Merhaba biz dün Hıdırellez gecesi olduğu için iki arkadaş yurtta tuz yiyip yattık. Sabah ikimiz de aynı rüyayı görmüşüz rüyaları anlatacağım ikimizin de aynı şeyi görmesi normal mi?
Onun rüyasında biz voleybol oynarken bana bişey olmuş ve ben su istemişim ve onun eski sevgilisi bana vermesi için ona su vermiş ama suyu bana vermek yerine bilmeden o içmiş.
Benim rüyamda ise voleybol oynarken bana bişey oluyodu ben su istiyordum arkadaşlarımdan birisi (erkek) su almaya gidiyodu fakat suyu bana veren kişi benim hoşlandığım çocuktu. İkimizin aynı rüyayı görmesi normal mi bunun sebebi ne olabilir?
Onun rüyasında biz voleybol oynarken bana bişey olmuş ve ben su istemişim ve onun eski sevgilisi bana vermesi için ona su vermiş ama suyu bana vermek yerine bilmeden o içmiş.
Benim rüyamda ise voleybol oynarken bana bişey oluyodu ben su istiyordum arkadaşlarımdan birisi (erkek) su almaya gidiyodu fakat suyu bana veren kişi benim hoşlandığım çocuktu. İkimizin aynı rüyayı görmesi normal mi bunun sebebi ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
öyle şeyler gerçek değil,
Normal değil, zaten Normal de değilsiniz. Bilinçaltı diyorum.
Aynen sen çok normalsin
Çooook.
Az ötede kokla
Bence değerlendirin rüyanın vermiş olduğu mesaj tamamen bu
İnanmayın söyle şeylere ya hepsi hurafe onların
O kadar tuz yerseniz normal
inanmayan alakalı