Astroloji & Burçlar 6. Hisleri kuvvetli biri var mı 🧿🍀🍀🌸🌸? kayıprensesssss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eğer yoksa da ben yardımcı olacağım gözümün önüne ne geliyorsa söyliycem🥰🌸🌸🌸maşallah deyinnn🤗 Güncellemeler+1 yıl Ayrıca özelden söylerim 🌸🧿 Güncellemeler+1 yıl Burcum da akrep ♏🍀🧿 6. Hisleri kuvvetli biri var mı 🧿🍀🍀🌸🌸? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% Koç +1 yıl Hangi konuda 6. his? 0 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl His işte sezgi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir merak etmedim değil şimdi 0 15 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Adın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mert hakan , akrep burcu Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Hayattan bezmişsin, çok istediğin şeyler olmayınca üzülüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni tanıyor uzun kız yoksa🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıyormusun* Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Yok hayır😂 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Akrebim bende 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru tespit Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Sevdiğin biri var öyle hissediyorum Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Geçmişten kalma biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herşeyi de açıktan konuşma canım Allah alla😂 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yeter devam etme😂 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Tamam😂 sadece hissettim tövbe tövbe gaybı tek Rabbim bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amenna vesagtakna, inandık iman ettik. Gayb la ilgili sormam zaten. Geçmiş ve şimdiki zaman olduğu için konuştuk👍 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 538 cevap paylaştı. Az önce çikolata yedin değil mi 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% Boğa +1 yıl Var ben 1 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Adın ne Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 Oğlak +1 yıl söyle 0 2 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Öylesine söylüyorum zaten falcı değilim Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Adın ne Yorumla
Neyaptınyurdagül Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Boğa +1 yıl Nasıl yani? 0 5 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Öylesine falcı değilim yanlış anlaşılmasın Yorumla Neyaptınyurdagül Boğa +1 yıl Ben ünlü olacak mıyım? Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Hyr 😂😂 Yorumla Neyaptınyurdagül Boğa +1 yıl Ben zaten ünlüyüm 6. hissin pek kuvvetli değilmiş balım 😁 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Ünlü deyilsin Yorumla
Emre65t Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Terazi +1 yıl Hadi hocam 0 18 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Bekliyorum hocam Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 🥰😂 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Ben söyleyeyim Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Söyle hadi bana 😂😂 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Kararlı ve iradelisin Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Sen hayata pozitif bakmaya çalışan birisin yemek yemeği çok seviyorsun adeta aşkla yiyorsun😂😂 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Kısmen Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Ama yemek konusunda hemfikiriz Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Sen sanki Türkiyeli değilsin 7-8 senedir türkiyede çalışıyorsun gibi 😂😂😂😂 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Dm🤣 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Doğru mu😂😂 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Evet Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Ee ne dedim dediklerim çıkar🧿😂😂 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Boşuna öğretmen olmuyorsun x🤣🤣 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😂😂😂hahh gerçekten sınav puanlarımı bile hissediyorum 🧿🧿 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Final olucam ve hangisinde başarılı başarısız seziyorum maşallah 😂😂 Yorumla Emre65t Terazi +1 yıl Oo maşallah maşallah seninle bir idda kuponu yapalım 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet var
Hangi konuda 6. his?
His işte sezgi
Ben iyiyim bu konuda
Bir merak etmedim değil şimdi
Adın
Mert hakan , akrep burcu
Hayattan bezmişsin, çok istediğin şeyler olmayınca üzülüyorsun
Beni tanıyor uzun kız yoksa🤔
Tanıyormusun*
Yok hayır😂
Akrebim bende 😂
Doğru tespit
Sevdiğin biri var öyle hissediyorum
Geçmişten kalma biri
Herşeyi de açıktan konuşma canım Allah alla😂
😂😂
Tamam yeter devam etme😂
Tamam😂 sadece hissettim tövbe tövbe gaybı tek Rabbim bilir
Amenna vesagtakna, inandık iman ettik. Gayb la ilgili sormam zaten. Geçmiş ve şimdiki zaman olduğu için konuştuk👍
Az önce çikolata yedin değil mi
Var ben
Adın ne
Ne konuda
söyle
Öylesine söylüyorum zaten falcı değilim
Adın ne
Nasıl yani?
Öylesine falcı değilim yanlış anlaşılmasın
Ben ünlü olacak mıyım?
Hyr 😂😂
Ben zaten ünlüyüm 6. hissin pek kuvvetli değilmiş balım 😁
Ünlü deyilsin
Hadi hocam
Bekliyorum hocam
🥰😂
Ben söyleyeyim
Söyle hadi bana 😂😂
Kararlı ve iradelisin
Sen hayata pozitif bakmaya çalışan birisin yemek yemeği çok seviyorsun adeta aşkla yiyorsun😂😂
Kısmen
Ama yemek konusunda hemfikiriz
Sen sanki Türkiyeli değilsin 7-8 senedir türkiyede çalışıyorsun gibi 😂😂😂😂
Dm🤣
Doğru mu😂😂
Evet
Ee ne dedim dediklerim çıkar🧿😂😂
Boşuna öğretmen olmuyorsun x🤣🤣
😂😂😂hahh gerçekten sınav puanlarımı bile hissediyorum 🧿🧿
🤣🤣🤣
Final olucam ve hangisinde başarılı başarısız seziyorum maşallah 😂😂
Oo maşallah maşallah seninle bir idda kuponu yapalım 🤣🤣