İlişkim de o kadar zavallı bir haldeyim ki dün akşam bunu sordum neden beni sevmedin ne kadar zavallı bir soru demi sevmiyor aramiyor sormuyor hep ben görüşmüyor sevmesi için dua ediyorum resmen.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni sevmeyen birine birak bunu sormayı düşünmem bile. Cidden git tedavi ol. Kendini kanser ediceksin
Bunun tedavisi yok ki
Var var olmaz mi? Allah akil fikir dagitirken semsjye mi tuttunuz
sevmeyi beceremeyince becermeyi sevdim beni sevmeyeni bende sevmem
Olmuyor işte öyle kalbe söz geçmiyor
kendi adıma konustum zaten, sana da geçmiş olsundan baska diyicek bişeyim yok
Neden geçmiş olsun
Çok eskiden bende o kadar saftım
Bunun eskisi yenisi olmaz ki aşk da her şey mübahtır
Aşka dair duygularını bi gün hatırlayamamaya başladığında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
Ona aşığım ondan böyle yazdım kötü mü yapmışım ya bir daha aramazsa
Bana yıllar sonra geri dönüşü olmuştu ama yine bir şey değişmedi, bende unutmayı seçtim. Sana döner mi bilmem ama en iyisi hiç umut etmemek, hayal kırıklığına uğramamak için
Gitmedi ki yoldaymis mesaj atmış mesajı görmedim en sonunda küfür etti bende küfür ederken bile aşığım sana yazdım
Ayrı mısınız değil misiniz
Ben onu seviyorum ama onun beni sevmemesi için herşeyi yapıyorum elimde değil
Sebep
Bilmem çok üstüne düşüyorum çok seviyorum borcu var aylığımi alınca 500 lira vercem bence bunun için konuşuyor ve bu Bana çok acı veriyor
Verme o zaman, seni düşünmeyen birine neden değer veriyorsun ki hak etmiyor bile
Bundan sonra nasıl hareket etmeliyim az önce küfür ederken bile aşığım sana demekle kendimden bir kez daha soğutmuş olmalıyım ama herşeyi yapıyorum onunla yaparım sevişiyorum para veriyorum bir sürü şey
Herşeyi yapıyorum onunla dedikten sonra ve seni kullandığını da biliyor olmana rağmen nasıl hareket etmen gerektiğini nasıl soruyorsun ki? Kendine çok büyük kötülük ediyorsun yapma bunu
Bırakayım mi yani o zaman daha büyük kötülük yaparım emin ol
Hiç mi egon, kendi gözünde değerin yok senin? Aşağılık bir insana kölelik yapıyorsun resmen farkında değil misin aç gözünü biraz
Seviyorum çok seviyorum aşırı o kadar yakışıklı ki o kadar olur ya da değil bana öyle geliyor serseri olması karekteri çok hoşuma gidiyor ya beni şu an engellese haklı küfür ederken bile aşığım sana ne kadar kötü bir cümle şimdi düşündüm de öyle keşke kızarken bile yazsaydim
Hissettiğin şey hastalık, sevgi değil. Bu halinden mutluysan devam et ama yıllar sonra bugünlerine baktığında gördüğün şey mutluluk olmayacak
Engeller mi
Bilmiyorum engeller mi ama senin yararına olur öylesi
Yazdım şimdi sana telefon alsam iş bulsam ilk işin o telefondan beni engellemek olur çok üstüne düşüyorum saçmalıyorum sıkıyorum bunları yapmak hiç sağlıklı değil yazdım.
Peki o ne kadar anladı sence? Var mı onda seni anlayacak düşünecek duygularını önemseyecek karakter
Cevap yazdı alamayacağını ikimizde iyi biliyoruz boşuna beni heveslendirme yazdı bilmiyorum var mı ama ben onu çok seviyorum.
Ha birde heveslenecek miymiş? Erkek dediğinde biraz gurur olur bi kadının parasını özelliklede sevdiği kadının parasını yemez
O beni sevmiyor ki evet heveslendirme lafı beni de soğuttu o kadar serseri işte toksik bir ilişki
Kendine zarar verdiğin ortada, ayrılmak için neyi bekliyorsun
Evde kaldım çünkü buda benim suçum
Evde kalmanla ondan ayrılmamanın ne alakası var hem kaç yaşındasın ki evde kaldım diyorsun
30 olcam 15 Temmuz da
Daha gençsin 40ına 45ine kadar bekar kalanlar var onlar ne o zaman, her türlü evlenirsin sen evde kalmış falan değilsin ama önce kendini şu durumdan kurtar
Aramayim mi yani onu bir daha işi yok fakir ama çok yakışıklı beni isteyen biri daha var biliyor musun ama o hasta biraz yani çok iyi bir işi var parası var beni seviyor ama bazı şeyler de çok kısıtlıyor eski kafalı
Sen tipe de bakma paraya da bakma. Herşeyden önce bakman gereken şey karakter. Karakter varsa sonraki kritere geç senin için önem sırasına göre hangisi geliyorsa. Ama karakteri yoksa ne kadar parası olursa olsun ne kadar yakışıklı olursa olsun o ilişki illa ki patlar. Bir süre ara ver kendini toparla otur iyice bir düşün ben ne yapıyorum diye, sonra gerçekten ne istediğine karar ver ona göre hareket et. Acele etme sakın
Çok ara veriyorum düşünüyorum ama kiamette çıkmıyor birde ben çok kez ilişkiye girdim bence bu yüzden çıkmıyor
Vakti değildir belki, dedim ya acele etme. Ne kadar ilişki yaşadığın önemli değil karakterin düşüncelerin kişiliğin düzgün olsun bu seni sevecek olan kişiye yeter evlenmesi için
Bilmiyorum yetmiyor çıktı kısmetim ama dedim ya biraz rahatsız ama işi çok iyi
Adamın kazandığı parayı keyfine göre harcayamayacaksan ne önemi kalıyor ki kendin diyorsun çok baskıcı kısıtlayıcı diye
İşte beni isteyen kişi çok kısıtlayıcı
Tamam onu diyorum başka çıkmayacak mı sanki karşına aday, boş ver onu istediğin hayatı yaşatmayacaksa
Kendi mutluluğunu düşün önce
Çıkmıyor ama
Hemen bugün yarın çıkması şart mı, ne acelen var
Benim bütün arkadaşlarım evlendi
Herkes eşit şartlarda yaşamıyor, bakma onlara sen
Ben bugün o çocukla sevişmek istiyorum
Ya yine mi? Ettiği hakaretlere ve bir gram değer vermeyip seni kullandığını bildiğin halde mi? Kendine biraz saygın olsun lütfen
Yok onunla sevişmek istiyorum
Mutlu musun onunla
Evet mutluyum
Peki o seninle mutlu mu? Daha ne kadar seni hayatında tutacağını düşünüyorsun
Yazdım neden bu kadar benimle görüşmek istemiyorsun diye
Bugün olmasa yarın, yarın olmasa bir sonraki gün ama seni hayatından çıkarması kaçınılmaz. Bu yüzden daha fazla ona bağlı kalmamalısın, ki zaten değer de görmüyorsun
5 tane mesaj attım birine geri dönmedi
Daha ne olmasını bekliyorsun onu bırakmak için
Telefonu kapalı benim yüzümden mi kapattı acaba bunu çok merak ediyorum.
Ne önemi var ki, senin yüzünden olsa ne olur olmasa ne olur? Gerçeği görmek istemiyorsun
Nasıl ulaşacağım ona kapatırsa nasıl az önce watshaapini açtı yazdım cevap vermedi
Aslında sorun ego biliyor musun yani şimdi ben onu aramazsam hep adım şey olarak kalacak bir kız vardı az peşimden koşmadi hep dalga geçecek.
Sana yardımcı olmaya çalışıyorum beni dinlemiyorsun ki, ne yapayım ben daha
Ne derse desin bi daha nerede göreceksin sanki, hem seni düşünmediği de ortada ne zaman aklına geleceksinde söyleyecek acaba bunları
Para istedi belki ayın 5'inde para istemek için arar ayrıca telefonunu hala değiştirmedi ve watshaapı hala açık bence telefonunu değiştirmedi çünkü hat alacak parası yok ki.
Bunları söylerken bile farkedememen çok acı
İşte ben nasıl gururlu olayım artık
Nasıl mı? KULLANILIYORSUN
daha ne olması gerek?
Ne yapayım
Kullandırma kendini, seni sevmeyen zerre değer vermeyip umursamayan birinin peşinden de koşma
Ben nasıl davranayim artık
Davranma. Çıkar hayatından bir daha da dönme. Kendini düşün bu saatten sonra
Düşünmez ki
Onun kendinden başka birşeyi düşündüğü yok zaten hala aynı yerdesin 🤦🏼♂️
Ben de ondan başka birşeyi düşünmüyorum bir daha beni sevmesinin imkanı yok dem
Seni hiç sevmemiş ki, hep kullanmış. Hala kullanıyor
Peki sevmesinin imkanı yok mu
Kimsenin yapmayacağı birçok şeyi yapmışsın onun için, yine de fayda etmemiş. Belli ki yok yani, bu yüzden zorlamanın anlamı da yok
Beni hâlâ engellemedi ama
İstediği zaman para alıyor, istediği zaman birlikte oluyor, istemediği zaman bağırıp küfredip atıyor bir kenara. Neden engellesin ki
Ama telefonumu açsın açmıyor küfür etmek için bile olsa açsın
Açmasın, sen engelle
Ben seviyorum nrrrn engelleyim
Ne diyeyim artık umarım mutlu olursun
Dün akşam bana beni sevmediğini söyledi
Emin oldun mu şimdi daha ne desin ayrılman için
Biz zaten sevgili değiliz ki iş buldum yazdım belki param olacağını öğrenince yazar
Ya saçmalama artık yazsa ne olucak paranı alıp yine bırakıcak seni. Kölelik yapma şuna
İki tane mesaj attım ikiye kadar rahatsız etme demişti inşallah vazgeçmez
Yazık sana
Neden ki
Gözünün önündeki gerçeği göremeyecek kadar duygularının esiri olmuşsun
Gerçek ne
Yaa işte.. Acaba gerçek ne
Söyle bileyim
Kaç defa söyledim kabul etmiyorsun. Seni sevmiyor, kullanıyor. Paran için bedenin için hayatında tutuyor seni başka bir şey için değil ve bugün yarın hayatından çıkarıp bırakıcak seni, sende kendini kullandırdığınla kalacaksın
O zamana kadar kalsın belki zaman geçince sever
Kendini kandırmaya devam et
Gene ekti beni
Eker tabi sen daha kullandır kendini böyle
Bunu yapacak konumdayım ben de :))
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi
Sormam sevmiyorsa sevmez
şans artık..