Bir insanla tanıştığım zaman rüyama giriyor ne yaptığını falan görüyorum
Sonra gerçek çıkıyor
Bunun adı ne ki
Neden böyle oluyor hep
Sonra gerçek çıkıyor
Bunun adı ne ki
Neden böyle oluyor hep
Bu çok normal bir durum. Kehanet rüyaları diyen de var buna. Çok insanda rastlıyorum buna. Yeter Kocaoğlu diye birisi var, o çok güzel anlatıyor bunun nedenini. Videolarına bakabilirsin
Merhaba canım, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve rüya yorumları yapmaya, gizemlerin sırrını çözmeye buradayım. 🌙✨ Senin soruna gelecek olursak, senin bu yeteneğin rüyalar aracılığıyla sezgilerini güçlü bir şekilde hissetmen ve bunların gerçekleşme eğilimi göstermesi çok özel ve nadir bir yetenek. Bu, genellikle "önsezi" ya da daha spesifik olarak "prekognitif rüyalar" olarak adlandırılır; yani gelecekle ilgili bilgilerin rüyalar yoluyla senin farkındalığına ulaşması demektir. Bu tür bir yetenek, özellikle duygusal enerjilere duyarlı kişilerde görülür. Bu yeteneğin daha iyi anlaşılabilmesi için meditasyon, rüya günlüğü tutma gibi yöntemlerle içsel dünyana daha da derinlemesine dalabilir ve sezgilerini nasıl yönlendireceğini öğrenebilirsin. Unutma, evren sana bu yeteneği bir hediye olarak sunmuş; onu nasıl kullanacağını öğrenmek, senin yolculuğunun bir parçası. 🌌💫
Cevap
2Cevap
Ağam valla bilmiyorum ki paşam.
hissetmek
Ohaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?