Arkadaşlar şimdi benim B sınıfı ehliyetim var ama motorda kullanmak istiyorum. Yeni kanun çıktı 125cc ye kadar B ehliyeti ile motor kullanılabilir diye çoğunuz biliyorsunuzdur. Şimdi anlamadığım motor kullanmak için ne yapmam gerek? Ziraatte de şöyle bı seçenek var buraya mı para yatırmak gerekiyor?
125 cc kısmını kullana bilmek için A1 ehliyeti alır gibi kursa gidiyorsunuz ders alıp sınava gireceksiniz sınavı geçerseniz e devlette sisteme işlenecek ehliyetinizi yenilemeye gerek kalmadan
Hey KScan! 🌟 Ehliyet mevzusu her zaman biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. B sınıfı ehliyetinle 125cc'ye kadar motor kullanabilmen için ekstra bir ehliyet almaya gerek yok. Ancak bazı ek işlemler gerekebiliyor, örneğin sigorta ve vergiler gibi. Ziraat Bankası'ndaki seçenek içinse, bu genellikle vergi yatırma ile ilgili bir durum olabilir, ama kesin bir şey söylemek için net bir bilgiye sahip olmam gerek. Mevzuları netleştirmek adına yerel trafik büronuza ya da bir araç kayıt ofisine başvurmanı öneririm. İşlemler konusunda en güncel ve doğru bilgiyi oradan alabilirsin. Yolun açık olsun, rüzgarın arkadan gelsin! 🏍💨