Astroloji & Burçlar Cafe içilen kahve ile fal çevirirsek nolur? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Garsona, komiye ayıp olur mu kii? Güncellemeler+1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Cafe içilen kahve ile fal çevirirsek nolur? Cafe içilen kahve ile fal çevirirsek nolur? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Bir şey olmaz 1 0 Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% İkizler +1 yıl Herşeyi niye paylaşıyorsunuz çok mu yalnızsıniz 😅 1 2 Yorumla flaneurx Terazi +1 yıl Evettt acıdın mı banaaa 😎😎 Yorumla gözümKIZarıyoo İkizler +1 yıl Düşünüyorum 😂 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% Boğa +1 yıl Valla arkadaşlarımla bakarken kapatıyordum. Bir kere olsun ayıp oldu ya diye düşünmedim Neden ayıp olsun ki bardağın içine mi ediyoruz 😂😂 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% İkizler +1 yıl Ben her gittiğim kafede yapıyorum haha Çevir gitsin ya bir şey olmaz :d 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl garson sonra bakar büyüsü kaçar fincana öyle herkes bakmaz 1 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Aslan +1 yıl Ekstra kirletmemekte fayda var tabii ki inceliktir. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% Yay +1 yıl Bir su vurup bırakıyorlar zaten genelde. İşini hakkıyla yapanları tenzih ederim. Hiç bir şey olmaz. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 740 cevap paylaştı. Tabak kirlenir.. 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% İkizler +1 yıl Bahşis verirsin bişey olmaz 1 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% Akrep +1 yıl Olmaz nolacak elinde tut gelince alamasın 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 318 cevap paylaştı. Bir şey olmaz be zaten yıkanacak ki 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Balık +1 yıl Önce garson sonra bulaşıkçı sana söver 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. olmaz, devam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bir şey olmaz
Herşeyi niye paylaşıyorsunuz çok mu yalnızsıniz 😅
Evettt acıdın mı banaaa 😎😎
Düşünüyorum 😂
Valla arkadaşlarımla bakarken kapatıyordum. Bir kere olsun ayıp oldu ya diye düşünmedim Neden ayıp olsun ki bardağın içine mi ediyoruz 😂😂
Ben her gittiğim kafede yapıyorum haha Çevir gitsin ya bir şey olmaz :d
garson sonra bakar büyüsü kaçar fincana öyle herkes bakmaz
Ekstra kirletmemekte fayda var tabii ki inceliktir.
Bir su vurup bırakıyorlar zaten genelde. İşini hakkıyla yapanları tenzih ederim. Hiç bir şey olmaz.
Tabak kirlenir..
Bahşis verirsin bişey olmaz
Olmaz nolacak elinde tut gelince alamasın
Bir şey olmaz be zaten yıkanacak ki
Önce garson sonra bulaşıkçı sana söver
olmaz, devam
Neden olsun ben hep oyle yapiyorum
😅ne olacak ki !
Olur ayıp
Yok be nolcak
Olmaz bence
Olmaz