Boğadan baslayayim. Bunlar ilgi veriyo. Aç köpekler her konuda. Yatakta da yemekte de. Çok konusmuyolar. Genelde yakışıklı oluyolar yardimseverler ama feci boynuzluyolar.
Aslan kendini beğenmiş zaten. 2 pohpohla kalbi gidio. Yakışıklı olanları bile itici bence.
Kovadan uzak durun harem kurmus takiliyo bunlar.
Balık cok duygusal. Serseri giib görünüyor ama miymiyin tekiler genelde.
Akrep sapigin teki. Yatak olayları ariyosaniz boğa koç akreo üçlüsü iyidir yani. Bence en iyisi boğa ama yan etkileri de çok fazla maalesef.
Koç sapık ama yatakta çok iyi değiller. Bildiğin öküz. Boynuz da geçiriyolar sıkılınca. Eğlenme peşindeler genelde bi o kızla başka gün badka kızla falan.
Yengeçler çok miymiy. Saftirikler. Saf erkek ariyosaniz tercihiniz bunlar olsun
Oğlak buz gibi duruşu var. Ağır abi modunda oluyolar. İnsan biraz sıcakkanlı olur yani. Fena degiller yinede yakışıklı oluyo genelde bunlar
İkizler çok abaza görünüyo ama icraatleri yok malum işte.. Eğlenmeyi aşırı seviyorlar. Tipsiz olsalar da cekici maalesef
Aslan kendini beğenmiş zaten. 2 pohpohla kalbi gidio. Yakışıklı olanları bile itici bence.
Balık cok duygusal. Serseri giib görünüyor ama miymiyin tekiler genelde.
Akrep sapigin teki. Yatak olayları ariyosaniz boğa koç akreo üçlüsü iyidir yani. Bence en iyisi boğa ama yan etkileri de çok fazla maalesef.
Koç sapık ama yatakta çok iyi değiller. Bildiğin öküz. Boynuz da geçiriyolar sıkılınca. Eğlenme peşindeler genelde bi o kızla başka gün badka kızla falan.
Yengeçler çok miymiy. Saftirikler. Saf erkek ariyosaniz tercihiniz bunlar olsun
Oğlak buz gibi duruşu var. Ağır abi modunda oluyolar. İnsan biraz sıcakkanlı olur yani. Fena degiller yinede yakışıklı oluyo genelde bunlar
İkizler çok abaza görünüyo ama icraatleri yok malum işte.. Eğlenmeyi aşırı seviyorlar. Tipsiz olsalar da cekici maalesef
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Burca göre belirlenmez
Aç köpekler her konuda. HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHA BUNDNA SONRASINI OKUYAMADIM SJSBWBWWBWHWHWS
Askim darildim ama niye oyle diyorsum🙄😂
Erkeklerin çoğu burcu kötü zaten ya. Erkek için bunlar
He iyi ozmn shsbhs. En iyi erkek burcunu bilmeyen erkke knk
Makaradan yapıyorsun bence 😂 burçlara göre değerlendirmiyorsundur umarım
Burç uyumuna bağlı ben akrep olduğum için oğlak severim bence candır
Oğlağım. Agzini topla bize fena degiller diyemezsin. En fenalar diyeceksin her anlamda
@7densonra en bok narsistsiniz
@ShrekinS2 cok tam bilmiyorum naraistlik ne 😂
Ben burcumu bilmiyorum acaba neyim. Kimliğe göre başak ama ailem tam doğum zamanını hatırlamıyor
Oglagim. agir abi duruşum evet ama sogukanli değilimdir. Yakışıklılık kişiye göre değişir tabi. Ama çok istekli olduğum kesin.
Hepsini denedin mi gerçekten
Kralın yorumunun verdiği etki
Ben koç seviyorum özelliklerini taşıyorsa eğer
Tabi ki biz akrepler😏
vallahi bilmiyorum tam ama bence boğa ile yengeç
@sugarrirem yengecim ve yatakta harikaym
@4lıcano işte iyi biliyorum yengeçiii hem ben hemde sevvgilim yengeç haha
Miss
@4lıcano ayn hhahha
@4lıcano lan olum yengeçim yatakta iyiyim ne ya 😂 biz şanı koruyalım diyoruz adam ne yorum atıyor 😂😂😂😂
erkekler genel olarak iyi değil :D
Oğlak candır gerisi heyecandır
Boğa erkegiyim dümdüz ediyorum yatakta
Boğa en iyisi