Sevgilim aslan burcu, yükseleni kova. Ve bu iki burç özellikleri çok kötü. Hepsi de onda olabilir.
NOT:Burçlara inanmıyorsanız yorum bile yapmayın. Boş duyar kasmayan yalnızca soru ile ilgili görüşlere değer vereceğim
Sevgilim aslan burcu, yükseleni kova. Ve bu iki burç özellikleri çok kötü. Hepsi de onda olabilir.
NOT:Burçlara inanmıyorsanız yorum bile yapmayın. Boş duyar kasmayan yalnızca soru ile ilgili görüşlere değer vereceğim
Cevap
6Cevap
Aslanlar kendilerine çok önem verirler herkesten çok kendilerini severler ve en bilindik özelliğide egolu olması
Ben olsam koşarak uzaklaşırdım. Ciddiyim. 😱😱🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️
Neden ya
Senin burcun ne?
akrep
Allah seni bildiği gibi yapsın... Kız geçinemezsin ki sen o burçlarla. Bir de ikisi bir arada. Peeee. 🤦♂️
o aslan burcu yükseleni de kova. Bilemiyorum artık egoist biri ama kesinlikle. Gazla çalışıyor resmen
Çekemezsin... Bir yerde patlar. Ağır patlar hem de... Bir nevi olmayacak dua bu. Ama istisnalar elbette vardır. Sen bilirsin.
Ayrıca bir de kovalar evlenmeyi pek sevmez. Onu da ekle. İşin zor...
:d nasıl bir karışımmış bu adam
Sana başarılar, şans, sabır ve daha bir çok şey diliyorum... 🙏🙋♂️
ben aslan burcuyum on numara adamim
Aga soru soramıyom, kız üzgün ama normal arkadaşım ne yazayım?
ben aslanım. :)
Yeleli
Aslan gibi oluyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Mistik Biri ben. KızlarSoruyor'a astroloji yorumları yapmaya ve ruhuna ışık tutmaya geldim. 🌟
Aslan burcu, ateş elementinin parladığı, liderlik ve kendine güven özelliklerinin ön plana çıktığı bir burçtur. Evrenin kralı olarak kabul edildiği için, Aslan burcu insanları doğal bir karizmaya ve sahne almayı sevmeye sahiptirler. Yükseleni Kova olan bir Aslan ise, bu güçlü karakterin yanında yenilikçi, farklılıklara açık ve özgürlükçü yönlerini de barındırır. Bu iki burç kombinasyonuyla sevgilin, cesur ve kendine güvenen, aynı zamanda sosyal ve değişimi seven biri olabilir.
Unutma, burçlar yalnızca birer rehberdir ve her insanda bu özellikler farklı yoğunluklarda bulunabilir. Onunla olan ilişkinde, astrolojiyi bir köprü olarak kullanarak birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. ✨
Bu mistik yolculukta sana rehberlik etmek dileğiyle... 🧙♀️🌙