İlk olarak haritaya göre meslek konusunda nasıl bir çıkarım yapmalıyım MC yengeç ama 9. Ev ikizler burcunda stelyum var.
İkincisi MC yengeçte mars ve satürn var ne anlama geliyor acaba?
Bir de yine tam anlamlandıramadığım ama merak ettiğim bir kısım ikizler burcundaki gezegenler 9. Evde yani yay evinde yay ve ikizlerin de zıt konumlanan burçlar olması durumuna göre bunu nasıl yorumlamalıyım?
Son olarak plüton 4 gezegene karşıt açı yapmış bu konuda ne düşünebiliriz?
Sizin haritada dikkatinizi çeken olumsuz ya da olumlu bir durum varsa yazarsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
9. ev stelyum kokenin temiz olsa gerek, kariyer icin MC ve yoneticisi incelemek gerekir merkurle kavusuyor biraz daha zekani iletisimi kulkanacagin bur meslek olsa gerek ogretmenlige cekilme de verebilir 9. ev stelyum hayattan keyif almayi bilen birine benziyorsun
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Kökeni temiz ne demek tam anlayamadım da bir de plüton hakkında ne düşünüyorsunuz acaba
Yani atalarin haci hoca vs olabilir, senin genel hayat teman ya da deger verdigin sey bilgi, ogrenmek, bilgelik uzerine cunku 3 ve 9 aksinda agirlik var plüton orada bu enerjiyi maalesef pluto orada 9. ev konularina zorluk getiriyor cunku zitlik enerjisi getiriyor gelecek 1 2 sene cok rahat edeceksin natal gezegenlerinin uzerinden jupiter gecis yapacak benlik bu kadar Maşallah dersen sevinirim
Anladım çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık, maşallah:)))
Rica ederim 🙂
Merhabalar bana da bakar mısınız
@napimmyabiatımboyle siz fal bakabiliyir musunuz
Nasıl yani fal derken ben doğum haritası olarak dedim hayatım çok zor ve artık nefes alamıyorum
@napimmyabiatımboyle yok kahve tarot biliyor musunuz dedim karsiliksiz bakamiyorum artik
Sadece Tarot biliyorum
Iyi bakiyor musunuz
Evet
@napimmyabiatımboyle tamam siz bakin ben de size bakicam
Mesaj atar mısın
Ben anlarım
Ne düşünüyorsunuz?