Astroloji & Burçlar İlişkinizde ki kriterlerde burçlarada yer verir misiniz? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süperiz yine 🌟☯️ İlişkinizde ki kriterlerde burçlarada yer verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Hayır burçlara yer vermem hiç bir şekilde. 1 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Aslan 1 yıl Seçici olmanı bir yere kadar anlarımda , buraya kadar değil. Buldun da bunama git yaşa olmuyorsa ayrıl öğren.. 1 1 Yorumla u MustiEmre Balık 1 yıl Yaşıyoruz çok şükür Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 428 cevap paylaştı. Burç çokta önemli değil kalbini hissetmem önemli daha çok 2 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% Aslan 1 yıl Nuray Sayarı’yı dinledim. Akrep, Boğa, Başaklarla işim yok. Terazi, İkizler, Kova ile olurmuşum. Aslan burcuyum. 😂 2 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% Aslan 1 yıl Kriterim oluyo evet ama burç konsnda hayır burçlara inanmıyorum 1 0 Yorumla
Doksanüçlü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% Akrep 1 yıl Hayır. Kültürü, soyu, yetişme tarzı gibi konular varken burç sormak ahmaklık benim için. 1 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Balık 1 yıl illaki soruluyor araştırılıyor ama anlasabilmek iletişim kurabilmek önemli 1 0 Yorumla
bhghkgjjb Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Kova 1 yıl evett akrep ve başak erkegini sevmem biri takıntılı gizemli diğeri de her şeyi eleştirir dengesiz 1 2 Yorumla bhghkgjjb Kova 1 yıl senin burcun ne Yorumla u MustiEmre Balık 1 yıl Balık Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa 1 yıl evet, ikizler burcu istemem mesela :D 2 2 Yorumla u MustiEmre Balık 1 yıl İkizlerin kafası karışık oluyor diye biliyorum 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa 1 yıl Dengesiz bir şeyler yaw Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Aslan 1 yıl Çok mühim bir şey değil ama hoşuma giden birkaç burç var 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. İkizlerse bi daha tövbe... 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% Terazi 1 yıl Hayır burçlara inanmıyorum burçlar palavradır. 1 0 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% Akrep 1 yıl Boğa ve aslan dışında burçlarla sorunum yok 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% İkizler 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 936 cevap paylaştı. Bir önemi yok ya. Kafalar uyuştuktan sonra 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% Yengeç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet yay burcuysa defolup gitsn 1 0 Yorumla
_siyahtann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Aslan 1 yıl Selams,Hayır burçlara önem vermiyorum 1 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% Boğa 1 yıl ergenliği atlattik gibi evellalah 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% Başak 1 yıl Hayır, bana da çok saçma gelir zaten 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 685 cevap paylaştı. Hayır vermem zaten hiç doğru çıkmıyor 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Koç 1 yıl Yok ya o kadar çetrefilli düşünmem 1 0 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% Yengeç 1 yıl Burçlara inanmıyorum verme. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% İkizler 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. hayır bir önemi yok 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır burçlara yer vermem hiç bir şekilde.
Seçici olmanı bir yere kadar anlarımda , buraya kadar değil. Buldun da bunama git yaşa olmuyorsa ayrıl öğren..
Yaşıyoruz çok şükür
Burç çokta önemli değil kalbini hissetmem önemli daha çok
Nuray Sayarı’yı dinledim. Akrep, Boğa, Başaklarla işim yok. Terazi, İkizler, Kova ile olurmuşum. Aslan burcuyum. 😂
Kriterim oluyo evet ama burç konsnda hayır burçlara inanmıyorum
Hayır. Kültürü, soyu, yetişme tarzı gibi konular varken burç sormak ahmaklık benim için.
illaki soruluyor araştırılıyor ama anlasabilmek iletişim kurabilmek önemli
evett akrep ve başak erkegini sevmem biri takıntılı gizemli diğeri de her şeyi eleştirir dengesiz
senin burcun ne
Balık
evet, ikizler burcu istemem mesela :D
İkizlerin kafası karışık oluyor diye biliyorum 😅
Dengesiz bir şeyler yaw
Çok mühim bir şey değil ama hoşuma giden birkaç burç var
İkizlerse bi daha tövbe...
Hayır burçlara inanmıyorum burçlar palavradır.
Boğa ve aslan dışında burçlarla sorunum yok
Bir önemi yok ya. Kafalar uyuştuktan sonra
Evet yay burcuysa defolup gitsn
Selams,
Hayır burçlara önem vermiyorum
ergenliği atlattik gibi evellalah
Çok fazla önemsemem
Hayır, bana da çok saçma gelir zaten
Hayır vermem zaten hiç doğru çıkmıyor
Yok ya o kadar çetrefilli düşünmem
Yok ya boş iş
yok vermem veremem ki