Başak burçları cevap verebilir mi?

Başak burcu biri ile ciddi düşündük evlenmeyi falan hayal ettik uzak mesafeden sevgiliydik daha sonra işte onun işkolik olduğunu düşündüğüm gerekli zamanı bana ayırmadığını düşündüğüm özlediğim için tartışma çıkarttım baya daralttım onu 2-3 ay kadar daha sonra bana ara verelim dedi ben kabul etmedim konuşmaya devam ettik bir ay kadar ama aşkım cicim bir konuşma değildi bu kesinlikle yeni tanışmış gibi sıradan konuşuyorduk daha sonra ne kadar böyle devam edecek sıkıldım böyle konuşmaktan eskisi gibi olalım istiyorum gibi konuşmalar yaptım ve o da zamanla düzelir dedi ben sabır edemedim sürekli soruyordum ne zaman normal olacak falan diye o hep zaman dedi onu sevdiğimi söyledim o da bende seni seviyorum zamanla düzelecek her şey bence dedi sonra ben dayanamadım beklemekten sıkıldım sürekli de öyle daralttım birden ayrılalım mevzusu açıldı ayrıldık ayrılırken benden gitme dedim senin anlamadığın ben senden gittim bitti dedi ama normalde hiç snape girmeyen çocuk attığım snaplere bakıyor kendisi snap atıyor bana sanki ne yaptığını nerede olduğunu haber veriyor gibi gittiği yerleri çekiyor atıyor instagramdan vs çıkartmadı wpden engellemedi iki gün önce ona seni anneme anlattım falan yazdım nasıl anlattın diye sordu annem bizi yakıştırdı hayırlısı olsun dedi dedim hımmm yazdı hemen sizce aramız düzelir mi yoksa bitti mi tamamen bir ay sonra doğum günü doğum gününü kutlasam yeniden konuşmaya başlar mıyız?
Başak burçları cevap verebilir mi?