Güncellemeler
+1 yıl
Asagida bana hakaret edip sonra engelleyen kucuk dostum. Allah seni kinadigin seyle sinasin insallah sende oyle olucan merak etme birkac yila
Güncellemeler
+1 yıl
Kucuk dostum demedim. Kucuk O...
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Begendigim kisi evli ve cocugu var yine de bir umut tarot bakayim denim. Iki kere kupa beslisi cikti. Bu kart ne demek. Onu seviyorum su an aramizda birsey yok. Ama olur mu? Bana gelir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye bütün kızlar evli ve çocuklulara or... ospuluk ve es... kortluk yapma peşinde?
Umarım sen de evlenince aynı şeyi sana da yaparlar
Yani diyorsun ki ikinci karisi olim
Evet
Neden peki yuva yıkıyorsun. Karakteriz olmak zevk mi veriyor. İnsanda biraz benlik sahsiyet olur. Kendini mal gibi kullandiyorsun elin adamina kendi hayatini ve onun karisinin cocukalrinin hayatuni dusunmeden bu zavalliligi yapıyorsun.. gercekten pes. Kadinalr bir de femisit olur boyle kadinalri gorunce insan cok saskina dönüyor akil tutulmasi resmen
La aramizda hicbirseu yok sadece begeni var. Hemen yargilayin dogru degil biliyorum. Ama bence insanlari yargilmayin
Yargilamak degil dedigin şey her sey ortada ya lis anlamadik hic bir seyi. Adam evli ailesi var sen ilk firsatta bunu yaparsin ki normalde bana yakışmaz demen lazim benimde basima geldi söylemedi evli olduğunu.. ogrneince engelledim her yerden yasamis biri olarak soyluyorum yani
Gercejten mi? Kadin mi evli Oldugunu sakladi
Evet tabi evli olgunu tesadüfen öğrendim.
Hmmm. Bende de tam tersi su an
Onu biliyoruz fark ettim. Yaptigin yanlis heleki bir kadin 0larak sizin daha karsi olmaniz lazim. Benim karşıma çıkan herkes böyleydi
Kupa beşlisi... net bir şekilde hayır diyebilirim
Hemde iki kere cektim sok oldum