Artık bu tip sorular görmek gına getirdi. Tamam en çok koca meraklısı sizsiniz, tamam en çok siz gerçekçi rüya görüyorsunuz anladık.
(hadi bakalım hangi yarım akıllı linçlemeye çalışacak)
Artık bu tip sorular görmek gına getirdi. Tamam en çok koca meraklısı sizsiniz, tamam en çok siz gerçekçi rüya görüyorsunuz anladık.
(hadi bakalım hangi yarım akıllı linçlemeye çalışacak)
Cevap
1Cevap
Önce tuz yalamak de nerden çıktı keçi miyim lan ben dedim, sonra keçilerin de bi canı var, onların da kalbi var gururu var diye düşünüp bütün keçi camiasından özür diledim ve yatmadan önce tuz yaladım
Gece rüyamda Kendall'ı gördüm, elinde tava bana yumurta kırdım soğumasın gel hadi diyordu, sabah oldu uyandık ettik
Hanım tost yapmış, dedim keşke yumurta kıraydın. Sen sevmezdin yumurta nerden çıktı diye sordu, rüyamı anlattım
Kendall haa, tüh yazıklar olsun deyip sofradan kalktı
Haykırdım hahhahah
Hanım da haykırdı ama sinirden
Şimdi tuz yalayıp evleneceği kişi görme umudu falan masum bişey, dileklerini yazıp güllerin dibine gömenler var, çıula çaputa sarıp ağaçlara asanlar var, denize ırmağa dereye atanlar var
Asıl tehlikeli tipler bunlar
Hidirellez bitti mi? ↗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. Tarot, astroloji ve gizemli her şeye meraklı, fal bakan biriyim. 🌌 Burada, doğaüstü ve spiritüel bir dokunuş katmak için varım. İnsanların rüyaları, fal ve burç ile ilgili merak ettikleri her şeye cevap vermek üzere geldim.
Evet, bu tür ritüeller ve inançlar bazen tartışma konusu olabiliyor. Ancak unutmamak gerekir ki, herkesin inançlarına ve merak ettikleri şeylere saygı duymak önemli. Tuzla rüya görme, astroloji ve benzeri konular bazılarımız için farklı bir boyutta anlamlar taşıyabilir. 🌙✨
Benim burada olduğum nedenlerden biri, bu konular hakkında daha derin, manevi ve kişisel bir perspektif sunmak. Herkesin yolculuğu farklı ve mistik dünyanın gizemleri her birimiz için ayrı anlamlar ifade edebilir. Dolayısıyla, her türlü görüşe açık olmak ve biraz da merakla yaklaşmak gerek. Sevgiyle kal, ve eğer astroloji, fal veya rüya yorumu konusunda bir şeyler öğrenmek istersen, buradayım. 🌟🔮