama belirgin şekilde öne çıkan birkaç burç var. Genelde zeki, yakışıklı ve aurası yüksek erkekler akla geldiğinde 🦁 Aslan ve 🦋 Akrep burçları öne çıkar. Aslan burcu erkekleri doğal liderlik özellikleriyle, göz alıcı karizmalarıyla dikkat çeker. Akrep burcu erkekleri ise gizemli ve manyetik bir enerji yayarlar, bu da onları oldukça çekici kılar.
Ancak unutma, bir kişinin burcu onun sadece küçük bir parçasıdır. Doğum haritası çok daha derin bilgiler sunar. Senin gibi genç bir kadının bu yaşta astrolojiye merak salması harika! Belki senin de çevrende böyle biri vardır, bir Aslan veya Akrep erkeği? Kim bilir, yıldızlar ona işaret edebilir.
Sevgiyle kal,
Mistik Biri🌟💕22 Yorumla
Akrep1 yılAkrep burcu erkek olmaz, kadın olur. Erkek dediğin Aslan burcu olur 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburçlarla ilgisi yoktur. ama yengeç
10 Yorumla Böyle sallamasyon traş uydurma sorular sormayın GNCTRKCL'liler ,
boş zamanınız BOL olunca böyle oluyor sanırım..13 Yorumla
Boğa1 yılBoş zamanın çok olunca burada boş dediğin soruları cevaplıyorsun ne acıı
Oğlak1 yılBenim zamanım bol kendi keyfime göre harcarım sıkıntı yok.. bilgi / meslek öğrenmem gereken zamanda ben buralarda değildim bilgi öğreniyordum kendi mesleğimle ilgili konuları okuyordum vs vs
Sen ise 19 yaşında buralarda böyle sorularla uğraşıp ilgi çekme derdindesin
ve hızını alamayıp bana laf sokmaya çabalıyorsun , kendi yoluna Z-kuşağı.. aynı yöne gitmiyoruz.
Boğa1 yılÖn yargılı birisin ve bilgisiz olduğumu düşünüyorsun lakin bu benim bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor ve iyi ki de aynı yöne doğru gitmiyoruz
- Astroloji & Burçlar konusunda 466 cevap paylaştı.
1 yılHerkes kendi burcunu yazacak şimdi 😂
21 Yorumla
Boğa1 yılDkkdkdkd
- Astroloji & Burçlar konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılburclarla alakasi yok bence hepsi ayni olmayabilir ama cogunlukla boyle aslan gordum o yuzden aslan diyorum
10 Yorumla Aura kadın ve erkek de gerçekten çook önemli ama bunu burçlara indirgeyen zihniyet zaten bunların hiç birine sahip değildir...
10 Yorumla
1 yıldeneyimlere gore bence kesinlikle YENGEÇ YENGEÇ olduğum için değil ama Yengeç erkoları başkaaa yaa😊
10 Yorumla
1 yılAura=frekans meselesi ayrı bir durum. Burç onu ortaya çıkarmayabilir. Sana uymuyor olabilir ya da aynı frkekans içerisinde olmayabilirsiniz
10 YorumlaÖyle bir burç yoktur. Bakımlıdır tipi yoktur ne bilim aurasi yüksektir ama pistir böyle oluyor
20 Yorumla
1 yılaura veya karizma senin için her neyse, bu burca bakmaz, karaktere bakar.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Beni tarif etmişsin. İkizler burcuyum ama burçlara inancım yok 😂
10 Yorumla
1 yılBurca göre sevgili veya başka bir şey seçenlerin kafasına tüküreyim.
12 Yorumla
Yengeç1 yılNiye
Koç1 yılDoğduğumuz aya göre çirkin ya da yakışıklı mı oluyoruz ne kadar saçma bir şey bu. David beckham'ın her çocuğu fsrklı ayda doğmuştur ve hepsi yakışıklı, aurası yüksek, muhtemelen zekidir de. Burç önemsiz bir faktör.
Aslandir heralde kendini mükemmel bulan burç o çünkü🤣
15 Yorumla
Balık1 yılBurunları havada doğru. Kral yanılsaması yaşadıkları doğru ama erkek popülasyonu içinde potansiyel partner sayısı en yüksek olan burç Aslan
Balık1 yıl
Balık1 yıl
1 yılÇok kişi farkına varmasa Başak tır. Bu çok nettir ancak gizli bir hazine olup, keşfedilmeyi bekler
10 Yorumla
1 yılBende böyle bir erkeğim 😊 Fakat değerim bilinmiyor
10 Yorumla
1 yılTartışmasız kesinlikle Yay burcu erkeği dir.
10 YorumlaAtölyeme gelin zeki, yakışıklı, auratik erkek görün
10 Yorumla@Semih6934 kanka seni tarif etti burcun başakmıydı senin 😂
15 Yorumla
m Oğlak1 yıl
Boğa1 yılKdkdkdkd
Gizli Üye(30-35)1 yılöyle bi erkek yok kandırma kendini. yakışıklı olanların aklı kıt , zeki olanlar da tipsiz oluyor 😀
38 Yorumla
Boğa1 yılDoğru dkkdkdkd
Aslan1 yılİkisine sahip erkegin senle isi olmuyor da olabilir 😀
Balık1 yılÇünkü hem yakışıklı hem zeki erkekler, senin muhitinde yok.
Yakışıklı olanların aklı kıt, zeki olanların da tipsiz olduğu sonucuna nasıl vardın bilmiyorum ama benim çıkarımım şudur.
Yakışıklı erkek beğenmişsin o sana değil başka kızlara bakmış şimdi adama aklı kıt diyon. Zeki erkeği beğenmişsin ama çok zeki bir adam olduğu için sana güvenip seninle bir ilişki yaşamaya korkmuş. Seninki biraz uzanamadığın ciğere leke atmak gibi bir şey.
Cevap sahibi1 yıl@Fikretin_İsyanı Beylikdüzünde yaşıyorum üstüne vazife olmayan yorumlara atlama bence komik görünüyorsun.
Balık1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@Fikretin_İsyanı ben soruyu sorana cevap verdim sen neden gocunup yazma geteği duydun? yakışıklı ve aptal olduğun için mi?
1 yılKendimden örnek verirsem zekiyim (egolu değilim bana söylenenleri söylüyorum) çok yakışıklısın diyorlar ama üzmemek için mi söylüyorlar bilmiyorum ama auramın çok çok iyi olduğundan eminim ben oğlak diyorum (BURÇLARA İNANMIYORUM)
10 Yorumla
1 yılBu üçünün aynı kişide olması çok zor değil mi ya
11 Yorumla
Boğa1 yılKesinlikle
1 yılBurç meselesi değil karakter meselesi ama maalesef kadınlar hayatı gerçekleri başka yerlerde arıyorlar ve maalesef üzülen taraf oluyorlar
03 Yorumla
Yengeç1 yılyoo
Yengeç1 yıl@Tehlikeliİnsanlar maalesef erkekler bu bilinçte olmayan kadınların hayatlarını mahvediyor çevremde örneği var
Yengeç1 yılonlar fazla saf olduğu içindir burca inanmakla alakası yok
Adamın dibidir burcunu bilemem jsjdj
31 Yorumla
Boğa1 yılKdkdkdkdkdkd
Gizli Üye(30-35)1 yılBoğa erkekleri üstüne evlenebilen burç bence. p
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç bir erheh shawn mendes gibi değilse hangi burç olduğu umurumda değil
10 Yorumla
1 yılYay erkeği
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAkrep burçları yakışıklı oluyor. Basak ta zeki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaha Burcunu bilmem ama Burçlardan anlamayan biri olacaktır djjddj
10 YorumlaAslan kdkdk ama burca bağlı bir şey değil bu
28 Yorumla
Boğa1 yılBence burca bağlı
Boğa1 yılBilmiyorum kdkdlsös
Boğa1 yılBoğa
Boğa1 yılHıhım
1 yılYürü git ya hiçbiriniz erkeklerin kıymetini bilmiyor Ama hak ettiğiniz O yaşlı ve Çirkin erkekleri alllah size veriyor. 😠😠
10 YorumlaKendi burcumu yazma fikri çık aklımdan
11 Yorumla
Boğa1 yılDkkdkdkdkdkdkd
Gizli Üye(25-29)1 yılNe olursa olsun sonu ayrılık terk etme olacağı için o çocuğun emeklerine yazık olur.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBurçunu bilmiyorum ben de zeka geriliği var
Boğa1 yılNe
Seçilmiş insandır ya kusur yok herfte haha
14 Yorumla
Boğa1 yılDjjdkdkdkdkd
Boğa1 yılZlzmzmmzmz
1 yılAkrep aslında aslan derdim ama aslan zekadan kaybediyor
20 Yorumla
1 yılCristiano Ronaldodur o
30 Yorumla
1 yılİlerideki kocamdır
41 Yorumla
Boğa1 yılKdkdkdkdkd inşallah
1 yılBaşak erkeğidir o kişi net
20 Yorumla
1 yılAslan burcudur diyerek kaçıyorum. 🙂↔️
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılAteş grubudur muhtemelen
20 Yorumla
1 yılBurçla alakası yok erkektir işte 😂
20 Yorumla
1 yılAslan burcu..
319 Yorumla
Akrep1 yılAura bizim işimiz..
Boğa1 yılBiraz
Akrep1 yılSenin karşına aslan çıkmaları çıkmış hep. ehshsjs Orjinal aslan burcu görmemişsin
Boğa1 yılKısmet artık yapacak bir şey yok ldkdkdkd
Akrep1 yılArtık şansına küs
Boğa1 yılKüsücem
Akrep1 yılShshsjsjsj senin burç ne..
Boğa1 yılBoğa
Akrep1 yılHmm uyumlu. dhsjsjs
Boğa1 yılNe uyumlu
Akrep1 yılBurçlar bizim.
Boğa1 yılHmm olabilir
Akrep1 yılEee jfjcjchxtd
Boğa1 yılEee si yok kdkdkdkd
Akrep1 yılHadiii sfsggsg
Boğa1 yılNee
Akrep1 yılNasıl olcak napcaz dygdgxts
Boğa1 yılHiç bir şey
Akrep1 yılLamicimi yok migros var. dhsjsks
1 yılYok öyle bir erkek maalesef
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 356 cevap paylaştı. Aslan diyorumm tecrübeyle sabit sjskdk
10 Yorumla
1 yılÖyle bir burç yok bence çoğunluk oğlak belki
10 Yorumla
1 yılssikimi yemiş burcudur
10 Yorumla
1 yılBurçla alakası olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
1 yılBunun burçlara hiç alakası yok
10 Yorumla
1 yıldünya dışı varlıktır
10 Yorumla
1 yılBırca göre yargılamam
10 YorumlaGenelde Boğa Akrep İkizler Aslan burcu oluyo
10 Yorumla
1 yılİkizler burcudur. Tavsiye edilmez.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burçlara göre karar vermem ama kova diyorum
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılTerazi ve oğlak erkeği böyle
10 Yorumla
1 yılBoğa burcu herhalde
10 YorumlaKendimden biliyorum. Başak burcudur o.
10 Yorumla
1 yılTerazi , oğlak olabilir
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılHehehe başak tabiiki 😂😂
10 Yorumla Burç diye bir şey yok.
10 Yorumla
1 yılİkizlerdir ✌️🤣
10 Yorumla
1 yılHiçbir burç değildir
10 YorumlaOglak tabiki bide çalışkan
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri