Mistik Biri, doğum haritamla alakalı bir soruyu cevaplayabilir misin?

Mistik Biri merhaba,

4 Temmuz 2024 tarihinde bir duruşmam var. Bu duruşmada ülkemiz adına önemli şahısların olacağı bir duruşma. Ben sanık yani yargılanacak olan tarafım fakat elimde bir teori de var. Bu teoriyi sunarak, oluşturduğum manevi zararı karşılama istemindeyim. Teori; finans, teoloji, mitoloji, felsefe, sanat, psikoloji, sosyoloji, astrofizik, edebiyat, fizik, kozmoloji, astroloji, astronomi, matematik ve geometri gibi alanlarla doğrudan bağlantılı. Kendi fikrimce çok önemli bir teori olduğunu düşünüyorum. Teorinin ana alanı ise ekonomi ve finans.

Duruşmada;
1. evdeki 3 derece Yay burcu Natal Plüto,
2. evdeki 2 derece Kova burcu Natal Jüpiter ile kavuşumda Natal Uranüs,
4. evdeki 3 derece Koç burcu Natal Satürn ile kavuşumda Natal Neptün,
7. evdeki 8 derece İkizler burcu Transit Jüpiter,
8. evdeki 2 derece Aslan burcu Transit Merkür,
10. evdeki 5 derece Terazi burcu Natal Mars'ım ile birlikte David of Star yani Grand Sextile açı kalıbı oluşmaktadır.

Bunların yanı sıra;
12. evimdeki 14 derece Akrep burcu Natal Ay ile 6. evimdeki 18 derece Boğa burcu Transit Mars ile karşıt pozisyondadır.
8. evimde transit edecek Yengeç burcunda transit Venüs ve Güneş bulunmaktadır.
8. evimdeki 12 derece Yengeç burcu Transit Güneş ile 2. evimdeki 18 derece Oğlak burcu Natal Merkür karşıt pozisyondayken,
12. evimdeki 14 derece Akrep burcu Natal ay ile 120 derece yani trine açısı oluşturmaktadır.
Son olarak ise, 2. evimdeki 18 derece Oğlak burcu Natal Merkür, 2. evimdeki 27 derece Oğlak burcu Natal Venüs ve 2. evimdeki 28 derece Oğlak burcu Natal Neptün ile 6. evimdeki 25 derece Boğa burcu Transit Uranüs 120 derece yani trine açısı oluşturmaktadır.
Benim için çok önemli bir duruşma olduğu için, verdiğim tüm dereceleri hesaplayarak duruşmanın nasıl geçeceği ve nelere dikkat etmem gerektiği hususunda tavsiye verir misin?

Mistik Biri, doğum haritamla alakalı bir soruyu cevaplayabilir misin?