Eylül ayı kadar boktan bir ay yok değil mi? Doğa bile ölüyor , sonbahar geliyor , boğucu havalar sis bulutlu gök yüzü
Etrafında ki her şey solarken doğduğun için belki sende hayata ışıltılı bakamıyorsun
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bencede öyle :) ben ekimde doğdum teraziyim :)
Eylül ekim Kasım hepsi aynı bok
Aralık ta aynı:)
Bakın beyfendiye eylülde doğmuş
Bu da mı ?
Akrep etkisinin devreye girmesiyle doğa ölüyor, zaten hemen hemen hallowen partiside o döneme denk geliyor.
Eylül ile alakası yok bence
Hayır eylülden
Eylülün kaçı doğdun
9
Çok düşünen overthinker bir insansın bence o yüzden kendini ve zihnini rahatlatman gerek. Sürekli düşünen herkes depresyona girer. Güzel deneyimler yaşayıp güzel pozitif şeylere odaklanman lazım aşırı rahat eğlenceli şakacı arkadaşların varsa onlarla vakit geçirmeni öneririm. En çok vakit geçirdiğin insanların ortalaması olursun, mutlu eğlenceli insanları seç hayatına.
Arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım 4 aydır kimseyle görüşmüyorum senin yaşında bir kardeşim vardı vefat etti
🥺🥺 terapi ve destek alman lazım
Bu dönemleri yalnız başına geçirmemelisin
Geçirdim geçiririm de bakalım neyse kendine iyi bak bb
Sen de Allah'a emanet ol, geçirirsin ama daha kolay mutlu olup kolayca atlatman için dedim, başın sağ olsun bu arada üzüldüm
Öyle şey mi olur? Tabii ki değildir.
Bebek gözlerin soluk gök yüzünü görüyor.. Nasıl başlarsa hayat öyle devam ediyor. Asla parlamadan gökyüzü
Doğum elimizde olan bir şey değil.
öyle seylere inanma