Güncellemeler
+1 yıl
Kazananı söyleyeceğim bizzat yaşadım
Güncellemeler
+1 yıl
Bir oğlak olarak ben kazandı. Kızlar yani koç tek dünya tek olmuyor Muş sizin savunmasızlığınız duygusallığınız 😅
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oğlağın inadiyla yarışmaya kalkmayın sadece hayal olarak kalır.
Ama yer yüzünde bir düşmanım olacaksa kesinlikle oğlak ve boğa burcu olmasını isterim.
Çok mert ve netler.
Düşündüğü ve fikri olduğu konu ne olursa olsun, direk söyler.
oğlak burcu kadını rakipsizdir reklamı yapılmaz bilen bilir mercedes gibidir
En güzel özet
Gelde tofaşa anlat
oğlak kadınlarının yaydığı aura mı dersin enerji mi dersin çok farklı birisiyle biraz flört etmiştim diğer kadınlardan almadığım çok farklı bir his vermişti. Gerçek dişiler onlar işte bana sorarsan
Odun derler ketum derler ama bilmezler ki dikenli bi gül açabilene çiçek açabilene aura ve dişi
Siz tanıdığınız kadını bu denli detay ile dikkat ederek tanımışsınız ve hatırlıyorsunuz işte en önemli şe detaylar fark etmek keşfetmek
Kütük gibi olmamak
evet kesinlikle öyle soğuklar ama açıldıkça aslında benzersiz bir güzellik ortaya çıkıyor. Hem de samimiyetlerini kazanınca özellikle işte bu diyorsun. Lakin çok plancı olduklarından yoksa karar vermede çok eleyip dokuduklarından mı bilmiyorum, beklemeye alıyorlar gibi her şeye rağmen. He bir de hiç göstermeseler de aşırı erkek düşkünüler :d
evet lakin kendisiyle durumu hiç ilerletme imkanım olmadı, sanırım friendzone'a koyuldum
Aşırı erkek düşkünlüğü değil bence kendini çok sevdiği için ilgiyi seviyor diyebiliriz erkek düşkünlüğü karakter meselesi Ve bir çok duruma yol açıyor
Oğlak burcu sadık‘tır severse sevilirse mantık ile hareket eder
Plancı evet ama hesaplayıcısı maalesef bu bizim karakterimiz mesela sosyal medya en ufak örnek veriyorum safız gibi herkesin durumunu fotoğrafını beğenmem Ama vardır her fotoğrafın altında beğendi yazısı
Yani karşılıklıdır hesaplayıcıdır
Ona değer verene değer verir
Tıpkı bir ufacık fotoğraf beğenisi gibi
O ne demek yedek mi yani
Biraz karışık oldu ama anladığınızı düşünüyorum😌
evet basitçe yedek hiçbir şey olmazsa bunu denerim hesabına kondum
evet kendisine olan düşkünlüğü zaten ayrı bir seviye
mesaj atma konusunda sıkıntılı biraz hep benim ilk yazmam gerekiyor nedense
evet anladım, oğlak burcunu tanımak gerçekten çok zevkli ama herkes'e göre değil sabırlı olmak lazım
Her Burcu’nun farklı bir özelliği vardır ama kendini yetiştirmiş bakış acısını değiştirmiş cahil olmayan burç insanları diğerlerine nazaran biraz farklı olur size denk gelen kişi biraz da cahiliye adilsiz birisiymiş
aslında cahil değil yaptığımız sohbetleri diğer kızlarla hayatta yapamazdım yaşına göre gelişmiş bir görüşü var ama işte bilmiyorum bir şeyler garip burdan çok anlatmıyım özel olur
Benim cahil dediğim kısımlar
Yedeğe atmak mesela veya hep karşı taraftan adım beklemek yani bencillik
bencillik de bana göre cahillik
Mesela aslan Burcu’nu sevmem oğlak burcu da bazen onun gibi davranır egoist
evet benim içimde de bir kuruntu var acaba biraz zaman geçince akıllanır mı o konuda diye bilemedim
Yani aşkta sevmem arkadaşlıkta değil
Ben her gün bir şey üzerine düşünüyorum mesela yaptığım ufak bir hareket bir konuşma bir cümle bir sözcük
Nerede hata yaptım nerede düzeltebilirim kendimi en iyi nasıl iyileştirebilirim nasıl geliştirebilirim aslında temel sorunumuz bu bütün insanların kafalarını yastiga koyduğunda birazcık kendilerine eleştiriler yaklaşsalar Belki de pek sorun kalmayacak
Geliştirmemiz gereken en büyük duygulardan biri de adalet duygusu
Nefise yenik düşmeden
evet o kesinlikle doğru
Ben bu hayatta kendimi emanet gibi hissediyorum Ki doğru da hissediyormuşum
Beni gerçekten anlayan ilahi Rabbimiz
Kulları en azından etrafımdaki kulları diğer kulunu anlamayacak kadar az
evet bizimde aramızda hiç egoistlik yoktu hep tatlış bencillik vardı bilinçli yapıyorduk onu da
Anladım
en güçsüzü benim gibi 29 şubatta doğanların burcu, en güçlüsü 29 subatta doğmayanların burçları ^^
😂😂
Koç tek siz hepiniz
Koç burcu
Koç tabiki
Bir koç olarak asla duygusal değilim bencillim kimse yenemedi beni her gittiğim yerde lider oldum 😀😀
Ya bir zayıf noktaları var ben bunu 3 koç hatta dört koç tanıyarak söylüyorum
İnsandan insana değişir tabii ki karakter ve yetiştirilme tarzı meselesi
Lâkin oğlak Burcu’nun soğukkanlılığı olaylar karşısında
Ben çok açık sözlüyüm ve insan kaybetmek ten korkmam. Eğer sen ortamda kazandın saydıysan 🙃🙃🙃KOÇ un önemsememesi yüzünden olmuştur koç bencil bağlanmaz umursamaz. Kalabalık sevmez insanların takdiri umrunda değil aşırı özgür bir burc. Kendi için yaşar başkası umrunda değildir😀😀
Sen şu an benimle tartışıyorsun şaka mu 😂😂
Benim karşımdaki böyle değil bacım sen böylesindır ama hak eden kazanır benim işte her zaman böyledir kimseye haksızlık etmem kaşınıyorsa da hakkını alır