Astroloji & Burçlar Beni neden sevmedin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🥀 Güncellemeler1 yıl Beni kimse sevmedi herkes çıkarı için sevdi ailem bile. Onlara olan ilgimi ve sevgimi sevdiler. Beni değil. Güncellemeler1 yıl Sevdiler yazmışım pardon. Neyse. Beni neden sevmedin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Mezarda bile var çiçekk beni neden sevmedinnnn gece boyu köşe bucak kaçıyorum sendennn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen sevmedigin icjn anca kactin kac bakalim kac ilerde tek kalinca kendj kendine kacarsin 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ailen gorucu usulu evlendirecek seni ilerde sabret Yorumla Soran 1 yıl Tanıyorsan beni adımı söyle saçma sapan yorumlar yapma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eevt taniyorum Yorumla
Aytaç4442 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% Koç 1 yıl Hak etmemissin 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Böyle de denmez kalpsiz Yorumla Aytaç4442 Koç 1 yıl 😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Çok komik Yorumla Aytaç4442 Koç 1 yıl Evet komik Yorumla Soran 1 yıl Bazı yerlerde espri yapılmaz hepinizin beyni erimiş Yorumla Aytaç4442 Koç 1 yıl Evet seninki gibi Yorumla Soran 1 yıl Beni sinirlendirmezsin başta diyim de süzme surat Yorumla Soran 1 yıl Hadi yallah şimdi Yorumla Aytaç4442 Koç 1 yıl Senin Bi suratın bile yok bana kurban ol sen Yorumla Soran 1 yıl Zorun ne Yorumla Aytaç4442 Koç 1 yıl Allah yardımcın olsun kardesim Yorumla Soran 1 yıl Seninde amca Yorumla Aytaç4442 Koç 1 yıl Sağol kızım Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% Balık 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 405 cevap paylaştı. İşi çıktı heralde 0 0 Yorumla
btflyx0es Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% İkizler 1 yıl Ona sor 0 1 Yorumla btflyx0es İkizler 1 yıl Seninsevmeyen olsun Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% Aslan 1 yıl 5n1k 0 1 Yorumla udeniz22 Aslan 1 yıl Sen icini dokmuyosun ama Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% Aslan 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 366 cevap paylaştı. Seni neden seveyim? 0 1 Yorumla SAblaK Aslan 1 yıl Güncellemeyi yazınca şimdi oldu bak yeni Sevmediler filan demek doğru değil ama Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bunu görürse umarım ben sanmaz 😂😂 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani bu soruyu jdejkdje Yorumla Soran 1 yıl Kızları temsil etmişim resmen. Altta bi zeki de biri sanıyo beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Klasik erkek kafası işte anca bu kadar çalışır djjsjdjwj Yorumla Soran 1 yıl Cidden canım lan bunlar boşuna ağlıyorum o kadar hepsi aynı halt ruhsuz sadece dış görünüşe bakan andavallar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mezarda bile var çiçekk beni neden sevmedinnnn gece boyu köşe bucak kaçıyorum sendennn
Sen sevmedigin icjn anca kactin kac bakalim kac ilerde tek kalinca kendj kendine kacarsin
Ailen gorucu usulu evlendirecek seni ilerde sabret
Tanıyorsan beni adımı söyle saçma sapan yorumlar yapma
Eevt taniyorum
Hak etmemissin
Böyle de denmez kalpsiz
😀😀
Çok komik
Evet komik
Bazı yerlerde espri yapılmaz hepinizin beyni erimiş
Evet seninki gibi
Beni sinirlendirmezsin başta diyim de süzme surat
Hadi yallah şimdi
Senin Bi suratın bile yok bana kurban ol sen
Zorun ne
Allah yardımcın olsun kardesim
Seninde amca
Sağol kızım
İşi çıktı heralde
Ona sor
Seninsevmeyen olsun
5n1k
Sen icini dokmuyosun ama
Seni neden seveyim?
Güncellemeyi yazınca şimdi oldu bak yeni Sevmediler filan demek doğru değil ama
verseydin severdi
Tanımıyorum
Sevesi yoktu
Bunu görürse umarım ben sanmaz 😂😂
Yani bu soruyu jdejkdje
Kızları temsil etmişim resmen. Altta bi zeki de biri sanıyo beni
Klasik erkek kafası işte anca bu kadar çalışır djjsjdjwj
Cidden canım lan bunlar boşuna ağlıyorum o kadar hepsi aynı halt ruhsuz sadece dış görünüşe bakan andavallar
Kim sevemdi sen
keyfimden🙂