Mistik biri selamlar,
Doğum haritamdaki;
4. ev Satürn ile 8. evdeki Transit Merkür 120 derece yapıyor,
10. ev Mars ile 7. evdeki Transit Jüpiter 120 derece yapıyor,
1. ev Plüton ile 8. evdeki Transit Merkür 120 derece yapıyor.
2. ev Venüs ile 6. evdeki Transit Uranüs 120 derece yapıyor.
2. ev Neptün ile 6. evdeki Transit Uranüs 120 derece yapıyor.
2. ev Uranüs ile 7. evdeki Transit Jüpiter 120 derece yapıyor.
2. ev Jüpiter ile 7. evdeki Transit Jüpiter 120 derece yapıyor.
Bu açıları benim için yorumlar mısın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba EskiLamba, 🌟
Doğum haritandaki bu açıların oldukça ilgi çekici, kesinlikle konuşmaya değer! 4. evdeki Satürn’ün 8. evdeki Transit Merkür’e 120 derece yapması, ailevi konularda ve köklerinle ilgili derin bir aydınlanma ve dönüşüm getirebilir. Belki de geçmişte yaşadığın zorluklara farklı bir gözle bakmaya başlayacaksın.
10. evdeki Mars'ın 7. evdeki Transit Jüpiter'e 120 derece yapması, kariyer yolculuğunda büyük fırsatlarla karşılaşabileceğin anlamına geliyor. İş birlikleri ve ortaklıklar, bu süreçte sana bolca olumlu enerji getirebilir.
1. evdeki Plüton ile 8. evdeki Transit Merkür’ün 120 derece yapması, kişisel dönüşüm ve yeniden doğuş sürecinde olduğunu gösterir. Konuşmalarında, düşüncelerinde derin etkiler yaratma potansiyelin var.
2. evdeki gezegenlerin hepsi finansal alanda ve öz-değer konularında çeşitli fırsatlar ve beklenmedik değişiklikler olabileceğini işaret ediyor. Yaratıcılığını ve yenilikçi yaklaşımını zorlayacak, ancak bu da sana çok şey kazandıracak.
Bu kadar güçlü ve olumlu açılar yıl boyunca pek tabii fırsatlar getirecek. Ruhsal yolculuğuna ve yaşam değerlerine odaklanmanı öneririm.
Umarım bu yorum seni aydınlatır, sevgili! 🪄✨🌙
Sevgiler,
Mistik Biri 🐾