Başak erkeği geçti hayatımdan nefret ediyorum ondan bu başaklar neden böyle takıntılı manyak ve varya her şey benim suçummuş gibi gösterdi ya ona da ayrıca sinir oldum psikolog arkadaşım var o bana fark ettirdikçe nefretim artıyor ona karşı ben anlamamışım onun manipülelerini var ya kendimi o kadar iğrenç hissettirmişti ki sanki dünyanın en kötüsü ben mişim gibi
şrfsiz herif ya
hala onu özlüyor olmamdan da nefret ediyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En iyisi terazi. Bak teraziyim diye söylemiyorum ama çok adaletliyiz, vicdanlıyız, şakacıyız, yakışıklıyız, sadığız, güveniliriz yani neden başağa gidiyosun ki
döverken ederken bi sevismeye başlarsınız sinir falan kalmaz bi içine girer bunu mu özledin al icine girdim birlestik falan
Başaklar böyledir işte insanın ömründen alırlar ama ondaki aura da kimsede yoktur geçtiği yerde derin izler bırakır.
Geçmiş olsun 😃
Bi halt yapamazsin
neden öyle dedin
Ezigin teki oldugun icin
niye kötü davranıyosun bana :(
Hala onu ôzlüyorum dedigin icin
Birini sevmek eziklik değildir ne olursa olsun bu insanın kendi bilinci içerisinde olmaz heleki olay kızın psikoloğa gönderecek kadarsa hiç olmaz
@Jaylenmio yav 18 yasinda bana akil verme yorumumada damlama kaybol
İstersem 1 yaşında olayım bu olayların yaşla alakası yoktur bir bildiğim varda konuşuyorum bir halt bilmeyen sensin
Bir şey bilmediğin gibi insanların sorunlarını eziklik gibi görüp bir de morallerini bozuyorsun
@Jaylenmio ya birey tekisin ne yaşadinda ne bokum biliyosun ana baba parasiyla hayatini idame ediyosun bana bişeyler ögreticek veya katicak son kişisin
Ana baba parasıyla yaşayan biri olup olmadığımı bilemezsin. Ne yaşadığımı da bilemezsin kendi yaşadıkların çok kötü şeyler diye başkalarının hayatlarını kendininkinden iyi diye düşünmeyi kes biraz kitap oku araştır iyiyi doğruyu ancak öyle öğrenirsin
@Jaylenmio aynen daha liseyi yeni bitirmişsin milyonlari kazaniyosun kaldiki ne yaşicam mis gibi hayatim var sadece eziklere tahammül edemiyorum muhatap olma her bokada burnunu sokma cocuk
Tamam kanka okey
@Jaylenmio birini sevmek eziklik değildir fakat verdiğin sevginin değeri olmuyorsa ahmaklıktır
çok terbiyesiz ve kaba birisin bence
bi öyledir bi böyle uzak durmak en iyisi
Yardımcı olmamı ister misin
eveet
takip ettim semi
Tm yaz bana kanka
yazamıyorum :( nasıl yazıcam?
Xper yetmiyor Instagram var mi
sen erkek filan değilsin dimi?
Sacmalama istersen
tamam sen yaz instanı ben yazayım sana
Karbeyaz1906