"Hiçbir burçtan fayda gelmez erkek olması yeterlidir" yorumları yapanlar ile " X burcu erkeği şöyle yaağ" diyen kızların IQ ortalaması aynıdır ve görüşülmemesi tavsiye edilir nedenleri şunlardır;
1-) Hiçbir burçtan fayda gelmez diyenler tanıdığı erkeklerden gördüğü muameleyi dünyada geri kalan tüm erkeklerden göreceğini sanarak size muazzam bir ön yargı patlamasıyla yaklaşırlar yani siz iyi erkek de olsanız onunla anlaşabilecek de olsanız kafanız karşınızdaki ile uyuşmaz.
2-) İkinci güruhta pelinsular ise insanlarin kişiliğinin kaça ayrildigini, kişilerin neden bu huylara sahip olabileceğini objektif bir bakış acisiyla psikolojik ve sosyolojik açıdan ele almadan herbokolog kesilirler ve siz daha ağzını acamadan ahkam kesmeye başlarlar. Böyle tipler genelde hayatı anlamamis, baba parası yiyen veya her insanı aynı zanneden insanlardır. Kişiliğin iklime bile göre sekillenebilecegini idrak edememiş beyinlerdir.
Demem o ki kendi hayatinin sorumluluğunu alabilmiş, reddetse de medeni olarak reddeden, her halükarda medeni kalabilen, hayatın gerçeklerini kabullenmiş, erkeğin ve kadının rollerinin farkında olan her kız ile burcu ne olursa olsun görüşebilirsiniz. Öbür türlü yukarıdaki gibi düşünen kızlarla konuşmayın ya da konuşun ve zamanını boşa harcayın.
Terazi erkegiyim ve beni tanıyan çoğu insan terazi burcunun özelliklerini taşıdığımi söylüyor ama burcum beni aciklayacaksa o zaman neden benim ağzım ve kişiliğim var? O halde herkes birbirini burcu üzerinden yargılasın. Memleket 2023 yılına girmiş burç analizleri yapmak yerine geoteknik mühendisi olursanız kendinize ve çevrenize daha iyi fayda sağlarsınız.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün kelimesi çok şey ifade ediyor ve değişir kadınına bağlı dersen oğlaklar oluyor babacan burçlar başaklarda temiz kalplidir ama çapkındır ilerde değişebilir yengeçde iyi kalpli saf çocuksu burç baskın bir kadın kontrolü eline alabilir diğer burçlarda bilmiyorum belki bir aile olursa değişir her burç iyidir ya
00 Yorumla
+1 yılBurç üzerinden ilişkiye anlam yükleyenin aklına sasarim. Milyarlarca insanı 10 tane kadar burçla sınıflandırmak akıl mantık işi değil mesela 10 tane aynı burçtan adamı bi araya getirsen aynı özelliği barındırmazlar. Ama gel gör ki görüs kısmında tek birisiyle tüm o burçtaki adama atıp tutmuş..
00 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre iki insan birbirini seviyorsa burcun çok da önemi yok çünkü sevgi gerçekten her engeli aşan bir şey her zorluğa katlanan bir şey, tüm güzellikleri içinde barındıran bir şey bana göre
Yine de burçla ilgili birkaç bir şey söylemem gerekirse. Birisi görüşünde düzgün kelimesinden ne beklediğine göre değişir demiş buna kesinlikle katılıyorum. Sen düzgün derken neyi kastediyorsun mesela kimisi cimri olmasın bonkör olsun der kimisi romantik olsun der kimisi arkadaşça bir ilişki olsun der kimisi sadelik ister kimse tutku şehvet ister ilişkisinde. Sen hangisini istiyorsun mesela
Yine görüşlerinde birkaç kişi daha söylemiş oğlak ve aslan erkeği ideal sevgili burcu diye düşünüyorum00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYengeç burcu
12 Yorumla
Oğlak+1 yılHahaha yengeç en olmayacak olan😁😁
u +1 yılDesene yalnız kaldık yine :D :(
Anacim ne yazayım bilemedim ki 🤭 yengeç çok ideal bir ev erkegidir. Ama erkeğin o. ospusu da en iyi yengecten çıkar. Ancak evinde hissettirirsen olur. Oğlak erkeği inanılmaz güzel bir erkektir. Evine ailesine adar kendini ama çok baskın bir karakterdir ve surekli kendi düşüncelerini dikte etmeye çalışır. Aslan erkeği çok sahiplenicidir ama çok işte. Benim favorim kendim gibi terazi erkeği. İki cambaz bir ipte güzel oynuyoruz 🤭
28 Yorumla
Oğlak+1 yılErkeğin bacım da en iyi yengecten çıkar sözünü cerceveletebilir miyiz ben yengeç erkosuyla flört ederken içimden şey demiştim demek ki erkeğin de bacım oluyomus o aklıma geldi😂💅
Oğlak+1 yılLan site o. spu kelimesini çevirmiş bacım diye hdhdhdhdh
Oğlak+1 yılHahah iyi demişsiniz, duygusal burç deniyo ama karşısındakinin duygu durumunu ve ruh sagligini bozuyo tam deccaller hahahaha bu arada sizin burcunuz neydi merak ettim 🙌🙌💞
Oğlak+1 yılAyy çok pardon dikkat etmemişim😂
+1 yılBurç uyumuna bağlı. Ben yengeç burcuyum. Akreple uyumlu derler ama akrep erkekleri çok cinsellik düşkünü. Çok iyi köşe kapmaca oynarım kendileriyle sevgili olursam. Bu yönü beni zorluyor. Benim istediğini vermemem de onları zorlar. Harici olarak çok severim. Bak, arkadaş olarak hayli severim.
Balıkla daha uyumlu oluyoruz bence. Çünkü akrep gibi seks düşkünü değiller. Daha olabilir bir ilişki bana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten astroloji bilen birisi olarak söyleyebilirim ki bir kişinin doğruluğu kişiden kişiye değişir dolayısıyla her bir burcun herkeste yarattığı etki farklı olacaktır. Ben Venüs yay ve akrep ile çok iyi anlaşırım derim bu Venüs burcu başkasının gizli düşmanlar ve entrika evine düşebilir. Yani benim ortağım bir başkasının gözünde sinsi ve kötü kalpli biri çıkabilir. Ya da tam tersi.
20 Yorumla
+1 yılAkıl sahibi insanlar için yengeç burcunu tavsiye etmem. Bir yengeci sevmek için sizin de deli olmanız gerek. Yoksa çekilmez. Çekiyorum çünkü deliyim.
22 Yorumla
Oğlak+1 yılEvet Oglagim fazla mantıksal düşünüyorum ve yengeç erkosunun dengesizligiyle ve her olayda kendisiyle celismesinden dolayı ben yengecle yapamadım
Terazi+1 yılSiz zaten zıt burçsunuz zıtlar adı üstünde zıt bende koçla zıtım deli ediyorlar beni
+1 yılEtrafımda gördüğüm kadarı ile en ciddi sevdiğine bağlı olup evliliğe giden erkek burçları aslan ve oğlak. Ancak ben bu iki burç erkeğini de tercih etmem. En sevilesi burç yengeç sanırım tüm aksiliklerine rağmen 😁
15 Yorumla
Oğlak+1 yılEvet bunu itiraf etmem gerekiyo yengec erkosundan asla olmaz ama bı sirinlikleri oluyo di mi ya😁😁
Oğlak+1 yılEvet evet çok şirinler kesinlikle, sanırım şeytan tüyleri var 😀 aşağıda yengeç hakkında yaptığın yoruma da katılıyorum bu arada çok doğru yazmışsın ilişkinin başında müq, sonunda dengesiz 😀
Oğlak+1 yılKesinlikle ya çok tatlı geliyorlar ki bunu hiç bı erkeğe kolay kolay demem ama dedirttiriyolar😁 evet maalesef acı tecrubelerim ile deneyimledim diyelim🥺🥺
Yengeç+1 yılYengeç erkosundan neden olmaz ki?
- +1 yıl
Benim nerem şirin çok genel bir yargı burçlar her şey değil
Hiç bir düzgün erkek burçla erkek arayan gelişimini tamamlamamış kızlara yüz vermez. Kafayı değiş ablacım.
215 Yorumla
Oğlak+1 yılİnan burçların çok spesifik özellikleri oluyo ve asla bu durum sekmiyo, burçlarıniza göre hepinizin karaktersizligi bambaşka oluyo
Oğlak+1 yılSana da bol şans ihtiyacın olabilir
Oğlak+1 yılBurcun ne lan onu söyle
Oğlak+1 yılLan bı cumlenden nasi burcunu tahmin ediyim
Oğlak+1 yılMerak ettim merak soruyorum bazılarına te Allah'ım yaxd
Ben kendi burcumu iyi zannederdim en azından erkekler arasında. Hatta burçlardan anlayan arkadaşım da öyle demişti. Bu sitede yengeçlere ana bacı düz gidiyorlar nerdeyse. 😅😅
02 Yorumla
Oğlak+1 yılArkadaşlıkta zaten çok iyisiniz ona laf yok ilişkide ise berbat en azından benden uzak olsun yengecler
Başak diyorum
genel olarak insanların anlayış ve empatiden yoksun olduğunu düşünürsek o yüzden anlaşılması zordur.
samimi, dürüst ve İnce düşünceli olurlar
anlamayı becerebilen için çok iyidir.
20 YorumlaBir Başak erkeği olarak Başak Burcu bence. Tabi ufak tefek şeylere takılmayıp o ilişkiyi kurabilirse 😅
112 Yorumla
Oğlak+1 yılEvet yorumlarda çok başak gördüm burdan başak erkolarina selam olsunn. 😂😂
Oğlak+1 yılAy yok anam sakın başak erkeğine yaklaşma kuşkucular en ayrıntılı şekilde araştırırlar ufacık bir yanlış yapsan ömrü billahi kafana takarlar yalanını yakalasa feristahi gelse ikna edemez
Oğlak+1 yılYa ama ya off toksik olmayan bı erko bile olmaz mı ya hepsi toksik bunların o zaman
Oğlak+1 yılGerçi hepsinin toksik olduğu bildigimiz bı şeydi ama gene de bı umutlanmistim 😂😂
Oğlak+1 yılBenimki toksiklikte sınır aştı başak olmaz kanka sakın ha diyim
Oğlak+1 yılHangisinden olur onu da dersen 🙌🙌
Oğlak+1 yılTek sorun yalan mı cidden başak erkeginin psikolojisi iyi değil hepsi öylemi bilmiyorum ama benimki öyle
Oğlak+1 yılEn ufak ayrıntıyı Bile kafaya takıp zehir ediyor
Oğlak+1 yılSendeki karaktersizliği normalleştiriyorsam oda normaldir.
Burçların karakteri olmaz. İnsanların karakteri vardır. Kişi karaktersiz ise burç ne yapsın ki
20 YorumlaOmurgasina varana kadar yamuk hepsi ne düzgünü😂
11 Yorumla
Oğlak+1 yılOff evet ya ben şu ana kadar beni yormayan bı erko bile görmedim enerji sömürücüler içimi döktümm 😂😂🥰
Terazi herhalde başka burç özelliklerine hakim değilim de evine bağlı, evcimen, romantik, ince düşünceli vs hepsi mevcut daha ne olsun ki?
00 Yorumlahiçbir burcun erkeği yazanlar olmuş :D:D:D kendi kendilerini parmaklayanlar bunlar sanırım
10 Yorumla
+1 yılGenelde aslan burcunun çekimini seviyorum ama istisnalar da oluyor 🙂
10 Yorumla
+1 yılDemek papatya fallalrından sonra burclardan medet ummaya başladınız. Çok güzel böyle devam.
00 Yorumla
+1 yıldeğişir. koç burcu sert erkek sever. terazi kibar, yay güzel kardeşim sever. yani burçtan burça değişir. akrep burcu ve başak burcu oğlak sever mesela.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlara bakıyorum tüm burçlardan çekmişler o yüzden hiçbiri shsh
16 Yorumla
Oğlak+1 yılAyy vallahi öyle ya ben de en hasarsız olanını sorayım dedim amme hizmeti💅💅💞
Cevap sahibi+1 yılyorumları okicam😂👍
Oğlak+1 yılEe şimdi ne düşünüyorsun gene hiçbiri di mi😁😁
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle 😂 shhshs hepsi ayrı dert..
Oğlak+1 yılÖyle vallahixd.. senin burcun neydi
Cevap sahibi+1 yılBalık 😩💅
Gizli Üye(18-24)+1 yılKova erkeği düzgün. Fakat biraz fazla sosyal galiba herkesi tanıyorlar. Herkese kayıyorlar. Terazi diyebilirim.
00 Yorumlakesinlikle yengeç burcu çok duygusal sürekli gelecek hayali kuruyorlar evciller ve sadıklar ama biraz da karakter meselesi
10 Yorumla
+1 yılhicbir erkekten olmaz. Erkekten olmaz bacim.
11 Yorumla
Oğlak+1 yılOyle asko öyle harbi olmuyo erkodan
Tüm burçların erkekleri düzgündür. Biraz kendinizde arayın sorunu?
14 Yorumla
Oğlak+1 yılBoş yapma burcun ne 😂😂
Oğlak+1 yılBurcunu soylee🔫🔫
+1 yılKucağından inmeyeceğin bir erkek mi arıyorsun
02 Yorumla
Oğlak+1 yılMal mısın ya s. g.
İkizler+1 yılBas git lan
+1 yılYengeç erkeği
Hem akılcı hemde evcimendir.23 Yorumla
Oğlak+1 yılYengeç erkosu ilişki başında en müq kişi gibi gelir işte dersin buldum ama zamanla ne kadar manipülatif duygularında samimiyetsiz ve ilişkide dengesiz olduğunu anlarsin su burcu erkosundan olmaz
Aslan+1 yılBana denk gelenler düzgündü. Arkadaşlarımın çoğu eşi Yengeç burcu. Şikayetlerini duymadım
Herkes yazmıs bisiyler, yay errkeği nasil bilen biri yanitlayabilirmi? 😂
00 Yorumla
+1 yılyengeç ve boğa boğa tam bi aile babasıdır kendimden bilirim
00 YorumlaYay, terazi, kova
12 Yorumla
Oğlak+1 yılYa goygoyuna yazmıştım da geri silemiyorum neyse benim tanıdığım 3 oğlak erkosundan çıkarım yapcak olursam egoistler fazla bilmişler narsistlikte var artı soğukluk ve ciddilikte asirilar
+1 yılBoga ama gelişmiş
12 Yorumla
Oğlak+1 yılGelişmiş derken aşk olgun boğa erkosu mu
İkizler+1 yılKendini geliştirmiş yobaz olmayan
Olgun. Çünki toprak grubu yobazlıga meyillidir.
+1 yılBana kalsa başak ve boğa
11 Yorumla
Oğlak+1 yılBoğadan olmaz ama burada 2 kişi başak dedigi için başak erkosuna bı şans verilebilir 💞
+1 yılBoğa alayım ben başak da olur
112 Yorumla
Oğlak+1 yılBogadan imkansizzz başak erkosu reelde 1 kişi tanıdığım için tam bilemicem
Oğlak+1 yılBen hariç kimse boğaları sevmiyo galiba
Başak+1 yıl@nesibesizm iki burcu da bünyemde yaşatan biri olarak adımızı kötüye çalmaktan adli işlemler baslaticam size hanimefendi
Oğlak+1 yılBi de doktormuşsun derhal burayı terk et, bütün kriterlerimi karşılamaya utanmıyor musun sen
Oğlak+1 yılOğlak olarak söylüyorum toprak grubu burclari olarak bizim bizden başka sadık yarimiz yok anladım bunu..
Oğlak+1 yılBen de oğlak olarak katılıyorum askim 😽
Oğlak+1 yıl@_bunaldumyaa askoo sanırım bulduk sanaa 💅💅
Oğlak+1 yılYok sanaldan almayayım 🥲
Oğlak+1 yılEvet sanaldan olmuyo reelden bulanlara da sormak istiyorum reelden oluyo muuuu
Başak+1 yıl@_bunaldumyaa ahahha teveccuhünuz efm.
Oğlak+1 yılYaa sen de mi oglaktin al abi işte burçların gerçek oluşunu ispatliyoruz 💞
Başak+1 yıl@nesibesizm oluyor bacım sanaldan boşuna uğraşma gereksiz vakit kaybı
+1 yılaslan başak kova yay harici
20 Yorumla
+1 yılAkrep Akrep Akrep
04 Yorumla
Oğlak+1 yılSebep
Balık+1 yılCunku ben akrebim
Oğlak+1 yılPuahshahahaha akrepten de olmaz kızlar hahahahahsh
Balık+1 yılNe olmaz be akrepler sokucu olur akrepten sokucu olur sokucu olur akrepten akrep sokar sokar akrep
+1 yılHepsi aynı erkeklerin 😂
02 Yorumla
Oğlak+1 yılAyy di mi ya bunu diyebilmen takdire sayan🙌🙌
Kova+1 yılGörünen köy konum istemez 😁😂
+1 yılHiçbir burcun erkeği.
01 Yorumla
Oğlak+1 yılHahahaha ❤️❤️
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu ucluden güzel olur.
Boğa Oglak Başak.06 Yorumla
Oğlak+1 yılPeki toprak grubu burçlarını yazman... Oldukça manidar
Boğa+1 yılÇok iyi tanıyorum çünkü bende boğayım.
Özellikle bu 3luyunun anotomisini cikartabilecek kadar iyi diyebilirim.
Ama benim bildiklerim öyle kitapta yazan bilgi değil.
Ben yaşayarak öğrendim.
Birebir
Oğlak+1 yılBen de oglagim ve okulda 2 erkek yakın arkadaşım var ve burçları başak ve boğa al işte abi hani burçlar gerçek diildi😂😂 sanırım biz birbirimizle iyi anlaşıyoruz ya misal başak ve boğa kadını tanıdıklarım da var onları de severim
Oğlak+1 yılVe sizden öğreneceğim çok şey var gibi toprak grubu hakkında
Boğa+1 yılBurçlara inanmayanlar kendilerine bahane arayanlar bırak onlar öyle konussun ya he de geç.
Ama şunu da unutma burç sizi bir yere kadar taşır ilerisini sizin yorumlamaniz gerek.
Boğa+1 yılProfilimde de var burçlarla ilgili sorularda da ordan bakabilirsiniz yorumlarima.
Ama şunu unutmamanız gerekir.
burada yazdığımın bir fazlası da var.
Hepsi bu kadar değil.
Soylemediklerimde tecrübe diyelim
Boğa ve akrep gibi geliyo bana hep.
10 YorumlaBurç murç kasmayın zeki olsun yeter
10 YorumlaBurçla alakası yok bence.
00 YorumlaSize kova erkeğini tavsiye ederim
00 YorumlaBurçlarla alakası yok demekten dilimde tüy kalmadı
00 Yorumla
+1 yılBenim burcum yok ama , ikizler olabilir 🤔
00 Yorumla
+1 yılYengeç biraz idare eder diyelim
00 YorumlaBurçlarla karakteri belirleyemeyiz.
00 YorumlaYengeç erkekleri mükemmler
00 YorumlaYengeç olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBurçla düzgünlük olsaydı
00 Yorumla
+1 yılAslan olduğunu herkes bilir, sormaya gerek yok..
01 Yorumla
Oğlak+1 yılEleyelim bakalım aslanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalık erkekleri duygusal sevimli bence
10 Yorumlabakalım kızçeler ne diyecek
02 Yorumla
Oğlak+1 yılBakalımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurç ve Düzgün erkek birbirinden ayrı şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadakatiyle bilinen burç kova
02 Yorumla
İkizler+1 yılYalana gel
Cevap sahibi+1 yıl@Ateshlikıız sen ne alaka? Yorumları kapatmalıyım galiba gerçekten salça olan çok
+1 yılLeğen burcu
11 Yorumla
Oğlak+1 yılEn ii cevap
+1 yılKova
20 YorumlaEssek burcu
01 Yorumla
Oğlak+1 yılDoğru
+1 yılAslan
02 Yorumla
Oğlak+1 yıl👍👍
Aslan+1 yılTabi bennn
+1 yılAslan
05 Yorumla
Oğlak+1 yılYanlış cvp 👎👎
Terazi+1 yılEn doğrusu bu
Terazi+1 yılAslan kadar aileye sevdiğine değer veren tutkulu bulamazsın
Oğlak+1 yılFikrim değişti aslan erkolarina da selam ederim 😂😂
Terazi+1 yılHahah eyv
+1 yılBurçla alakası yok
04 Yorumla
Oğlak+1 yılEvet erkeğin burcu olmaz ne de olsa hepiniz aynisiniz ama yine de belki bı burç diğerlerine oranla daha iyidir diye sordum yoksa erkekten olmazz biliyorum 💅💅🙌
Başak+1 yılBütün erkekler aynı değil. Aynı cümleyi papağan gibi tekrarlamaktan bi kere olsun bıkın
Oğlak+1 yılHayır aynı ✍️✍️
Başak+1 yılPeki.
+1 yılAkrep
10 Yorumla
+1 yılHiçbiri :D
10 YorumlaYengeç…
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği