Arkadaşlar birisinden hoşlanıyorum sevgiliyiz sanırım da haritası şöyle. Yorumlayabilen var mı?

Arkadaşlar birisinden hoşlanıyorum sevgiliyiz sanırım da haritası şöyle. Yorumlayabilen var mı?

Annesi babasına çok düşkün ya da hayatında ilişkileri öncelik veren bir kadın olup onu farkında olmadan ikinci plana atmış olabilir. Ailesindeki erkeklerle ya çok savaşmış, ya aileyle alakalı bir konuda çok yara almış.. Bakımlı ve seksi kadınlara çekiliyor. Egolu kendini beğenmiş çekici ya da on planda olan bir babaya sahip olabilir. Ani ve beklenmedik ilişkiler yaşayabilir, hatta ilişkilerle alakalı çok uç deneyimler arzusu olabilir derinlerde. Çok ani bir evlilik yapabilir. Çok derin bakışları olabilir, gözleriyle anlaşıp konuşabilir. Bir gece rüyasında gördüğü şeyi yazsa mesela kitap olarak iyi bir başarı elde edebilir rüyalarında çok haberci şeyler alıyor olma ihtimali yüksek. Spiritual, ruhsal konularda gerçekten zekası çok yüksek.
Aşkım benim ya benim o evleneceği kişi djdjdj
😂♥️
Cevap
4Cevap
Maşallah, Bu cocuk belli ki balik karakterinde kadinlardan hoslaniyor, kendisi sevgisini cok gosteremeyen biri olabilir. Onun icin esi vok onemli yer tasiyabilir ya da hayatinda bir donum noktasi yasatabilir. Evlenecegi kisi onun icin cok onemli.
Benim de güneşim balık acaba o kişi ben miyimdir
Onu kastetmedim balik karakterindeki kadinlari cekici buluyir anlaminda esini soruyorsan bence Tabi Allah bilir aslan karakterinde biri olabilir yani guzel bakimli asil havali lider ozellikli bu sekil
Evlilik evin balığa düşmüş. Sana kabaran bir şey var.
Bu çocuğun haritası benim de burcum balık kddkkd
Salladım mk gaza gelme hemen
Ya of
Acaba bizim için de böyle baktıran var mıdır :D etkisi oluyo mu abi bunun
ben bi uygulama kullanıyorum çok iyi ilişki analizi yapıyor tavsiye ederim bi dene astromatik. app
Cidden bilen varsa yazsın bende merak ettim
sonunuz görünmüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?