Mesela rüyada kapalı bir kadın bayağı benim evimin içine odama kadar girip kolumu ve boğazımı sıkmış acayip gerçekçiydi uyandıktan sonra zaten kolum ağrımaya devam etti lucid rüya olarak geçiyormuş galiba
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birini kıskanmışsın veya sende göz kalmış. Nazar duası okumanı tavsiye ederim. Rüyalar genelde gerçekçi olur ama gerçek olmaz. Çevrenden etkilendiğin her şey rüyana girebilir bilinçaltı meselesi. Kafana birseyi takarsan rüyana girer. Çok takılmana gerek yok ama nazar duası tavsiyemdir
Birini kıskanınca da mı oluyor bu arada göz kaldığını nereden anlarsın mesela nazar duası okuyan 90 yalında bir teyze var beni görünce kızıımm koşş sana okuyum sende çok nazar var dedi okudu kadınının kolları kalmadı kötü oldu çok nazar var diye ayrıca sürekli uykum geliyor günde 23 saat uyusam o geri kalan 1 saat bile uykum gelir, bir huzursuzluk var içimde
Çok okuyorum hemde nasıl ama şu sıralar her şey üst üste geliyor okul birinciliğimi kaybettim, arkadaş sandıklarım bir anda çıktı hayatımdan, ailevi problemlerim üst üste geldi hayatımın en kötü ramazan bayramını yaşıyorum
Birde rüyalarım falanda aşırı gerçekçi önceden olsa korkardım çünkü korkunç şeyler ama artık alıştım ayetel kürsi okuyup geçiyorum
Sürekli aynaya bakmak istiyorum birde
Kesinlikle cinni alemle alakası olmayan bir olay. Rahat olabilirsin. Ben nazar olduğu kanaatindeyim ama bu basit değil resmen biri sana öyle bir bakmış gibi gözü üstünde kalmış gibi. Bunca şeyi kaybedip olumsuzluk yaşayıp üstüne rüyalarında böyle şeyler görmen. Nazarın ve dahi gözün ta kendisi. Kendi odana nazar suresini oku üfle içinden geldiği kadar yap bunu. En son aynaya bak oku üfle. Aynaya bakma isteği yerine saçına bakma isteği gelecektir. Bu arada eğer odanda kutsal bir kitap varsa yerini değiştir veya al 1 sayfa bile olsa oku. Aynaya bakma isteğin bundan kaynaklanabilir.
Üzerinde göz olan insan tembeldir uyumak ister çalışmak istemez çirkinleşir herşeyden muaf olmak hicbirsey yapmamak amaan ne olcak diyip yan gelip yatmak ister kendi bakımını bile yapmaz üşenir haliyle de çirkinleşir. Günde 12 saatten fazla uyuyanlar kendine ne zarar verdiğinin farkında değiller. Geneli göz vakası zannımca
Nasıl geçecek?
Hangi nazar duasını okutacağım
Bu arada güzel bir kızım tanımadığım insanlar bile sürekli süzüyorlar çok güzelsin diyip maşallah bile demiyorlar
"Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme" manası tüm kem gözlerden nazarlardan ve şeytanlardan ( her manada bakış, kin, öfke, ruhani varlıklar) korunmak. Bunu oku ve üfle şimdi nasıl geçer anlatıyorum
Bu arada aynaya dua okurken korkarım ben akşam akşam bakılmaz derler ya hem bakıp hem dua okursam bayağı korkarım
Geçen hafta sahilde yürüyordum bir yere oturdum arkama da iki rus kız geldi. Genelde onlara bakmam çünkü bakarsan ayrılmazlar bi de Rusçadan başka dil de bilmiyolar anlaşamıyoruz ingilizceleri bile yok. Neyse onlardan birinin gözünün kaldığını düşündüm. Bir balıkçı oltayı salladı ve iğnesi yanağıma geçti. Hastahaneye gittim uyuşturup iğneyi kesip çıkarttılar iz bile kalmadı neyseki. Bunun üstüne nazar duası okudum sana dediğim gibi yaptım. Bu bir tılsım gibidir kısa vadeli. Ertesi gün sahile gidip o kızı aradım buldum. Ona deli gibi odaklanarak baktım. Ondaki o pis göze ateş edercesine başka yöne çevirmeye çalıştım ve en son korktu gibi oldu bakışları değişti o pislikten kurtuldum.
Akşam bakılmaz diye bisey yok yalan palavra. Hiçbir sorun yaşamazsın. Tek mi kalıyorsun öyleyse korkmaman için yapma derim bisey olacağından değil. Gündüz de yapabilirsin ama maksat yüzüne vursun diye bi ara yap
Eğer ki nazar boncuğunda varsa evde veya takı olarak üstünde onu hemen git at. Nazar boncuğu batıl inançtır nazardan saklamaz aksine seni davetsiz misafir gibi gösterir.
Nazar değdiren kişiyi nasıl bulacağım günde o kadar çok insanla konuşuyorum ki anne babamın bile nazarı değilmiş olabilir okulun kantinci bile bu kızın farklı bir güzelliği var diyor, çok var hangisinin değmiş olabilir ki?
Uyumadan önce mutlaka şarkı aç ve dinlerken odaklan. Şarkının ritmine göre bir kurgu yap. Örneğin uçuk bir şarkı mı o zaman dans ediyormuşsun gibi düşün ama milyonlarin önünde olduğunu hayal et. Örneğin slow bir şarkı mı sen söylüyormuşsun konserdeymişssin gibi dinle kurgula. Hüzünlü bir şarkı mı o zaman eski anılarını anımsa
Nazar değen kişi annen baban olması imkansız emin ol. Ayrıca birisi sana güzel gözle bakıp ne güzelsin sen derken gözlerinin bile gülümsemesi nazara işaret etmeyebilir. Ama sana sohbeti bile olmayan biri ters ters bakıyorsa o kindir ve pisliktir. O pislik kem gözdür. Tılsım şart istersen güçlü bir tılsım önerebilirim
Yok nazar boncuğuna inanmam zaten ayrıca bizim sınıfta bir anda bana düşman olan bir çocuk var ve bu çocuk satanist galiba satanist kolyesi takıyordu bana takmış durumda namaz kılmama bile takık, sürekli bana bakıyor ve galiba büyü gibi şeylerde yapıyor bu çocuk mesela yüzük takmıştı başka bir kız yüzüğü almaya çalışınca elleme yüzüğü ben buna neler yapıyorum gece uyutmazlar seni demişti
Tılsımdan korkarım ya dua okurum, kuran okurum geçer inşallah
Çocuk ilk başta iyiydi aramız bana iyi davranırdı hatta hoşlanıyor gibiydi falan bende kimseye yüz falan vermem lu an acayip kötü bakıyor, kafama top atıyor özür bile dilemiyor, sürekli laf sokmaya çalışıyor, mesela derste yanlış cevap veriyorum arkadan bağırıyor hangi arkadaş dedi onu diye, ya da direkt soru cevaplıyorum işte o dediyse yanlıştır falan diye bağırıyor
Ergenlikten başka bisey değil. Ruh çağırmak basit değildir ağır bedelleri var. Kendince uydurmuş kanmayın. Bundan ziyade tılsımdan kastım büyü vesaire değil tabiki. Büyü günah ve tehlikeli zaten. Kastettiğim tılsım üzerlik otu tılsımı. Üzerlik otu al baharatcılar veya ot satan yerlere falan bak bulursun. Üzerlik otunu evde tütsüle bi şekilde yak ve kokusu eve yayılsın. Tüm nazarı atıp evi tılsımlarsın. Nazar çıkar ve giremez
Çocuk ergenlik yaşıyor boş ver konuşan birinin gözü kolay kalmaz merak etme iletişiminin olmadıklarından kork. Benim hikayemdeki ruslar gibi ne dillerini ne kendilerini bilirim ama gözleri kaldı işte. Dert etme dediğimi dinlersen senin için iyi olur.
Tamam çok sağol aktarlarda vardır herhalde üzeri otu yakarım sonra gerçekten sağol
Rica ederim bahtın açık olsun
Çok sağol seninkide ✨