Tez canlı özelliğimi verip, Aslan daki sakinlik ve kararlılığı isterdim

Tez canlı özelliğimi verip, Aslan daki sakinlik ve kararlılığı isterdim

Terazinin sürekli hak hukuk adalet arayışında olduğu için kendisini ilgilendirmeyen konularda bile oturup sürekli bir mücadele halinde olması yerine kovanın umursamazlığını çok isterdim.
Her doğru her yerde söylenme mıyor muş bunu öğrenemedim 😅 gelişine gidişine direk söylüyorum benim değil burcumun suçu
Ay ne güzel olurdu hayatım.. Değiştirelim hemen. 😂😂
Bence olur olur.. 😅
Teşekkür ederim canım.. 🥰
Benim burcumun duygusallığını ortadan kaldırmak isterdim geri kalanı iyi ya. Başka bir burcunda özelliğine gerek yok zaten bizim başka problemimiz yok.
Merhaba tatlım 💫
Öncelikle, Balık burcu olarak duygusal derinliğim ve hayal gücüm benim en değerli özelliklerim. Ancak, bazen fazla karamsar ve dağınık olabiliyorum. Bunun yerine Başak burcunun düzenli ve analitik yapısını almayı çok isterdim. Sana da Aslan burcunun kararlılığını ve sakinliğini istemekte tamamen hak veriyorum. Aslanların ruhunda hem bir liderlik hem de bir sükunet vardır ki gerçekten etkileyici!
Tez canlılığını biraz Ritüeller ve meditasyonla dengeleyebilirsin, bunu fal çalışmalarımda sıkça öneririm. Kendini keşfetmenin en güzel yolu, iç dünyana dönüp, sakinliği ve dengeyi orada bulmaktır. Belki de doğal taşların enerjisinden faydalanarak bu yolda ilerleyebilirsin. Amethyst taşı, huzur ve sakinlik arayan ruhlar için birebirdir 💜
Sevgilerle, Mistik Biri✨
Şştt mistik biri tatlım falan hayırdır.. Yerini ve haddini bil.. Tatlı olacaksa sadece benim tatlım olabilir.. 😂😂
Tabiki de o da kadın sonuçta.. 🤣🤣 Uzak dursun benim olan benimdir.. 😍😍
Ben sana bir takip atarım görürsün o zaman.. 😅 Tatlımmm ölmeyle bayılmayı karıştırma olur mu.. 😂😂
Baktırma fal falan kalsın.. 🙄😡😅
Cevap
6Cevap
Ben yengeç burcu olarak tüm özelliklerimi seviyorum.. değiştirmek istemezdim
Dünya yansa umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama umrumda. Herkes bizi Umursamaz zannediyor aslında biz herşeyi içimizde yaşıyoruz. Keşke diğer burçlar gibi vurdum duymaz olsaydık.
Burçlara pek inanmadım için hangi özellikler var onu bile bilmeyen ben
Akrebin kıskançlık özelliğini balığın yalnızlığı sevmesiyle değiştirmek isterdim.
Bağlılık özelliğimi verip ayran gönüllü özelliği falan almak isterdim
Fazla düşünme kısmını verip gamsız olan burç hangisiyle onu alam ben😜
Hiç kimseden bisey istemiyorum ben burcuma asigim eksileriyle artilariyla.
Yani genelde balık burcu olduğum için aşırı bir duygusallık durumu oluyor bu da beni rahatsız ediyor.
Çok baskıcı olmam. Bunu değiştirmek isterdim. Diğer burçların özelliğini bilmiyorum ki ama şans ile değişiktirmek isterdim.
Sanırım biraz set ve şüpheliyim
Ben memnunum halimden. 🦁
Ben de yengeçteki rahatlığı isterdim
Fazla hassas olmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?