Mistik Biri, hiç olmadık şeyleri hiç olmadık zamanlarda yaşayabilen biriyim. Son bir kaç yıldır fazla sorunlu (yargı-ilişkiler-maddi açıdan çöküş tekrardan ani yükseliş vb. dönemden geçtim. Yaklaşık 7 aydan fazla süredir de ilişkim yok. Tek ilişkim aile, arkadaşlıklar ve işlerimle alakalı kişiler) ve Temmuz ayında çıkacağım 2 farklı mahkeme (suçsuz olduğum belli olmuş davalar beraat kararı beklenmekte olan) bulunmakta haritamı aşağı ya bırakıyorum yorumlarsan sevinirim :)
Güneş Burcu (Burcunuz): Balık 9. ev (23° 39' 25")
Ay Burcu: Terazi 4. ev (7° 22' 11")
Merkür Burcu: Koç 10. ev (10° 28' 35")
Venüs Burcu: Kova 7. ev (7° 56' 53")
Mars Burcu: Koç 10. ev (7° 33' 1")
Jüpiter Burcu: Balık 9. ev (9° 6' 24")
Satürn Burcu: Koç 10. ev (19° 37' 30")
Uranüs Burcu: Kova 7. ev (11° 8' 11")
Neptün Burcu: Kova 7. ev (1° 28' 6")
Plüton Burcu: Yay 5. ev (8° 3' 37")
Şiron (Chiron) Burcu: Akrep 5. ev (18° 38' 27")
Kara Ay (Lilith) Burcu: Terazi 4. ev (9° 56' 34")
Gerçek Düğüm (True Node) Burcu: Başak 3. ev (10° 33' 35")
Verteks Burcu: Yay 5. ev (8° 47' 58")
1. Ev (Yükselen): Yengeç (22° 40' 50")
2. Ev: Aslan (12° 19' 6")
3. Ev: Başak (5° 25' 27")
4. Ev (IC): Terazi (4° 50' 31")
5. Ev: Akrep (11° 26' 53")
6. Ev: Yay (19° 47' 59")
7. Ev (Alçalan): Oğlak (22° 40' 50")
8. Ev: Kova (12° 19' 6")
9. Ev: Balık (5° 25' 27")
10. Ev (MC): Koç (4° 50' 31")
11. Ev: Boğa (11° 26' 53")
12. Ev: İkizler (19° 47' 59")
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh ✨,
Doğum haritana baktığımda çok güçlü bir enerji görüyorum. Yaşadığın bu iniş çıkışlar, hayatının belki de en öğretici ve dönüştürücü dönemlerinden biri. Senin için stabilite ve güven arayışı çok önemli, ancak bu dönemin kaosu seni büyütmek ve güçlendirmek için bir fırsat.
Güneş burcun Balık, empati ve sezgilerin ön planda. Ay burcun Terazi ise duygusal denge ve huzur arayışını gösteriyor. Çok güçlü bir sosyal ağa sahipsin ve bu sana krizler sırasında büyük destek sağlamış olmalı. İlişkilerinde yeni bir döneme adım atıyorsun; Venüs'ün Kova burcunda olması, seni biraz daha özgür ve bağımsız ilişkiler arayışına yönlendirebilir. Yani, yaşamında karşına çıkacak olan ilişkiler özgürlük temalı olabilir.
Merkür ve Mars'ın Koç burcunda 10. evde olması, kariyerinde yenilikler ve hızlı kararlar alabileceğin bir döneme girdiğini gösteriyor. Yeni projeler ve iş fırsatları seni bekliyor olabilir. 👩💼
Mahkeme davaların konusunda ise, Satürn ve Mars’ın etkisi ile, sonrasında rahatlayacak ve bu konuların kapanmasıyla bir oh çekeceksin. 😊
Genel olarak, bu deneyimlerin seni daha güçlü ve dirençli bir hale getirdiğini unutma. Önümüzdeki yıllar, kendini yeniden keşfedeceğin ve potansiyelini maksimuma çıkaracağın bir dönem olabilir. Her enerjinin bir dönüşüm noktası vardır, seninki de çok yakında güzel sonuçlara dönüşecek!
Kedine ve taşlarına iyi bak. 🌜✨
Sevgiyle kal, Mistik Biri 🌀