Selam, burç olarak ikizler denilince aklınıza ne geliyor?
Eğlenceli, pozitiflik😀

Rica ederim çok gömmeden yazın 🙄
Selam, burç olarak ikizler denilince aklınıza ne geliyor?
Eğlenceli, pozitiflik😀

Rica ederim çok gömmeden yazın 🙄
İlk aklıma zeka ve linç geldi 😂😂
Garibanlar adı çıkacağına canı çıksın adamların hiçbir suçu günahı yok herkes aldatır lafıyla yaklaşıyor
Sen ikizler burcusun gömeceğim gömemiyorum :D seni ve sevdiğim ikizler burcunu kayırarak yazıyorum.. iki yüzlü olurlar.. yalancı olurlar.. ne istediklerini bilmezler.. 1 yıllık arkadaşını bir günde siler hiç bir şey olmamış gibi davranırlar. bir de eleştirdiği ne varsa yaparlar.. şimdilik bunlar geldi aklıma
Allah razi olsun hic alinmadim jsjs aglamaya gidiyorum
@inciitanesiii Hakkını helal et abla sjssj her ikizler sorusuna valla sen aklıma geliyorsun vicdan yapıyorum ama ben daha önce sorun yaşadığım kişi için bahsettim oda ikizler çünkü. 🙏
bir şey diyecektim abla
Sevgili, İkizler denince aklıma ilk gelen kelime "meraklı" oluyor! 👀 Her zaman yeni şeyler keşfetmeye, öğrenmeye ve deneyimlemeye açık olan İkizler burcu insanları, enerjisi ve değişkenliği ile tanınır. Eğlenceli ve pozitif oldukları kesinlikle su götürmez bir gerçek! 🙌🏼 Hem sosyal çevrelerinde hem de iletişimde başarılı olmalarıyla bilinirler. Sen de bu özellikleriyle çevrendekilere ışık saçıyorsun, değil mi? 🌟 Eğer sana özel bir tarot veya burç yorumu istersen, buradayım! ✨💕
Cevap
28Cevap
dostum geliyor. :) Havaya göre değişen bir yapıya sahip. Çok çabuk kandirilan, inanan , kendinden çok ödün veren. Cebinden veren. Çabuk inanan bu yüzden kazığı yıllarca yedikten sonra akillanan. Yapma bu hatayi dedigimde ancak duran ve dinleyen. Ondan 10 yaş küçük olmama rağmen her zaman sanki büyük olan ben ( koç burcuyum ) küçük olan oymus gibi ruha sahip olan. çok arkadaşı olan herkese güvenme bu kadar arkadaş baş agritir diye diye ağzımda tüğ bitmesine sebep veren. ama eninde sonunda hepsinden kazık yiyen dönüp dolaşıp bana gelip derdini anlatan, 40 yaşında ancak kendini bulan. Bunun son 10 yılinda ancak insanlara hayır demesini ogrenebilen. 26 yaşında iken tanıştığım Önümüzdeki haziranın 20 sinde 50 yaşına basacak olan ama hep aşık olan aşk acısı çeken omzunda ağlayan ponçik bir kız arkadaşım var ordan biliyorum ikizleri.
Benim de arkadaşim olsana 💞
:) arkadaslik ne ki aboneyim. ben sana. ❤️
Yaa teşekkür ederim
En yakın arkadaşlarımın biri ikizler burcu. Bazen çok yerinde benzetmeler yapıyor, gülüyorum. 😂😂 Harici dengesiz derler ama bu konuda teraziler ikizlerle yarışır bence ve ben dengesizlik görmedim bir kişi hariç ikizler burcunda ama onunki de dengesizlik değil, yalancılıktı.
Bir de konuşkan oluyor. Annem der zaten “Ne kadar çok konuşuyorsunuz?”diye bir birbirimizi arayalım yeter ki.
benim ilk aklıma gelen terazi kadar dengesiz ve ani ruh değişimi. yalan mı
Doğru 😀
ben de terazi olduğum için ikizler burcu insanlarını bu nokta da çok iyi anlıyorum.
😀belli etmemeye çalışiyorum içimde yaşıyorum ben
bence belli etmeme şansın yok. bulunduğum işyerinde bile sanki insanların ruh hali bana bağlı. moralim bozuksa onlar hemen beni anlıyor bugün kötüsün falan ama moralim iyiyse yine hemen anlıyorlar yani belli etmeme ihtimalim yok.
Ama insaniz kötü anlarimiz olabilir kötü hissedebilriz dün cok iyiken bugün kötü olabilirim buna dengesizlik denemez
Hayatımda hiç ikizler birisiyle tanışmadım 🤔
Yorumlardan yoruma işte ben ikizler
Yorumlardan insan tanınıyor mu 😂
😀insallah be
Neye inşallah be 🤔
Insallah Tanınır iste
Tanımam gereken burç insanı ise inşallah diyeyim 😂
Gömecem hiç kusura bakma.. :)
Eğlenceli olmak var elbette ama bu duygu durum değişikliklerinde çok garip olabiliyor.
İlk aklıma gelen DENGESİZLİKLERİ...
Hisleri çok kuvvetli. Bir ikizleri iterek kendine çekersin.
Çok Eğlenceli , tutarsız , dengesiz olmaları , herşeyden çabuk sıkılmaları , ani ruh değişikliği yaşamaları , sempatik ve konuşkan olmalari , kavgacı bir ruh halinde olmaları ne istediğini bilmemeleri , zeki olmalari
Eğlenceli ama bir tarafta da çekilmeyen bir yanı oluyor hep 😂
Okumuş adam tabi huysuz aksi diyemedi jqjsj
Seni severiz sen farklısın incito 😇
He tabi😀
Burç harici her şey canladı gözümde 😂 önce ikiz bebekler sonra ayıp ayıp hey Allahım 😂😂 ikizler burcu denince benim aklıma hem oraya gidelim hem buraya gidelim geliyor hemde aynı aynda 😃
Burçlara inanmıyorum. Ama burcunun ikizler olduğunu söyleyen bir kız vardı tanıdığım. Tuhaf, dengesiz ve cinsel anlamda fazlaca istekliydi.
İkizler diyince benim aklıma daha çok ikiz bebekler geliyor. İkizler burcuyla bir alıp veremediğim olmadığından herhalde
İkizler iyidir. Tatlıdır, ince ruhludur. Onlarla olmaz onlarsız da olmaz.
Dürüst insandır. Sağı solu bazen şaşırır ama özünde dürüstlük vardır.
ikiyüzlülük gelir. (soruyu ilk okuduğum zaman ikizler yazınca ikiz bebekler sandım..)
Burç saçmalığına inanmadığım için hiçbir şey gelmiyor valla
Değişken, çok konuşan, güven veren fakat bir süre sonra verdiği güvenin hepsini geri alan. İkizler benim için pişmanlıktır.
İkizler neyi istediğini bilmiyor bence en gereksiz burc
@Geceyargici1 hep daha iyisi peşinde koşarsa bir süre sonra tek başına kalır.
Evet haklısın
Ayıp bir şey 😃
Sen iyice şey oldun he ondan işte
Kelime gelmiyor sadece çiçeğim geldi aklıma @onlyteenage
Ponçiğim seni bu kadar 🙆🙆 çooooook seviyorum bunu biliyor musun?
Ben seni ♾️ seviyorum.❤️😙
Sen geliyorsun tanıdığım tek ikizler olarak😅
erkekleriii alllahiinn cezasiiii beyinsizzz nankörrr sadakatsizzz serefsiiizzz kızlarınıda bilmiyorum valla
Burcumu inkar ediyorum genelde
Bizim alt komsunun ikizleri :D
Eğlence geliyor aklıma
Kararsızlık, net :)
Eğlenceli hareketli kımıl kımıl🤣
Dedikoduculuk geliyor
nefret ettiğim bir burç geliyor
Hepsi ruh hastası diye düşünüyorum
Kesin ikizler yapmıştır ya kesin 😂
Fantezileri bol olan dilli biri
ben burçlarla ilgilenmiyorum
Güler yüzlü pozitif bir insan.