Bu yay burcu erkeklerindeki zeka geriliğine nasıl bir çözüm üretilebilir?

amcam 4000 tl ye uygun telefon alıcam diye dolandırılıyor a101 in sitesini kopyalamışlar facebook reklamlarından tıklayıp girmiş gururundan bana da söylemiyor 😂. işlem başarısız diye 2 kere çekim yapılmış 8000 lira girmiş. 😂 ben istesem vermez cimri 😂 a101 müşteri hizmetlerini arayıp sizin sitenizi kopyalamışlar niye ilgilenmiyosunuz diye şikayet edip sorumluyu kendi ahmaklığında değil de onlarda arıyor 😂 müşteri temsilcisinin konuşmalarını duyuyorum sadece a101. com. tr den alışveriş yapabilirsiniz lütfen baska yerden yapmayın diyor. bu hala sorumlu tutmaya çalışıyor acele sabırsız ve heyecanlı konuşmalarıyla 😂 bu ateş elementlerinden heralde bi tek koçlar mantıklı çıkıyor gerisinde akıl namına bir şey yok sanırım. hepsi aceleci mantıksız patavatsız heyecanlı ne ararsan var. aslanlar bunlardan bi tık mantıklılar ama onlarda da var acelecilik düşünmeden hareket etme olayı. Bir insanda su elementi olmadı mı sezgisel anlamında böyle slk olabiliyor demek ki. Bir balık burcu olarak kınıyorum yayları 😂

Bu yay burcu erkeklerindeki zeka geriliğine nasıl bir çözüm üretilebilir?