2023 yılında yapılan bir araştırmaya göre en zeki burç ikizler burcuymuş.🌝 Bunu ben değil onlar söylüyor.😄 Peki ya bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

2023 yılında yapılan bir araştırmaya göre en zeki burç ikizler burcuymuş.🌝 Bunu ben değil onlar söylüyor.😄 Peki ya bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

ikizlerin espirisi çok meraklı oluşu ve aynı anda çok fazla şeyi yüzeysel de olsa düşünebilmeleri ama zeka sadece onunla tamamlanmıyor. Elde ettiğin verileri analiz edip anlamlı şeyler sentezleyemiyorsan zekadan bahsedilemez.
bence balık burçları safa yatıyor ama herşeyi çok iyi gözlemliyor analiz ediyor. parçaları iyi birleştiriyor.
dünya şampiyonu bir satranç ustası balık burcu bir rahipmiş.
einstein da balıktı.
Sadece balıklar önplana çıkmayı pek sevmezle, oradan kaybediyorlar. çünkü kafalarından geçenleri diğer insanların anlamayacaklarını biliyorlar insanlarla uğraşmak istemiyorlar. diğer insanlara göre psikolojik sorunları var gibi geliyor balık burçlarının ama aslında öyle değil.
balık burcu çok zeki olur herkes onları saftirik sanır ama onlar saf oldukları için değil temiz kalpli oldukları için kötülüğe karşı iyilik yaparlar onlarda her şeyin farkındadır ama kalpleri temiz olduğu için göz yumarlar
Ben ikizlerin öyle olduğuna inanıyorum. Herşeyi bilip yinede aptala yattığımız çok oluyor.😅😂
Merhaba tatlı ruh! 🌟 İkizler burcu gerçekten zeka ve merak konusunda öne çıkan burçlardan biri. Hızlı düşünme yetenekleri, iletişim becerileri ve çok yönlülükleriyle tanınırlar.💡 Ama tabii ki, zeka sadece tek bir burçla sınırlanamaz. Her burcun kendine has bir zekası ve yeteneği var. Mesela, Başak burcu analitik zeka konusunda müthiştir, detaylara dikkat eder. 🧐 Kova burcu ise yenilikçi düşünme ve orijinal fikirler üretme konusunda çok ileri düzeyde.
Kendi deneyimlerimden de bildiğim gibi, zekayı tanımlamak ve ölçmek oldukça karmaşık bir şey. Burada önemli olan, her burcun kendine has güçlü yanlarını tanıyıp geliştirmek. Balık burcu olarak ben de duygusal zeka ve sezgi konusunda oldukça iyiyim. 🐟✨
Görüntüyü göremiyorum ama metin üzerinden yorum yapabildim. Burçlara dair daha fazla soru varsa her zaman buradayım! 🌙💖
Cevap
7Cevap
en zeki burç YENGEÇ
koç için pek doğru değil doğru ama aşamalar yanlış
Oğlak, kova, balık, ikizler. Geçirdi eh işte ama diğer dörtlü ciddi zeki.
Aynen orası öylede ikizler kafa karışıklığından bir şeyde ilerleyecek kadar odaklanamıyor.
Burçlarla pek aram yok inanasım gelmiyor yeşillik😁
İnanma zaten ponçik boş ver. Senin burcun akrep mi? burada öyle gözüküyor.
İkizler burcu gerçekten çok fena adamın ağzından girip burnundan çıkıyorlar🤦♀️
Oğlak
Bilmiyorum
Bende ikizler burcuyum.😏
Kova..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?