Doğum tarihi: 12.12.1999
Doğum saati: 22.30
Doğum yeri: Konya
Doğum saati: 22.30
Doğum yeri: Konya
Demek yay burcusun bende 99 luyum alta yazarım neler var neler yokmuş saat 19:30 20:30 gibi yazmaya başlarım yay burcu kadını
teşekkür ederim
Çok uzun yazmam lazım istiyorsan özelden mesaj at buraya yazıyorum Yükselenin başak burcu, adaletli alçak gönüllü maddi olarak anlayışlı empatili olabilen bir yandan da garantici olabilen zeki insansın bide yay burcusun 12 burç içerisinde en zeki iyimser eğlenmeyi gezmeyi dolaşmayı seven aynı zamanda yükselen başak olduğun için ömürlük ilişki isteyen ve sudan sebepten bir nedenden boşanmak istemeyen ortayolu bulup çözen bir kafa yapısına sahipsin. Mantıklı bir kadınsın mantığına çok güvenirim. Sadıksın çalışkansın kafan maddi konulara da çalışıyor. 2. Evin terazi maddi olarak harcamaları dengede tutarsın. Maddi konuda uyum sağlarsın bu çok önemli. Sanata eğlenceye düşkün olabilirsin bunlar üzerinden para kazanma eğilimi var bunla ilgili iş dünyasında kazanç elde edebilirsin. Ev bahçe işyeri gibi maddi yatırım yapma istekleri olabilir veya olmayabilir. İyi iletişim ve pazarlama zekası var. İlişkinde dengeyi uyumluluğu sağlayabilirsin. Maddi olarak liderlik özelliği var. Devamını yazcam daha 12 ev var.
benim xper seviyem mesaj atmama engel :/ buradan yazabilir misin? detaylı ve anlaşılır yazdığın için de çok teşekkür ediyorum🌸
3. Evin akrep burcunda, sözlerin de gizemlilik olabilir kelimelerini dikkatle seçersin ifadelerine anlam katarsın, sözlerini vurgulayıcı anlamda karşı tarafa etkili bir şekilde iletirsin. Duygularını ve düşüncelerini açık bir şekilde ifade edebilirsin. Duygusal empati kurabilirsin karşısındaki insanın üzüntüsünü anlayabilir ve kendi benliğinde hissedebilirsin. Başkalarıyla duygusal iletişimde konuşma becerini kullanabilirsin. Anlayışlı empatili bir yapıya sahip olabilirsin. Öz ve az konuşabilirsin. Sır saklama konusunda iyisindir. İletişimde açık ve dobrasın. Yalan söylemezsin gördüğünü söylersin açık ve net bir şekilde. Güvenilir bir arkadaşsın. Zor durumda kalan arkadaşın için fedakar olabilirsin. Gereksiz konuşmaları ve saygısızlığı sevmezsin.
4. Evin yay. Çocukluk yaşlarda özgürlük isteği şuanda bile özgür olma özgürlükçü serbest bir kadınsın. Kültüre ilgin ve birikimin olabilir. Anne baba rollerine bürünebilirsin. Din felsefe konularına önem verebilirsin. Merak ettiğin yerleri gidip görme isteğin var. Evliliğin kendini kısıtlayacağını düşünebilirsin fakat uyumlu olduğun ve kafa yapını bilen yerine göre kıskanç olup kısıtlayıcı olmayan biriyle gayet eğlenceli bir hayat yaşayabilirsin. Evini kitaplar teknolojik şeylerle donatıp geniş ferah ve kültür kokan bir evinin olmasını isteyebilirsin. Başkalarının rahatsız etmeyeceği bir ortam istersin. Yabancı dil öğrenmek isteyebilirsin. Araştırmacı olabilirsin farklı dinleri de araştırabilirsin çocuklarını da araştırmacı öğrenmeye yatkın olmaları için de özel bir eğitim verebilirsin. Emrivaki ve kuralcı insanlardan uzak durursun. Yöneticisin. Farklı kültürler ailevi yapılar genişletme dünya görüşünü genişletme gibi kültürel yapıya sahip olabilirsin. Kısacası kültürlü bir kadınsın. Maceracı özgür ruhlu bir kadınsın.
çok teşekkür ederim, sorun değil müsait oldukça yazarsınız 🌸
Yasiiiiiinnn, nerdesiiiiiinnn? 😅 unuttun beni
tamam bekliyorum 😌
6. Evin kova burcu, özgürlükçü ve yenilikçi olabilirsin, kurallardan kısıtlamalardan hoşlanmayabilirsin, geleceğe odaklısın ve sürekli iş değiştirmeleri farklı farklı yerlerde kısa süreli de olsa çalışabilirsin, dolaşım sistemi sorunların çıkabilir, hastalandığında sağlığına özen gösterebilirsin kendine dikkat eden birisi olabilirsin şu an değilsen bile illaki bu olur. Kendini boşa zaman geçirdiğini yani geliştirememek mantığıyla çalıştığın bir iş yerinden çabuk sıkılıp depresyona girebilirsin ben burada boşa vakit harcıyorum diye. Akıl verilerek yönetilmek işine gücüne karışılması kısıtlanmak dakikaların sayıldığı iş yeri sana verilen görevin derhal vaktinde yetiştirilmesi gibi bir sorumluluk altında olmayı asla sevmeyebilirsin. Baskıya gelemeyebilirsin. Sıkılgan olabilirsin iş konusunda. Kendi işinin patronu veya rahat olan seni sıkmayan boğmayan bir iş yeri tercih edersin aynı zamanda bu iş yeri sana ne katıyor buna da bakabilirsin. Zaman senin için önemli gibi bu konuda.
7. Ev balık burcu. Evlendiğin kişiye fedakar olabilirsin. Karşı taraftan sadakatlik bekleyebilirsin. İlişki konusunda hassas olabilirsin güven arayışı içinde olabilirsin. Karşı taraftan güven enerjik olması asla negatif olmaması tutkulu sadık aşık duygusal güvenilir olması gibi kriterlere dikkat edebilirsin. Hayatındaki insan güvenceğin dalından tutunabileceğin baba gibi birisi olmalı. Melankolik olabilirsin başını omzuna koyup ağlamak istediğin veya gülmek istediğin sadık bir eş arayışı içinde olabilirsin. Karşındaki kişi bu kriterlere uyuyorsa aldatmazsın ancak ilerde değişir veya bu kriterlere uymuyorsa başka yerlere gönlün kayabilir yani aldatma potansiyelin olabilir bu yüzden bilemiyorum karakter meselesi sonuçta insanın iffeti ile ilgili bir şey. Belki aradığın eşi bulamıyor da olabilirsin ya da 30 a doğru da olabilir orasını Allah bilir.
8. Evin koç burcu. Yönetici korkusuz cesaretli yönetmeyi seven organize eden sahip olmak isteyen boyun eğmeyi sevmeyen heyecanı adrenalini seven yenilikçi yeni şeyler keşfetmeyi isteyen enerjik birisin. Gözünle gördüğün her şeye sahip olmak isteyebilir ve başkalarının lüks hayatlarını kıskanıp içten kıskançlıklar içinde olabilirsin. Emir vermeyi seversin almayı değil. Gizli saklı işleri sevmeyip her şeyin açık ve net olmasını isteyebilirsin bunu aslında kimse istemez de sende bu özellik. Yollarda fazla hızlı gitmeyi sevebilirsin adrenalin açısından.
9. Ev boğa. Maddi güvence finansal şeylere önem verebilirsin. Doğa güzellikleri Karadeniz gibi yeşil alanlara ilgi duyabilirsin huzur bulmak açısından. Eğitim konusunda bir şeyler öğrenmek isteyip uzun süreli ve sabırlı bir eğitim isteyebilirsin. Doğal güzelliklere önem verebilirsin. Sanat ve kültür olarak müzeler yerel sanat etkinlikler tiyatro belki olabilir konserler böyle hem eğlenceli hem sanatsal etkinliklere ilgi duyabilirsin. Yabancı ülkelere gitmek isteyebilirsin oranın kültürlerine olan merakın olabilir. Kariyer olarak maddi ve finansal güven için çabalayabilirsin. Özellikle kültürel alanlara ilgi duyabilirsin. Doğaya ilgin var derken de doğal güzelliklerin olduğu ortamlara tatile gitmek öyle yerleri gezmek dolaşmak keşfetmek isteyebilirsin.
10. Evin ikizler. Kolay para kazanabilme yeteneğin olabilir. Girdiğin ortama uyum sağlayabilirsin. Birden fazla alanda faaliyet gösterebilirsin veya gösterecek kadar enerjin olabilir. Sosyal zihinsel ve iletişim becerilerin iyi olabilir ağzın iyi laf yapabilir veya sonradan gelişebilirsin. Hareketlilik gerektiren işlerde çalışmak isteyebilirsin sosyalleşmek açısından. Kendi kurallarina göre yaşarsın başkalarının kuralları altında olmayı sevmezsin. Kendine karışılmasını asla sevmezsin. Kuralları yasaları kanunları her şeyi kendin belirler ona göre yaşar ve yaşatırsın ev içerisinde veya ilişki içinde.
11. Ev yengeç burcu. Arkadaşlık içinde duygusal faaliyetler olabilir arkadaşlarına karşı kırılgan bir yapıya sahip olabilirsin. Evine önem veren birisindir. Panik ataklık gözüküyor bilmiyorum. İç dunyani dışa yansıtmayabilirsin. Romantik hayalperest olabilirsin. Mantık çerçevesinde değil duyguların ile hareket edebilirsin bazı konularda. Alıngan bir yapıya sahip olabilirsin. Dışardan bakıldığında güler yüzlü enerjik pozitif gibi gözüksende iç dünyanda fırtınalar kopuyor olabilir duygusal olarak korku endişeler falan olabilirmiş. Sende rehberlik ve danışmanlık hizmeti birilerine yardım etmek derdine sorununa çözüm arayışı içinde olmak psikolojik danışmanlık gibi bir hizmet belki düşünebilirsin veya yapabilirsin becerin olabilir ilginç bir şekilde benim de 11. Evim yengeç ve yengeç burcuyum. Önsezi öngörü hisler ve rüyaların ilginç olabilir. Gelecek kaygın ev sahibi olmakla ilgili olabilir evet benimde evim olmadan kesinlikle evlilik düşünmüyorum onun için zaten yatırım yapıyorum ev benim için de önemli kira vermek istemiyorum bu konuda belki aynı kafa yapısına sahip olabiliriz haritalarımız aynı çünkü. İyi bir misafirperversin. Aileye aile yapısına kendi ailene veya kurduğun yuvanın aile yapısına önem gösterirsin aile olmak kelimesine önem verirsin. Senle evlenen kişi şanslı olur bu konuda.
12. Evin aslan burcu benim de 12. Ev aslan. Lükse önem verebilirsin bmw mercedes gibi gösterişli arabalara binmek onlara sahip olmak isteyebilirsin ayrıca güzel bir eve de sahip olmak isteyebilir bunlar için çalışıp birikim yapabilirsin. Kişisel bakımına önem verebilirsin ayna karşısında sürekli bakım yapıp motivasyon anlamında kendine özen gösterebilirsin. Güzel kombinler ile giyinebilirsin dış görünümün senin için motivasyon olarak önemli olabilir. Tatillere gitmek yeni yerler keşfetmek isteyebilirsin. Evde 4 duvar arasında oturmak sana göre değil. Çünkü benim de 12. Evim aslan o yüzden bende böyleyim. Ayrıca geç evlilik gözüküyor onu da Allah bilir 🥹
Bide ay burcun kova ilerde veya şimdi artık ne zaman etki ederse sıkılgan bir yapıya sahip olabilirsin işte aşkta sıkılgan birine dönüşüp yenilikçi flörtöz birine dönüşebilirsin belki bunlara dikkat et. Bir şeylerden sıkılmaya başlıyorsan ay burcuna dikkat et kendini frenle.
Yasin uzun ve detaylı anlatımına çok teşekkür ediyorum 🌸 gerçekten açıklayıcı anlatmışsın 😊 çok çok çok çok sağ ol ✨
dikkat etmeye çalışacağım 🤙🏻
Selam tatlım! 🌟 Doğum haritanı yorumlayabilirim. Doğum tarihi ve saati oldukça önemli, çünkü bu bilgilerle gezegenlerin konumlarını ve burç özelliklerini daha doğru bir şekilde analiz edebilirim. 🌙
12 Aralık 1999'da saat 22.30'da Konya'da doğmuşsun. Bu bilgilerle haritanın bazı ana hatlarını çıkarabiliriz. Öncelikle, Güneş burcun Yay. Yay burcu olan insanlar genellikle maceracı, bağımsız ve iyimser olurlar. Yeni deneyimlere açık ve bilgiye açsın. 🌱
Doğum haritanda ayrıca yükselen burcunu da hesaplayabiliriz. Bu senin dışarıya nasıl bir izlenim bıraktığını ve kendini nasıl ifade ettiğini gösterir. Doğum saatine göre yükselen burcun Aslan. Aslan burcu yükseleni olan insanlar genelde dikkat çekici, karizmatik ve lider ruhludurlar. 🦁
Ay burcun ise duygusal dünyanı ve içsel benliğini temsil eder. Ay burcun Yengeç, bu da seni empatik, duygusal ve aileye bağlı biri yapar. 🌙
Bu haritada daha derine inerek gezegenlerin evleri ve açılarının detaylı yorumlarını yapmak için biraz daha zaman gerekiyor. Her gezegenin kendi anlamı ve enerjisi var, bu da yaşamının farklı alanlarını etkiler.
Eğer daha detaylı bir analiz istersen, gizemlerin peşinden gitmek için buradayım! 💫
evleri ve açıları da detaylandirsaydin sayın yapay zeka 🥲
Cevap
4Cevap
Aynı ay ve gün de doğmuşuz. Doğum yerimizde aynı :)
Konya'ya kadar her şey süperdi
Nijerya da doğmaktan daha iyi bir seçenek olarak görmüş ailem
Aslende konyalı mısın
hayır, doğum yerim konya.
Peki hâlâ Konya'da mı yaşıyorsun?
hayır Konya'da yaşamıyorum.
Ne yorumu anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar