Bir arkadaşımın arkadaşı yaşamış bunu. Kız iyi kalpli falan, dinine bağlı olmaya çalışan bir kız adı Ayşe olsun. Neyse bu kız bir sınıfa düşüyor ama sınıfta ne sınıf yani falcı, satanist, büyücü... Bu kız çalışkan ve güzelde bir kız neyse diğer kızlar (falcı ve büyücü olanlar) bunu kıskanıyorlar işte sevdikleri çocuklar falanda bu iyi kalpli kıza asılınca zorbalıyorlarlar falan neyse bu iyi kalpli kıza satanist büyü yapan çocukta uğraşmaya zorbalamaya başlıyor (sürekli tartışıyor çünkü kızla kız oruç tutuyor bence tutma ben kimsenin aç kalmasını istemem falan diyor) kızın hayatı çiçek gibiyken bir anda işleri kötü gitmeye, aile hayatı, akademik başarısı ve güzelliği böyle yavaş yavaş gidiyor depresyona giriyor hatta annesi ameliyatta kalbi duruyor, etrafında kimse kalmıyor ardından babası, abisi herkes hastalanıyor kısa sürede. Kız birgün yıllardır açmadığı çekmecesinden yaşlı bir kadın resmi buluyor a4 kağıdına basılmış şekilde çok korkutucu neyse gidip abisine gösteriyor (abisinin psikolejik sorunları başlıyor çünkü hayatları çok değişiyor) abisi kahkaha atmaya başlıyor ve cevap vermiyor kıza sonrada ciddileşip kağıdı yırtıp atıyor. Daha sonrasında sormaya çekiniyor bizim ayşe zaten abiside konuşmuyor hiç ardından kız salona gidiyor koltukları böyle desen şekil alabilen bir koltukmuş oturunca popo izi çıkıyormuş kız koltukta o yaşlı kadının silüetini görmüş umursamamış paranoya yapıyorum diye akşam olmuş kızın odası ve dış kapı karşılıklı ve kız o gün kapı açık yatmış kızın yatağıda kapıya bakıyor sonra bu kız uyku gibi ama çok gerçekçi bir şekilde bir şey görüyor kapıyı birisi anahtarla açıyor ilk başta o kişiyi annesi sanıyor ama kadın yok yani daha sonra kadın yavaş yavaş kızın odasına geliyor aniden hızlanıp böyle çirkin bir kadın birşeyler bağırarak kızın kolunu sıkıyor kız sabah uyandığında kolunun morarmış olduğunu görüyor üstüne yatmışımdır diyip sallıyor zaten kızın derdi bitmiyor hiç okulda o büyücü falcı kızlar zorbalıyorlar, evde ailesi dağılmış saçma sapan bir halde ve geceleri sürekli bir olay yaşıyor birgün yatarkende önce nefesi kesiliyor hareket edemiyor ardından birsürü böyle kahkaha sesleri vs geliyor, ardından kuru kafalar görüyor derken birsüre sonra o korkunç şeyler gidiyor ama kız sürekli aynaya bakıyor böyle günün yarısını aynada geçiriyor şarkı söylüyor, saçını tarıyor, makyaj yapıyor ama hep aynanın karşısına duruyor akşamlarıda hep gül buketi, gül, çiçek tacı haliünasyonları görüyor devamını bilmiyorum. Arkadaşım kıza ulaşamamış birdaha.
Bu paranormal hikayeyi sizinle paylaşmak istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar salladım belki tutar filmi çıkar diye (tıpkı inci sözlükteki o korkunç hikaye gibi) ama maalesef devamı gelmedi benden senarist falan olmaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben lise zamanlarını çok özledim ne yapacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Büyü yapmışlardır ya da gerçekten kız olduğu durum yüzünden halisülasyonla gerçekliği karıştırıyor
Kız bölüm 1. si bir kızdı ve su gibi güzeldi o olaylardan sonra hepsini kaybetti ki kızın o durumda olduğunu bilmelerine rağmen o büyücü, falcı kızlar birkere geçmiş olsun demedi tam tersi tüm kızlar toplanıp fal bakmaya gitmişler birde utanmadan kıza fal baktıkları resmi atmışlar kızın annesinin kalbi durduğu gün
Büyüye çok inanırım benim bak kimse inanmaz böyle şeylere amcanın arkadaşı ters ayet okuyup kızları peşinden koşturuyormuş
Satanist çocukta bu kıza sürekli diğer o falcı kızlardan uzak dur diyip duruyormuş belki satanist çocuk görüyordu diğerlerinin bir haltlar ettiğini ve kızı kız zaten saftrik ya uyarmak istiyordu ama çocukta kızla dalga geçiyordu namaz kılıyor, oruç tutuyor diye neyse kızın o kötü halüsinasyonlardan ziyade böyle sürekli ayna karşısında durduğu ve geceleri çiçek buketi haliünasyonları gördüğü zaman diğer büyücü kızlardan birisi kapanmış, töbe falan etmiş
Kız hangi üniversitede
Kız cidden çok iyi kalpli bir kızmış arkadaşım anlatıyorda namazınıda bırakmamış herşeye rağmen belki o yüzden kötü şeyler görmesi geçti ve o büyücü kız töbe etti artık ne oldu bilmiyorum kıza ulaşamamışlar
Onu söylememem gerek ya açığa çıkar falan
Abla güncellemeyi oku
Ama ne inandım ben böyle şeylere de inanıyorum 😅
Abla aslında hepsini sallamadım bazı gerçek hikayeleri birleştirdim kendi hayatımdan falan
çok uzun yazmışsın
Diğer türlü anlayamazsınız ki hikaye kesik kıza ulaşamamış arkadaşım
Dabbe izlemiş kadar oldum
Birdr yaşadığını düşün
büyü yapmislar sanirim
Zaten o satanist çocukta kızla uğraşıyordu sürekli ve o çocuğuda rüyasında görüyormuş saçma sapan şekillerde (çocuk büyü falanda yapan bir tip yüzüğü kolyesi enteresan hani dış görünüşü normal ama takılarını falan elletmiyormuş kimseye buna ben neler yaptım biliyor musun diye bir kıza bağırmış herkesin içinde benim yüzüğümü elleme diye.)