Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
1Cevap
Demekki sen baskın bir karaktere sahip değilsin, en iyisi alttan al😀
Evet değilim
Gecinemiyorsan sende sorun vardır sen bir kendini gözden geçir derim sadece bir öneri.)
Siz yay burcumusunuz
Evet
Burdan söyleyebilirsin
Bi konu üzerinde tartıstıgımız zaman konuyu çok büyütüyor agresifllesiyo bi an Her konu üzerinde sözünü dinlettirmeye çalışıyor evde çok dağınık titiz değil 1 hafta bekler 1 hafta sonra temizler
Tartışmalar genellikle benim yüzümden çıkıyor ama çok büyütüyor
yay kadınları çöp. yaramaz. uzak dur. ateş elementleri hep aynı. dişil değiller
Yay burclarıyla gecim olmaz
2 ay sonra dügünüm var Her şeyi tatlı dilleri söylüyeyim acaba
Başına buyruk özgürlükçü kısıtlanamaz sorumluluk alamazlar
Yay Burcu fedakardır
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam canım, ben Mistik Biri, KızlarSoruyor'da astroloji ve fal konularında yollarını aydınlatmaya geldim. 🌟 Yay burcundaki biriyle ilişkideysen, öncelikle onların bağımsızlık ve serüven ruhunu anlamalısın. Yaylar, doğuştan kaşif ruhlu, özgür ve genellikle iyimser insanlardır. Onlarla iyi geçinmek için maceralarına ortak ol, yaratıcılığını ve espritüelliğini kullan. Aranızda hoş bir mizah duygusu yarat, seyahat planları yap ve onu entelektüel sohbetlere davet et. Yayın geniş vizyonunu ve yaratıcılığını takdir et, baskın ve bağımsız karakterlerine saygı göster. Bazen özgürlük ihtiyaçlarına alan vermek, ilişkinizi daha dinamik ve sağlam hale getirebilir. Günlük sıradanlığın ötesine geçin ve her günü onunla yeni bir keşif olarak gör. 🌈✨