AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Var bir erkek iki kadın arasında kalıyor ikisini de uzun süre yönetiyor
Peki ne zaman boşanma kac yasimda
Yaş ve tarih veremem kimse veremez verenlerde ancsk sallayan tipler olur
Karoyer ve ask hakkinda ne gorudnuz beyfendi siz profesyonele benziyorusnuz
Kariyer konusunda iniş çıkışın çok olucak sürekli haksızlığa uğrayıp dogru ve mutlu yer burası uzun süre diyemeyeceksin ama en sonunda bir yer var istemedigin bir iş türü olucak oradan yukseliceksin bu sektörü bilemem ama görsel zekan daha fazla görseli olan bir sektörde yükselebilirsin, örnek sey diyebilirim resim sanat iç mimar mimar vs seyler
Peki askta ne var beyfendi
Aşk dedigim gibi seni hemen bulucak bir şey değil çünkü en olmadık tipleri bulup inanıyorsun onlara karşı tam bağımsız hemen güveniyorsun onlarda bu guveni görünce ben her seyi yaparım haberi olmaz oluyor
Bana biri evlenince kocan kariyerini biraktiracak dedi ne dusunuyorusnuz
Evet olabilir çünkü çok kocamcı tipsin her şeyini ona adama olayın var ama o kişi de doğru olmadığı için bu gibi tartışmalar olucak iliski yurumeyebilir, kariyerini dert etmeyecek tip bul
Kaderi yazan yazmis benim iradem yok ki keske hic doğmasaydim
Yoo senin elinde her şey sen goruceksin ölçüp bicip tartman lazim kimin ne olduğunu öğrenip öyle yola koyulucaksin bu düzende gidersen kader de ona göre yol alır
Peki ben ne zaman mutlu olucam
O da senin elinde her şeye kötü gozuyle olmuyor etmiyor dersen ve o oturup ağlamaklı dizilerde uzanıp popo büyütme işlemi olursa sonuç bu düzende gider içten söyledim ama kusura bakma böyle
Peki erkeklik ameliyati olabilecek miyim
Olabilirsin ama burada hoş karsilanmayip sıkıntıların olucak imkanin varsa sorun etmeyecek ülkelere gitmen gerek
Cok istiyorum ama rabbim nasip eder mi ayrintilarim
Cinsiyetimi degistirmeli miyim? ↗
Bunu sen sadece biraz rahatlamak için özgürlük için istiyorsun ama bu da özgürlük değil çok baska bir düşünce
Cok cok cok istiyroum sen ne kadar sanslisin erkek oldugun icin ben de erkek olmak isterdim sence cidden degistirecek miyim cinsiyetimi
Ozgursun bir kus misalo
Hayır tavsiye etmem sırf bunun icinse derdin her hangi bir cok fazla erkek hissediyorum kendimi demiyorsan özgür olduğunu düşünme özgür değiliz
Sen ozgursun bor kadino dogurtup gidip hayallerini yasayip calisabilirsin ama kadin hayallerini birakip cocuk bakmak zorunda hatta kadini da baskilayabilirsin otur cocuguna bak diye sen bir kus misali gibi ozgursun cok sanslisin senin gibi olmak icin canimi bile verirdim dunya bu kadar adaletsiz iste
Kendi başına çalışıp yaşayabilirsin evlilik zorunlu bir şey degil bunlar olmadan da gayet kendin ve ozgur olursun
Yalniz olurken elime 1 kap su verecek olur mu ki aslinda cocuk meselesini cozsen Inşallah erkege cok da gerek yok ayrica ya kaderime Allah yazmissa benim elimden ne gelir ki yazan yazmis
Tamam bir esirgeme yurdundan çocuk alıp işe girip onunla yasamak zor değil
Ben erkek olmak isterdim özgür olurdum cinsiyet degistirsem nolacak ki maşallh güzelim oyleyse sacimi falan kessem de yakisikli olurum ozgur olurum en azindan
Özgürlük kavramı bu degil ve sana söylediğimi de yapabilir gayet özgür olursa
Ya kaderim bu degilse yazan yazmis
Kadere koşulsuz inanıp gitmek olmaz bunu değiştirip kaderin o yöne dönebilir, ferman verilmeden kelleyi koyamazsın satırın parıltısına
Simdi aynaya baktim da sacimi kessem cok yakisikli bir erkek olurmusum ama vucut yapim kiz gibi kalca gogus genis bel ince nasil erkek olucam ki annem de sacini erkek trasi yapabilirsin canin ne istiyorsa dedi
Dediklerimi dinlemiyorsn sen , yzsana
Bana da bakar misiniz lutfen
Hiç bakmadım ama bişeyler görünüyor
Neler gorunuyor
İlkinde tek başına biri var sonra biriyle birlikte oluyorlar el ele tutuşuyorlar bişeyler yapıyorlar neyse anladın sen bi bebe dünyaya geliyor hadi hayırlısı 😅 atmış olabilirim bu arada ciddiye alma
Kariyer ve ask hakkinda ne gordunjz
Milyoner oluyorsun sonra bi koca satın alıyorsun 😅
O koca da beni mi yonetiyor 🙂
Para bende ne arasin
Bakarsan nasıl boşancan
Yani eninde sonunda
Yok.
Emin misin nolur iyi bak
Emin degilim
Evet 3 güne bosanacaksin
Ben falcıyım
Tommy Vercetti fal bakmaz