Bu paranormal hikayeyi sizinle paylaşmak istiyorum?

Bir arkadaşımın arkadaşı yaşamış bunu. Kız iyi kalpli falan, dinine bağlı olmaya çalışan bir kız adı Ayşe olsun. Neyse bu kız bir sınıfa düşüyor ama sınıfta ne sınıf yani falcı, satanist, büyücü... Bu kız çalışkan ve güzelde bir kız neyse diğer kızlar (falcı ve büyücü olanlar) bunu kıskanıyorlar işte sevdikleri çocuklar falanda bu iyi kalpli kıza asılınca zorbalıyorlarlar falan neyse bu iyi kalpli kıza satanist büyü yapan çocukta uğraşmaya zorbalamaya başlıyor (sürekli tartışıyor çünkü kızla kız oruç tutuyor bence tutma ben kimsenin aç kalmasını istemem falan diyor) kızın hayatı çiçek gibiyken bir anda işleri kötü gitmeye, aile hayatı, akademik başarısı ve güzelliği böyle yavaş yavaş gidiyor depresyona giriyor hatta annesi ameliyatta kalbi duruyor, etrafında kimse kalmıyor ardından babası, abisi herkes hastalanıyor kısa sürede. Kız birgün yıllardır açmadığı çekmecesinden yaşlı bir kadın resmi buluyor a4 kağıdına basılmış şekilde çok korkutucu neyse gidip abisine gösteriyor (abisinin psikolejik sorunları başlıyor çünkü hayatları çok değişiyor) abisi kahkaha atmaya başlıyor ve cevap vermiyor kıza sonrada ciddileşip kağıdı yırtıp atıyor. Daha sonrasında sormaya çekiniyor bizim ayşe zaten abiside konuşmuyor hiç ardından kız salona gidiyor koltukları böyle desen şekil alabilen bir koltukmuş oturunca popo izi çıkıyormuş kız koltukta o yaşlı kadının silüetini görmüş umursamamış paranoya yapıyorum diye akşam olmuş kızın odası ve dış kapı karşılıklı ve kız o gün kapı açık yatmış kızın yatağıda kapıya bakıyor sonra bu kız uyku gibi ama çok gerçekçi bir şekilde bir şey görüyor kapıyı birisi anahtarla açıyor ilk başta o kişiyi annesi sanıyor ama kadın yok yani daha sonra kadın yavaş yavaş kızın odasına geliyor aniden hızlanıp böyle çirkin bir kadın birşeyler bağırarak kızın kolunu sıkıyor kız sabah uyandığında kolunun morarmış olduğunu görüyor üstüne yatmışımdır diyip sallıyor zaten kızın derdi bitmiyor hiç okulda o büyücü falcı kızlar zorbalıyorlar, evde ailesi dağılmış saçma sapan bir halde ve geceleri sürekli bir olay yaşıyor birgün yatarkende önce nefesi kesiliyor hareket edemiyor ardından birsürü böyle kahkaha sesleri vs geliyor, ardından kuru kafalar görüyor derken birsüre sonra o korkunç şeyler gidiyor ama kız sürekli aynaya bakıyor böyle günün yarısını aynada geçiriyor şarkı söylüyor, saçını tarıyor, makyaj yapıyor ama hep aynanın karşısına duruyor akşamlarıda hep gül buketi, gül, çiçek tacı haliünasyonları görüyor devamını bilmiyorum. Arkadaşım kıza ulaşamamış birdaha.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar salladım belki tutar filmi çıkar diye (tıpkı inci sözlükteki o korkunç hikaye gibi) ama maalesef devamı gelmedi benden senarist falan olmaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben lise zamanlarını çok özledim ne yapacağım
Bu paranormal hikayeyi sizinle paylaşmak istiyorum?