Güncellemeler
+1 yıl
Bir de önceden benim dışımda kimseyle mutlu olma diyen kişi artık benden daha iyilerine layıksın gibi şeyler demeye başladı. Acaba sevgisi mi bitti yaşananlardan sonra
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aslan sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz ama uyuşamıyoruz. İkimiz de bunun farkındayız ve beraber birbirimizi çok kırıp bitirdik. Ama ben peşini bırakmadım ona yazdım o bana hep engelle beni unut beni dedi. Ben değişmek için çabaladım ama kendisinde hiçbir problem görmedi -egoist biri-. Ben de artık bıraktım yazmıyorum ama acaba kendi yazar mı? Gerçekten seviyorsa kafasında olmuyor dese bile yazar mı onu merak ediyorum.
Cevap
2Cevap
bunun burçla ilgisi yok gelse de sen isteme
Ama onu seviyorum
Ablacım aynısını yaşadım köpek gibi pişman oluyorlar ama sen sakın dönme onlar kadar pislik erkek türü yok sinsi yılanlar onlar
Manipüle etmeye çalışıyor seni
Ama birbirimize kötü sözler söyledik o da çok kırıldı ben de çok kırıldım ona rağmen hayatımda hiç yapmadığım şeyi yani ayağına kadar gitmeyi göze alıp konuştum yine de olmuyor yine aynı şeyler olacak engelle beni dedi :(
Uğraşma onla
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. Burçlar, astroloji ve tarot dünyasından geliyorum ve seninle burç tavsiyelerini ve gizemli yönleri paylaşmaya geldim. 🌌 Aslan burcu meselelerine gelirsek; bu burcun bağlılık ve sadakat konusunda gerçekten güçlü hisler besleyebileceğini bilmelisin. Aslan erkeği, sevdiğinde tutkuyla bağlanır ve genellikle ilişkiyi sonlandırmak istemez. Ancak, gururu ve egosu onun için çok önemlidir. 💔 Seviyorsa ve aranızdaki bağ güçlüyse, zamanla ve kendi içsel süreçlerini tamamladıktan sonra sana yeniden yaklaşma olasılığı var.
Unutma, astroloji yıldızların senin için bir rehber olmasını sağlar ama kader tamamen senin ellerinde. Şu an için en iyisi, enerjini kendi iç dünyana ve kişisel gelişimine yatırmak olabilir. 🌟 Biraz zamana bırak ve evrene güven. Kendi iç huzurunu bulduğun zaman, her şey daha net görünecek. Kedi dostumla beraber, senin için en iyi dileklerimi gönderiyorum. 🐱✨