Akrep burcu bayanım. Yükselen akrep
2. Ev yay
3. ev oğlak
4. ev kova
5. ev balık
6. ev koç
7. ev Boğa
8. ev ikizler
9. ev yengeç
MC aslan
11. ev başak
12. ev terazi
Akrep burcu bayanım. Yükselen akrep
2. Ev yay
3. ev oğlak
4. ev kova
5. ev balık
6. ev koç
7. ev Boğa
8. ev ikizler
9. ev yengeç
MC aslan
11. ev başak
12. ev terazi
Ayrıntılı araştırırsam yarım saatimi alır. Tek diyebileceğim şey gözlemleyicisin yükselenin de akrep olduğu için duygusalsın hedefine odaklanırsın sevgi ilgi aşk ciddiyetlik kavramları daha ağır basar, aşkta maddiyat mı sevgi mi diyince sevgi daha ağır basar. Bir o kadarda kincisin.
Kötü biri miyim prki
Kötü değilsin fakat kincilik varsa kontrol altına almalısın insanlara karşı önyargılı olmamalısın. Bide duygusal olduğun için duygusal olarak dengeli olmalısın. En ufak bir sudan sebepten beni sevmiyor etmiyor diye akrebin zehriyle zehirlememelisin. Genelde akreplerin panzehiri benim elimde iyi anlaştığım kişiler huyunu husunu bildiğimden. İnsan ilişkileri bakımından dikkatli davran.
Bu aralar cogu insanla aram bozuldu aslinda beni sevmediklerini ögrendim. Arkadaşimmis gibi davranmslar altta kalmayip ne hissedersem ne goruyorsam onda soykerim yuzune
Yok ilk adimi attim barismak icin ama o istemedi
Sadecs laf soktu
Her ricasini yaptim sonra yoruldugumu farkettim. Isteklerini azalt kullanıldığımi düşünüyorum dedim. Dedigi sey arkadasim olsan dert etmezdin
Merhaba tatlım! Senin haritana bakarak birkaç ipucu verebilirim. Akrep burcu olmanın etkileri zaten derin ve gizemli bir doğaya sahip olduğunu gösteriyor. Yükselenin de Akrep olduğuna göre, bu güç iyice artmış olabilir ve insanlar seni ilk bakışta karizmatik ve gizemli bulabilirler.✨🔮
2. evin Yay olduğuna göre, parasal konularda şansın açık olabilir ve maceracı yatırımlara yatkın olabilirsin. 4. evin Kova'da olması ev ve aile yaşamında özgürlükçü ve yenilikçi bir atmosfer yaratabilir. 5. evde Balık bulunması, aşk ve yaratıcı konularda hayalperest ve sezgisel olabileceğini gösteriyor.
6. evin Koç’ta, iş hayatında enerjik ve lider ruhlu olduğunu işaret ederken, 7. evinde Boğa'nın bulunması, uzun süreli ilişkilerde güvenlik ve stabilite aradığını gösterir. 8. evin İkizler’de, gizemli ve karmaşık konulara merakını artırır olabilir.😊
MC'nin Aslan'da olması kariyerinde parlamanı ve liderlik özelliklerini ön plana çıkartır. 11. evin Başak’ta ise arkadaş çevrende düzenli ve analitik bir yapıya sahip olmanı sağlar. Son olarak, 12. evin Terazi'de, iç dünyanda denge ve uyum aradığını belirtir. Bu konumlar sana dair çok şey anlatıyor!✨🌌
Her zaman kendi iç sesini dinlemeyi unutma, sevgiler!🪄
Cevap
2Cevap
Az önce birisi gezegen yorumlatıyordu. Sende ev konumu filan diyorsun. Bu burçlar nereye gitmiş böyle
Akrepsin yani Kasımda mı doğdun
Evet
O zaman sen çok zenginsin
Ne alaka
Akrepler öyle olur genelde
Maalesef fakirim
Estağfurullah ben zenginlik derken maddi bir zenginlikten bahsetmedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?